Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#346 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 10 May 2009 - 22:00

Τα-ρα-τα-τζουυυυυμ!!!

Ανακοινώθηκε ημερομηνία για το OVA VI!

Release date for OVA 6: JULY 27.

:joyful::joyful::joyful::joyful:

Άλλα νέα: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τα OVA Ι-V ξαναεκδίδονται σε Blu-ray. Μάλιστα, το OVA VI θα είναι το πρώτο που θα βγει κατ'ευθείαν σε Blu-ray. :wooi2:

Επίσης, μια έκπληξη. Παρέα με το OVA, θα βγει και το Drama CD του Cross Fire, το οποίο είναι κάτι μικρά chapter στο τέλος κάθε Hellsing manga volume από το 1 μέχρι το 3 και έχει να κάνει με τις περιπέτειες των δύο βοηθών του Anderson που είδαμε στο OVA V, Heinkel & Yumie. Ωραίο extra.:tensai:

Και τώρα, οφθαλμόλουτρο! :kill4u:

Spoiler:

:nbleed::nbleed::nbleed:

Περισότερα scans σύντομα.

Καιρος ηταν:wooi2::wooi2::wooi2:.Αντε ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο και το 5:nbleed::nbleed:.

#347 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 May 2009 - 22:09

μαλιστα μαλιστα, πολυ καλη ημερομηνια, μεσα στο καλοκαιρακι να το χαρουμε.

Οσο για τα BD οταν ripparistoun ξερω ενα παλικαρι που θα γινει hikomori, μεσα στο κατακαλοκαιρο ^_^.

#348 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 May 2009 - 22:38

Release date for OVA 6: JULY 27.

Spoiler:

24 Ιουλίου λέει η εικόνα που έβαλες, όχι 27

Πριν λίγο σκεφτόμουν πως καθυστέρησαν να ανακοινώσουν ημερομηνία, και με το που μπαίνω στο forum, βλέπω την ανακοίνωση.Όσον αφορά τα Blu-rays, ήταν μονόδρομος με τέτοιο animation που χρησιμοποιεί η σειρά. Τα περιμένω πως και πως.

Εν τω μεταξύ ο καμμένος αγοράζω την Limited DVD έκδοση και τώρα με την κυκλοφορία των Blu-rays δεν ξέρω τι θα κάνω. Oh well, θα συνεχίσω να αγοράζω τα DVDs και όταν με το καλό κυκλοφορήσει όλη η σειρά σε Blu-rays θα τα τσιμπήσουμε κι αυτά :hahaha:

E5VV38U.jpg

#349 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 10 May 2009 - 22:48

Είναι αλλαγή μετ'έπειτα... Kuso, λάθος μου. :frozen:

Όσον αναφορά τα DVD, θά'θελα να βγει σε Box Set για το αγοράσω... ελπίζω, δηλαδή να βγει...

Posted Image

#350 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 11 May 2009 - 02:23

Υπάρχει κάνα κατάστημα (οχι on line παραγγελία) για τα Blue Rays ?
Έκανα μια γύρα (Πειραιά) και δν βρήκα τπτ...
Posted Image

#351 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 May 2009 - 03:43

Υπάρχει κάνα κατάστημα (οχι on line παραγγελία) για τα Blue Rays ?
Έκανα μια γύρα (Πειραιά) και δν βρήκα τπτ...

βιαζεσαι και δε διαβαζεις προσεκτικα. Τα BD δεν εχουν βγει ακομα.

Θα βγουν μετα τις 24 Ιουλιου (τουλαχιστον το 6 που οπως ειπε η tea-chan θα βγει κατευθειαν σε bluray το περιμενουμε 24, τα 1-5 αργοτερα).

#352 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 11 May 2009 - 20:02

βιαζεσαι και δε διαβαζεις προσεκτικα. Τα BD δεν εχουν βγει ακομα.

Θα βγουν μετα τις 24 Ιουλιου (τουλαχιστον το 6 που οπως ειπε η tea-chan θα βγει κατευθειαν σε bluray το περιμενουμε 24, τα 1-5 αργοτερα).

Η προσμονή σε συνδυασμό με την ώρα ευθύνονται για την γκαβομάρα !
Posted Image

#353 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2009 - 02:52

Και τώρα, οφθαλμόλουτρο! :kill4u:

Spoiler:

:nbleed::nbleed::nbleed:

Περισότερα scans σύντομα.

Άλλο που δεν θέλαμε. :oo:

Να το πάρουν οι THORA μόνο και είμαστε κόμπλε... θα ξαναδώ όλα τα 6 OVAs μονορούφι (έχω ξαναπεί νομίζω πόσο λατρεύω τις αντανακλάσεις των γυαλιών ή ματιών σε αυτή την σειρά). :drink:

Πέραν αυτού βλέπω η κακός στο επόμενο OVA είναι η τύπισσα με το scythe και τα τατουάζ στο χέρι... ωραία, είχα περιέργεια να δω αυτήν και τον lieutenant (ή όπως λέγεται ο τύπος που έπιασε το νήμα του Walter στο V) in action. :wooi2:

Το καλοκαιράκι αυτό προβλέπεται ευχάριστο.

#354 Lupafu

Lupafu

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 12 May 2009 - 04:08

Γεια σε όλους. 'Έχω δει παλιά την σειρά (νομίζω) και ήταν κορυφαία. Μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τι έχει βγει από Hellsing (σειρά, OVA) γιατί πρέπει να έχω χάσει επεισόδια. Ευχαριστώ.

#355 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 12 May 2009 - 22:08

Γεια σε όλους. 'Έχω δει παλιά την σειρά (νομίζω) και ήταν κορυφαία. Μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τι έχει βγει από Hellsing (σειρά, OVA) γιατί πρέπει να έχω χάσει επεισόδια. Ευχαριστώ.

Λοιπον αν πας εδω
http://animebreaker.com/content/view/506/30/
Τα εχει ολα series+OVAs,δν ειναι torrents ειναι direct
Εγω προσωπικα ειδα τα OVAs μονο,δν χρειαζοτανε να δω τη σειρα
Απο εκει μπορεις να τα κατεβασεις, τα καλυτερα qualities.

#356 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 May 2009 - 22:50

Λοιπον αν πας εδω
http://animebreaker.com/content/view/506/30/
Τα εχει ολα series+OVAs,δν ειναι torrents ειναι direct
Εγω προσωπικα ειδα τα OVAs μονο,δν χρειαζοτανε να δω τη σειρα
Απο εκει μπορεις να τα κατεβασεις, τα καλυτερα qualities.

αμα θες το καλυτερο quality πας για mahou 1-3, σε τορρεντ μονο μερικα avi's τους εχουν seeders, αμα θες τα mkv τους αναγκαστηκα μαλλον πας απο το irc channel τους ( #mahou or #mae). Αμα δε ξερεις απο irc, στειλε μου pm/ vm και θα σε παω βημα βημα για να τα κατεβασεις αυτα τα 3.

#357 Lupafu

Lupafu

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 13 May 2009 - 17:19

Ευχαριστώ Sora και Loke. Κάπως τα καταφέρω με το irc, θα τα κατεβάσω και το ΣΚ θα κάτσω να τα δω με την ησυχία μου.

#358 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 May 2009 - 17:12

Τα νέα όπως ανακοινώθηκαν στο YKO.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Γι'αυτό αγαπάω τα releases των HiranoMoe...:blingeye2:

OMG, Θα βγει Box Set OVA I-V σε Blu-Ray!!:terror2: Οικονομίες από τώρα!

Edited by Tea-chan, 16 May 2009 - 18:12.

Posted Image

#359 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 29 May 2009 - 12:39

ΟΤαν ειδα τη σειρα11 η 13 επεισοδιων(δν θυμαμαι ποσα ηταν) ειχα πει οκ ο μονος χαρακτηρας που ειναι ωραιος ειναι ο αλουκαρντ και τη βικτορια την εχουν γαμμενη,γενικα απογοητευτηκα.
αργοτερα ειδα τισ οβες κι εκει εμεινα αφωνη.αξιζουν ειλικρινα να τισ δειτε!!!για παρα πολλους λογουσ.οπως δν ασχοληται αποκλειστικα με ενα χαρακτηρα, ο αλουκαρντ ειναι πολυ πιο μυστηριος, επιτελους στο οβα εχει και αστειες φασεις,αρα ειναι λιγοτερο βαρετο...
Spoiler:

Posted Image

#360 greatsve

greatsve

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 30 May 2009 - 16:00

paidia oriste ena link gia ta 5 OVA episodia to 1o einai sta agglika to 2o stin mitriki tou glwssa(Japanese) me agglikous upotlitous... ta alla dn ta 8ymamai...

http://www.animecrazy.net/category/completed-anime-shows/hellsing/
every day is the same thing over and over... boring...:yawn2: