Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#316 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 December 2008 - 02:41

-1<~<+1 απο τα volumes του manga, αναλογως πως θα το πανε, εως τωρα χοντρικα μπορεις να πεις οτι το καθε OVA βασιζεται στο αντιστοιχο volume.

#317 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 22 December 2008 - 22:59

πολυ καλη δουλεια στο 5 (οπως και στα προηγουμενα) αλλα οσο σε πορωνει το τελος τοσο ξενερωνεις γιατι πρεπει να περιμενεις κανα 6-8μηνο για το 6.

#318 blackpete

blackpete

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 30 December 2008 - 12:22

μόλις το είδα. πολύ καλό αλλά δν έχει καμία μάχη που να σε πωρώσει. τπτ που να ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Αυτο που με πώρωσε μονο πάρα πολύ ήταν
Spoiler:

Spoiler:

#319 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 31 December 2008 - 19:21

σημερα καταφερα να το δω ! αφου ειδα το 4 για να το θυμηθω ^_^.

Συγκρητικα θεωρω το 4 το καλυτερο επισοδειο εως τωρα, το 5 ηταν πολυ καλο ειχε καποιες απιστευτες σκηνες αλλα δε με συγκινησε/ πορωσε το ιδιο.

Βεβαια η εισβολη στο Λονδινο ηταν καταπληκτικη, οι σφαγες ανταξιες αυτου του στρατου του χαους, ο penwood απο 3rd char μαλλον εγινε 2ndry με το θανατο του, δε ξερω αν εδειξε οτι hellsing δεν ειναι μονο alucard κτλπ ποιο πολυ εδειξε ενα απο τα cliche των ταινιων οτι ο ανθρωπος οταν δει οτι εφτασε το τελος του προσπαθει να φανει ανταξιος της ζωης του και το υποχρεωσεων του εως εκεινο το σημειο ( ή τα παραταει ολα και κλαιγεται... ).

Περιμενουμε την εκβαση της μαχης του walter ( ελπιζω να μη πεθανει, και ελπιζω κανενας να μη μου πει αν θα ή δε θα πεθανει xD )

ps. Τα ending credits οσο να ειναι με συγκινησαν και μενα.

#320 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 02 January 2009 - 15:36

αλλα οσο σε πορωνει το τελος τοσο ξενερωνεις γιατι πρεπει να περιμενεις κανα 6-8μηνο για το 6.

Χαμογέλα.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=CQwdS2qw5YI[/media]

:nod::nod::nod::nod::nod::nod:

Οι Wild Geeze ανακοίνωσαν ότι όταν έβγαζαν το IV, τα V & VI ήταν ήδη στα σκαριά.

Μέχρι να βγει, θα κόψω φλέβα...:deadga6:

Posted Image

#321 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 posts

Posted 02 January 2009 - 16:09

Πόσα (θα) είναι στο σύνολο τα OVAs? (Ποιο subbing group προτείνεται ? :hmmm:)

#322 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 January 2009 - 16:28

Υπολογίζονται γύρω στα 9 επεισόδια. Αν τα κατεβάσεις από AonE θα μείνεις ευχαριστημένος.

Είδα κι εγώ το 5ο και έχω μείνει άναυδος. Άντε να κυκλοφορήσει το 6ο σύντομα, μας έχουν βάλει φωτιά με το trailer που κυκλοφόρησαν :dazed:

E5VV38U.jpg

#323 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 02 January 2009 - 22:34

Omg!!!
Πρεπει να περιμενουμε αλλο ενα 6μηνο μεχρι να βγει το επομενο????:terror2:
Ε, οχιιιι!!! Συν οτι ο Alucard δεν επαιξε πολυ!!!:cry5:

Anw, το 5ο ηταν πολυ καλο οντως και πολυ γρηγορο θα ελεγα... Ο Αnderson δεν παιζεται...το ατομο ειναι πυροβολημενο! Η Integra απο την αλλη τα σπαει! Το ιδιο και ο Walter!
Αντε να δουμε τι θα γινει στη συνεχεια!
Posted Image

#324 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 02 January 2009 - 23:04

"I shall be your opponent, babies"
Απλά επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι ο Walter τα σπάει!!:burningbe3::burningbe3:
:sadist:Δεν αντέχω να περιμένω το VI !!!:nanteee:

#325 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 03 January 2009 - 16:37

η σειρα με τα OVA οσο παει γινεται και καλυτερη!
βια και καφριλα σε απιστευτα επιπεδα...
υπεροχο
Spoiler:

αντε να βγει το επομενο

#326 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 January 2009 - 07:48

περιμένω τα softsubs από DemonRin. Θα έχουν και μετάφραση τα τραγούδια. :congrats:

Ιδού και οι υπότιτλοι των Demon Rin
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

E5VV38U.jpg

#327 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 posts

Posted 04 February 2009 - 02:43

Ρε σεις παιδιά..Μια ερώτηση..Τα OVA υπάρχουν και με english subs? Εννοείται στα γιαπωνέζικα έτσι?Ή πρέπει να κατεβάσω ξεχωριστά raws και subs? Αν υπάρχει κάποιο link θα με βοηθούσε πολύ να το μάθω..Ευχαριστώ!

Edited by Dante1990, 04 February 2009 - 02:49.

#328 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 04 February 2009 - 18:27

Eγω μονο τα OVA εχω με sub τα οποια ειναι και τα πιο ωραιο, πωωω πολυ βαρυ πιστολιδι, μολις τα ειδα πηγα να βρω ενα game που να εχει οσο πιο βαρυ πιστολιδι γινετε αλλα τιποτα δν με ευχαριστησε οσο το hellsing ultimate τα πιο ωραια πιστολιδια, καταπληκτικο animation

#329 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 February 2009 - 01:47

Ρε σεις παιδιά..Μια ερώτηση..Τα OVA υπάρχουν και με english subs? Εννοείται στα γιαπωνέζικα έτσι?Ή πρέπει να κατεβάσω ξεχωριστά raws και subs? Αν υπάρχει κάποιο link θα με βοηθούσε πολύ να το μάθω..Ευχαριστώ!

4-5 posts πιο πανω..

Υπολογίζονται γύρω στα 9 επεισόδια. Αν τα κατεβάσεις από AonE θα μείνεις ευχαριστημένος.

Είδα κι εγώ το 5ο και έχω μείνει άναυδος. Άντε να κυκλοφορήσει το 6ο σύντομα, μας έχουν βάλει φωτιά με το trailer που κυκλοφόρησαν :dazed:

AonE hellsing ova's

#330 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 05 February 2009 - 09:34

Εγω παλι τα hellsing ova τα αρχισα ξανα προχτες-ειχα δει τη σειρα πριν 1 χρονο και η8ελα πολυ να τα ξαναπιασω.Αν και η σειρα δε νομιζω οτι βγαζει το καλυτερο του hellsing σιγουρα τα οva ειναι απο τα κλυτερα που εχουν βγει ποτε.
Επειδη ειδα και πανω αποριες για τα ova εγω μεχρι τα 3 τα εχω κατεβασμενα απο mahou και μετα απο aone.Πολυ καλες δουλειες και οι 2

Posted Image