Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#121 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 January 2008 - 17:35

Hellisng = θρησκεία για μένα. Αγαπημένη η Seras, τα σπάει κανονικά!:riiight:

Δόξα όλους τους θεούς του κόσμου για το OVA, γιατί το anime το μισώ όσο τίποτα άλλο. Να κάνω εμετό μόνο που τ'ακούω!! ΟΥΣΤ!! :roar:

Το σχέδιο του OVA έιναι στυλιστικό, λες και βλέπεις τα panel του manga να ζωντανεύουν!:blingeye2: Από το 3ο OVA και μετά η ιστορία πάει διαφορετικά από το anime και ακολουθεί το manga, δόξα το μεγαλόπρεπο Hirano που συμφώνησε για remake! Κι εμείς σ'αγαπάμε, φίλε!

Όσοι βρίσκουν το σχέδιο του OVA άσχημο, μισούν και το manga, τελειωμένη υπόθεση! :hahaha:

#122 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 14 January 2008 - 19:49

^ Couldn't agree more. :nod:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#123 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 15 January 2008 - 00:22

Αν το πάνε πιστά με το μάνγκα αυτή τη φορά θα βγουν πολλες καινούριες πληροφορίες για τους χαρακτήρες.

Και αυτός ο Hirano βγάζει ένα τόμο το χρόνο για το μάνγκα. να δούμε πότε θα τελειώσει το άνιμε έτσι.

#124 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 January 2008 - 00:29

oπως λεει και ο hirano :

it's been a year since the last volume came out. not a good thing. very not. Y' know? extremely not. But a wide range of things have happened this past year. Not !! Nothing happened at all..

go figure :hahaha: :bike:

επομενο ova το 2009 το βλεπω :D για να μη προλαβουνε το manga ^^

#125 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 15 January 2008 - 00:35

Μέσα στον Φεβρουάριο δεν βγαίνει το 4ο?
Posted Image

#126 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 15 January 2008 - 01:45

Βασικά εγώ λάτρεψα το κανονικό άνιμε , μου άρεσε πάααααααρα πολύ και το μάνγκα με το οποίο το άνιμε δεν είχε καμία σχέση και το ονα μου φάνηκε ψιλο χάλια.:hahaha: ένα μεγάλο + στο κανονικό άνιμε είναι το soundtrack του .... όσο για την ατμόσφαιρα περιττό να μιλήσω....:riiight:
υπογραφή εκτός κανονισμών

#127 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 15 January 2008 - 12:13

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Anime: Ναρκισσιστής Alucard, άχρηστη και emo (!!!) Seras, σκρόφα Integra, άχρηστος Walter, ανύπαρκτος Pip, ααααααργόόόόόός ρυθμός (ε όχι και ένα επεισόδιο για ένα flashback που δεν είχε και πολλά, σιγά! Άσε που περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον!) crack σενάριο (Incognito κανείς;:terror2:) καθόλου χιούμορ και να μη μιλήσω για το shipping!

Manga: Ωραίος, ώριμος Alucard που έχει αυτογνωσία, badass Seras (αυτό εμένα μου φτάνει:congrats:) η Integra... καλά αυτή δεν αλλάζει και πολύ, έμεινε υστερικιά, ο Walter ο κύριος του παιχνιδιού, ο Major ένας αξιοπρεπής villain, kickass bad guys, o Anderson τα σπάει, και έχουμε τον Pip Vernadead! Τί άλλο να ζητήσει κανείς;;

Ως τα τώρα, το OVA μένει όχι μόνο πιστό, αλλά επειδή ο Hirano συνεργάζεται με τους Wild Geese, (τους έχει από κοντά μη σκοτώσουν ξανά το καημένο το manga!) διορθώνει ότι δεν είπε ξεκάθαρα στο manga. Να μου ζήσεις! Το animation ανεβαίνει με κάθε OVA, και η 'παράδοση' ότi το κάθε επεισόδιο είναι ένας τόμος έχει ήδη σπάσει.

Μετά από 10 (!) μήνες δουλειάς, το OVA 4 βγαίνει στις 22 Φεβρουαρίου. Όλο έτοιμοι; Kamikazi mission, Rip on stage!! Τόμοι 4 & 5 παρέα σε ένα OVA μίας ώρας και δέκα λεπτών!:blingeye2:

Το manga τελειώνει, είμαστε στον 10ο και τελευταίο τόμο. Ως το τέλος του χρόνου, θα πούμε αντίο... και θ'αρχίσει (ή μαλλον, θα συνεχίσει) το The Dawn, αμήν Παναγία μου! Το OVA με το ρυθμό του δε το φτάνει... και δεν πειράζει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Και να ξεκαθαριστεί κάτι: Η ατμόσφαιρα του πρώτου anime θα ταίριαζε σε μία random ιστορία με βρικόλακες, αλλά όχι στο Hellsing του Hirano, το Hellsing με το πολεμικό χαρακτήρα και τους Nazi. Για μένα, το anime της GONZO ήταν μια βιαστική δουλειά. Μόνο 2 τόμοι είχαν βγει τότε. Καλύτερα να μην τό'πιανε ποτέ... :nosey:Γενικά το anime τά'κανε λίγο χάλια και δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις για τους χαρακτήρες και την ψυχοσύνθεσή τους. Τώρα ειναι λίγο έως πολύ δύσκολο αυτές οι εντυπώσεις να κατεδαφιστούν και να μπουν οι αυθεντικοί χαρακτήρες των ηρώων. Ιδιέταιρα όταν έχει περάσει ΤΟΣΟΣ καιρός.

Με αισιοδοξία στο μέλλον, για ένα καλύτερο Hellsing!:wis:

Tά'πα και ξαλάφρωσα...

#128 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 15 January 2008 - 12:48

Και να ξεκαθαριστεί κάτι: Η ατμόσφαιρα του πρώτου anime θα ταίριαζε σε μία random ιστορία με βρικόλακες, αλλά όχι στο Hellsing του Hirano, το Hellsing με το πολεμικό χαρακτήρα και τους Nazi. Για μένα, το anime της GONZO ήταν μια βιαστική δουλειά. Μόνο 2 τόμοι είχαν βγει τότε. Καλύτερα να μην τό'πιανε ποτέ... :nosey:Γενικά το anime τά'κανε λίγο χάλια και δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις για τους χαρακτήρες και την ψυχοσύνθεσή τους. Τώρα ειναι λίγο έως πολύ δύσκολο αυτές οι εντυπώσεις να κατεδαφιστούν και να μπουν οι αυθεντικοί χαρακτήρες των ηρώων. Ιδιέταιρα όταν έχει περάσει ΤΟΣΟΣ καιρός.

Χωρίς να έχω ασχοληθεί και πολύ με το manga παρόλα αυτά θα συμφωνήσω με τα παραπάνω. Η σειρά δε μου είπε και πολλά πράγματα (εξαιρουμένων μερικών σκηνών) αλλά τα OVA είναι δύο τάξεις πιο πάνω για μένα. Το σχέδιο προσεγγίζει πολύ στο manga και οι χαρακτήρες αναπτύσσονται καλύτερα (στο 3ο OVA στη σκηνή που μπουκάρουν οι αστυνόμοι, ο διάλογος Alucard με Integra και ο τρόπος που ο Alucard χειρίστηκε το θέμα ήταν τρομερά)
Go figure...
Posted Image

#129 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 15 January 2008 - 12:56

όντως η σειρά καμία σχέση με το manga...:borednn9:αλλά το OVA δίνει ρέστα!!!! απλά κορυφαίο και σε σχέδιο αλλά και στο ότι συμβαδίζει με το manga.:blingeye2: περιμένω με τρελή ανυπομονησία το 4...:kill4u:
Posted Image

#130 Eve

Eve

Starting...to enjoy this!

• Members
  • 30 posts

Posted 30 January 2008 - 22:24

Είπα να εκφράσω κι εγώ τη γνώμη μου μιας που τελίωσα σήμερα το Hellsing. Εμένα πάντως μου άρεσε το anime. Θέλω να διαβάσω και το manga για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Βέβαια έφαγα μια τρελη φρίκη με την Integral που τελικά ήταν γυναίκα και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν άντρας...:OMG3: Αν και μου αρέσει έτσι κι αλλιώς. Anyway, να μην τα πολυλογώ... εγώ το συγκαταλέγω στα anime που αξίζει να δεις. Just my opinion...

#131 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 30 January 2008 - 23:29

Εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ το manga οπότε δε με νοιάζει ποιό το ακολουθεί πιο πιστά.

Το original anime τα έσπαγε κανονικά. ΠΟΛΥ ωραίο. Τo Ultimate δε μου αρέσει καθόλου. Ειδικά το οτι έχουν κρατήσει το chibi στυλ και γενικά ο τρόπος που είναι "ζωγραφισμένο".

Το μόνο ΠΟΛΥ καλό στo Ultimate είναι τα δύο πρώτα τραγούδια τέλους. To Merche Funebre και το Gradus Vita. ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ!! Βέβαια και το στυλάκι μουσικής της original σειράς ήταν παρα πολύ ωραίο και ταιριαστό.

Ίσως αν δε μας τα σπάγανε με το να βγάζουν ένα κάθε 5 χρόνια, να μου άρεσε πιο πολύ...:mador2:

Υ.Γ

Βέβαια έφαγα μια τρελη φρίκη με την Integral που τελικά ήταν γυναίκα και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν άντρας...:OMG3:

Εγώ να δείς φρίκη που έφαγα!! Καλά που τη δείξανε με το σουτιέν αλλιώς ακόμα θα αμφέβαλα!!!ΧΑΧΑΧΑ!!

#132 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 31 January 2008 - 12:02

Καλά η μουσική στο original άνιμε είναι ΟΛΑ τα λεφτά. Μου αρέσει που ξεφεύγει απο το καθιερωμένο jpop και βάζουν αυτά τα cool τραγουδάκια που είναι και στο ύφος του Άλουκαρντ. Ένα + στο ορίτζιναλ που δεν το είχε το μάνγκα είναι η πιτσιρίκα βαμπίρ....
υπογραφή εκτός κανονισμών

#133 Sanjiraven

Sanjiraven

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 06 February 2008 - 17:41

Ολοι ξερουμε το Hellsing πιστευω..
Τα 13 episodes που βγηκαν πιστευω πως δεν μας καλυψαν αρκετα εως και σχεδον καθολου...Δεν ηταν και πολυ βασησμενα στο manga διοτι ειχαν φυγει αρκετα..

Εδω και καιρο εχει βγει το Hellsing Ultimate το οποιο ακολουθει
πιστα το manga .... αν και τα episodes του διαρκουν 45 λεπτα
πιστευω πως σε καλυπτουν απολυτα..
Βεβαια δυστυχως εχουν βγει μονο 3 episodes μεχρι τωρα και το 4ο
ειναι ακομα under development αλλα επειδη ακολουθα πιστα το manga
υπαρχει αρκετο υλικο για να γινει μια complete 24 ep. σειρα ..
Τσεκαρετε το στο παρακατω link πιστευω δεν θα χασετε..
:wooi2:

tracker.mahou.org

#134 Sanjiraven

Sanjiraven

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 06 February 2008 - 17:49

για την σειρα OVA του Hellsing ...

look here --> tracker.mahou.org

#135 ell1

ell1

絵理

• Members
  • 6 posts

Posted 06 February 2008 - 18:01

Η αλήθεια είναι πως το anime το είδα πριν διαβάσω τα manga και τότε μου είχε φανεί απίστευτο. Τώρα, μετά τα manga και τα πρώτα OVA πρέπει να ομολογήσω ότι ηταν καλο απλά για "ζέσταμα":hehehe: