Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hellsing
Posted 07 February 2008 - 21:14
Posted 17 February 2008 - 06:54
Απο το πρωτο μου αρεσαν περισσοτερο μονο το τραγουδι του τελους(κορυφαιο) κ το πως σχεδιασαν τον Alucard(μονο σαν σχεδιο,μετα μαχες,επιθεσεις κτλ ηταν καλυτερα στο Ultimate).
..ειδικα η police girl αλλα κ η integra επιτελους μοιαζουν "ζωντανες" στο Ultimate...στο πρωτο δεν ηταν καλα αναπτυγμενες..τωρα γινεται ενα κοριτσι ετσι στα καλα καθουμενα,μεσα σε μια βραδια να γινει βαμπιρ,να πεθανουν ολοι οι "φιλοι" αστυνομικοι κ να προσπαθησουν να την σκωτοσουν κ να ειναι τοσο ηρεμη?(καλα κ στο Ultimate δεν ειναι κ τελειως αληθοφανες,αλλα τουλαχιστον εκει ειναι πιο αστεια κ επισης μαθενουμε οτι ειχε χασει τους γονεις της απο επιθεση βαμπιρ,πραγμα που δεν εγινε στο πρωτο)...επισης κ η integra φαινεται πιο "αληθινη"κ συνεργασιμη...στο πρωτο μου την ειχε σπασει που ολο διεταζε κ επαιρνε ενα υφος
...οσο για τον alucard(το χει διαβασει κανεις αναποδα να δει τι ονομα βγαινει?) στο πρωτο μ'αρεζε γενικα ο σχεδιασμος του κ επισης ο "μαυρος καπνος" οταν ξαναφτιαχνοταν το σωμα του μου φαινοταν λιγο πιο καλοσχεδιασμενο...αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι καλυτερα στο ultimate...
Τελος,παρατηρησα οτι στο πρωτο πολλες φορες γινοταν πιο πολυ αναλυση σε μερικα θεματα(βλεπουμε πχ πως η victoria δουλευει με τον στρατο,πως οι valentine brothers αποφασισανε να επιτεθουν στους hellsing κτλ) κ απο τη μια μπορει να θεωρηθει καλο αυτο,εγω ομως θα παω με τον γρηγορο τροπο που τα δειξαν στο ultimate γιατι γινοταν πολυ βαρετο ετσι...
(καλα εννοειται οτι ο incognito ηταν οτι χειροτερο μπορουσαν να σκεφτουν...ελεος!)
Posted 20 February 2008 - 12:46

Posted 20 February 2008 - 14:53
Όσο για τη σειρά της Gonzo... ας μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα, θα φάω ban λόγο βρισίματος!

Τώρα, όσοι λένε ότι η σειρά είχε λεπτομέρειες, παρακαλώ, να θυμάστε ότι εκτός από το ότι ήταν όοολες filler πληροφορίες, το focus ήταν επίσεις αλλού. Στο manga (και επομένως και στο OVA) η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον πόλεμο...
Αλλά όσοι θέλουν character development χαλαρά! Κάνε ομελέτα κι έρχεται! Έέέέέχουμε ακόμα να δούμε...

Posted 22 February 2008 - 16:17
AonE/mahou φέξε μου και γλύστρησα...
Και κάτι άλλο..Συμφωνεί κανένας ότι τα OVAs αν και πιστά στο manga, έχουν πολύ αργή εξέλιξη? Ειδικά αν σκεφτείς πως είναι και 40 λεπτά ανά ep, τα γεγονότα που περιγράφονται είναι πολύ λίγα!~~
Posted 25 February 2008 - 12:34
Posted 25 February 2008 - 23:32
Posted 27 February 2008 - 11:51
Το είδα.
Καλά, ΤΙ έφτιαξαν πάλι οι άνθρωποι! Να μη μπορώ να ξεκολλήσω! Η όπερα στη μάχη Alucard vs Rip ήταν σκέτη ποίηση.

Το 4ο ΟVA πιάνει τους τόμους 4&5. Ρε λέτε στο επόμενο να βάλουν το saga της Seras;;; Μακάάάάάάάρι!!

Posted 06 March 2008 - 22:48
Posted 07 March 2008 - 21:19
Posted 08 March 2008 - 01:22
Αντε να βγει και το ova 4....
Posted 08 March 2008 - 02:00
Βγήκε.Hellsing Ultimate ftw!
Αντε να βγει και το ova 4....

Posted 08 March 2008 - 02:08
Βγήκε.
σε sub?
Posted 08 March 2008 - 02:16
Αν καίγεσαι μπορείς να το βρεις σε torrent, εγώ πάντως θα περιμένω.
Posted 08 March 2008 - 02:28
Ναι αλλά απο το λίγο που έψαξα δεν έχει δουλευτεί απο κανένα καλό group.
Αν καίγεσαι μπορείς να το βρεις σε torrent, εγώ πάντως θα περιμένω.
μπα μαλλον θα περιμενω κι εγω...το θελω σε rmvb ουτος η αλλος...
εγινε,thanx για το info btw:)
edit:τελικα το βρηκα και σε rmvb:D