Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#166 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 20:12

οπως τα λεει ο clampman17 εχει πεσει πολυ περισσοτερη δουλεια στα ova.
Πολυ σημαντικο επισης ειναι οτι τα OVA ακολουθουν το manga ενω στη σειρα το studio εκανε τα δικα του, εβαλε σκηνες, αλλαξε σκηνες, βασικα απο ενα σημειο και μετα εχει δικο του σεναριο.

#167 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 21:19

Καταρχας thx teachan για τα Info :D

ξερεις ποτε βγαινει το ova 5?

Για να το πουμε απλα, η σειρα με εξαιρεση την αρχη της ειναι τελειως διαφορετικο σεναριο απο τα OVA (φτιαγμενο μονο για την σειρα). Επιπλεον θεωρω οτι τα OVA εχουν καλυτερη ποιοτητα παραγωγης απο την σειρα. Τελος (και παροτι θεωρω οτι την γνωμη μου συμμεριζονται και αλλοι) η υποκειμενικη μου αποψη ειναι οτι το σεναριο της σειρας ειναι πολυ κατωτερο απο τα OVA.

εχεις ολη την συμπαρασταση μου...στην σειρα ο τελευταιος εχθρος
Spoiler:
ηταν....ΑΘΛΙΟΣ!

OVA ftw!το μονο που μ αρεσε παραπανω στην σειρα ειναι πως σχεδιασαν τον alucard,σαν να μου φανηκε λιγο πιο "ωραιος"..επισης και οι μουσικες ηταν πολυ cool...κατα τ'αλλα υποθεση και αναπτυξη χαρακτηρων
Spoiler:
εγιναν πολυ καλυτερα στο ova...

#168 DarkLord

DarkLord

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 12:52

που μπορω να κατεβασω τα Hellsing την σειρα και τα ova, μπορει καποιος να μου πει το link.

#169 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 13:07

που μπορω να κατεβασω τα Hellsing την σειρα και τα ova, μπορει καποιος να μου πει το link.

ρωτα εδω καλυτερα αν και ενα απλο search να κανεις στο google θα σε βγαλει οτι θες

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#170 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 13:11

Mahou για τα 3 πρωτα ova.
Τωρα για τη σειρα δεν θυμαμαι... Δες isohunt...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#171 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 16:13

παιδια ευχαριστω εκ μερους του DarkLord
:)(χρειαζομουν κι εγω το link)

#172 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 17:52

Πολύ καλό το 4o ΟVA και νομίζω οτι το animation βελτιώθηκε.
Υπέροχη σκηνή με τη κοπελιά και τα οπερικά της και άπειρο respect στη "τρέλα" του Alucard

Spoiler:

Στο επόμενο OVA προβλέπεται πολύ δράση (αν κρίνω από το μονόλογο του general στο τέλος)
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#173 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 18:12

@despic dvd rips <3 στο hellsing να το βλεπεις σε 1680*1050 η οταν παω αθηνα σε projektora και να βλεπεις τον alucard να χωνεται δεξια, αριστερα = priceless.

@dencorg οχι μονο πολυ δραση αλλα
Spoiler:

#174 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 18:53

Εντάξει, είναι εντελώς καφρίλα χωρίς σενάριο,
αλλά έχει τόσο πλάκα, που χαλάλι του.

#175 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 22:27

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ OVA?

#176 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 22:33

Όποτε είναι έτοιμα...
Το τέταρτο έκανε πάνω από ένα χρόνο. :uhh:

Διόρθωση, 10 μήνες έκανε... :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 04:37

Και για οσους τα θελουν σε rmvb(πιο μικρα κ με ποιοτητα πολυ λιγο κατωτερη απο τα avi),εδώ

#178 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 17:00

Ο Alucard ηταν πιο ωραιος στο πρωτο, στο ultimate δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι. Παντως θεωρω το Hellsing Ultimate μια καλη κινηση, καθως το πρωτο Hellsing αφησε πολλα κενα που επρεπε να συμπληρωθουν καποια στιγμη. Αν και τα επισοδεια αργουν να κυκλοφορισουν η δουλεια που εχουν κανει αξιζει την αναμονη κατα την γνωμη μου.
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#179 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 21:06

Μην γράφεις με κεφαλαία, στον κόσμο του internet είναι σαν να είσαι θυμωμένος και να φωνάζεις.

Όσο για την κυκλοφορία των OVA η αρχική σκέψη ήταν να βγαίνει ένα κάθε 6μηνο, αλλά κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν ισχύει. Το 2ο επεισόδιο βγήκε όντως ύστερα από 6 μήνες, το τρίτο βγήκε 8 μήνες ύστερα από το προηγούμενο, και το τέταρτο βγήκε με 10 μήνες διαφορά από το τρίτο.

E5VV38U.jpg

#180 Guts

Guts

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 16:41

Το ανιμε καλουτσικο ηταν....Αλλα καμια σχεση με μανγκα.Χιλιες φορες καλυτερο ^_^
In the name of god,impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen