Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

House of Five Leaves

• Please log in to reply
110 replies to this topic

#46 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 12:06

To 2o και 3ο btw, βγήκαν και από Yuurisansubs που μας έχουν δώσει κι άλλες καλές δουλειές στο παρελθόν.

[YuS] λοιπόν ή [SFW] guys ??

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#47 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 18:40

Δεν ξέρω man, εγώ απο Commie το παρακολουθώ και είμαι ευχαριστημένος.
Spoiler: Επεισόδιο 4

#48 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 20:03

Υπάρχει ουσιαστική διαφορά όμως. Oι Yuurisan subs π.χ., είναι "fansub group", oι Commie τι κάνουν νομίζεις, έτοιμο funimation script βάζουν, ούτε μετάφραση ούτε καραόκε ούτε τπτ, rip και mux only. (βέβαια καλά κάνουν αφού μπορούν θα μου πεις)

Απλά ήλπιζα σε καλό fansub για μια τέτοια ενδιαφέρουσα σειρά, με όλα όσα συνεπάγεται αυτό, μαζί με σημειώσεις/signs και καλή μετάφραση π.χ., και όχι σε απλά funimation-steal-subs.

Για την ώρα στα ξένα sites όλοι βλέπαν τα SFW releases πάντως, γι'αυτό ρώτησα για yuurisan.

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#49 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2010 - 20:02

Βγήκε το 6ο επεισόδιο.Και γιατί δεν το σχολιάζει κανείς???
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#50 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 20:35

Το τσέκαρα κι αυτό. Είδα τα 4 που έβγαλαν οι YuS.
[worms voice]Βαρετόoo[/worms voice].
Για πόσα eps πάει αυτό, ξέρουμε; Να δούμε αν έχει μέλλον να γίνει και τίποτα ή απλά θα τραβιέται με τους κλισέ ήρωες...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 20:24

Τι γίνεται γιατί οι [SFW] σταμάτησαν να το βγάζουν?και γενικά δεν βλέπω πολύ κίνηση έχει βγει το 7 και οι περισσότεροι(που δεν είναι και πολλοί)είναι ακόμα στο 5.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#52 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 14:01

Το τσέκαρα κι αυτό. Είδα τα 4 που έβγαλαν οι YuS.
[worms voice]Βαρετόoo[/worms voice].
Για πόσα eps πάει αυτό, ξέρουμε; Να δούμε αν έχει μέλλον να γίνει και τίποτα ή απλά θα τραβιέται με τους κλισέ ήρωες...

12~ eps νομίζω. half-season τελοσπάντων.

#53 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 15:23

Ναι και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν οι καθυστερήσεις. Έχω μείνει στο 4 επειδή περιμένω τους [SFW] αλλά σκέφτομαι μήπως το προχωρήσω και το δώ τελικά από [Commie].

Anw μέχρι στιγμής συμβαίνει το εξής περίεργο με την σειρά. Δεν μπορώ να πώ ότι συμβαίνουν πολλά κοσμοϊστορικά γεγονότα από άποψη δράσης σε αυτήν (με εξαίρεση κάποια πολύ ενδιαφέροντα flashbacks) αλλά για κάποιον λόγο από την στιγμή που πατάω το play μέχρι τη στιγμή που θα τελειώσει δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Βρίσκω πολύ όμορφο το πώς αλληλεπιδρούν οι χαρακτήρες μεταξύ τους και πώς σιγά σιγά εξελίσσονται.

Από άποψη animation είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πολύ ιδιαίτερη σειρά και πολύ προσεγμένη.

#54 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2010 - 01:07

Spoiler: Επεισόδιο 8

#55 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 11:08

Παιδια ξερει κανεις τι γινεται μ αυτη τη σειρα? Εχει κολλησει το fansubbing... Υπαρχει καποιο group που ασχολειται και δεν εχει υποπεσει στην αντιληψη μου?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#56 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 11:17

συμφωνα με το anidb υπάρχουν κάποια groups όπως οι 2Funi (not recommended) οι Funimation και οι BP που κάνουν release και το έχουν ολοκληρώσει. Εγώ περιμένω Yuurisan για να είμαι ειλικρινής.

Πήγα στο site τους και είδα ότι το συνεχίζουν κανονικά απλά καθυστέρησαν από υποχρεώσεις των μελών οr smth.

#57 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 11:38

ΟΚ thx a lot. Mπορει να το δω και απο GotWoot οταν φτασουν στο επ. που ειμαι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 02:22

Tελος και αυτη η σειρα λοιπον.
Το ειδε κανεις αλλος μεχρι τελος?

Με αφησε με τις καλυτερες εντυπωσεις.Χαλαρα ενα απο τα καλυτερα για φετος.
Ειδικα το ost απλα απιστευτο.Μπορει τα κομματια να επαναλαμβανονταν αλλα ηταν τοσο καλα που αυτο λειτουργουσε υπερ τους.To main theme ειδικα το παιζε σε καθε ep και ακομα το σφυριζω.Για τα τοπια το χουμε ξαναπει.Και οι 4 εποχες του χρονου χαρμα οφθαλμου.

Οι χαρακτηρες που θα μου μεινουν περισσοτερο ειναι o Ume,o Matsu και ο Yagi.Πολυ ανθρωπινοι και συμπαθητικοι ο καθενας με τον τροπο του.Hταν τοσο καλοι που στην πορεια η αλληλεπιδραση Masa με Ιchi δεν μου εκανε τοσο αισθηση.Η αρχικη αντιζηλια Ume και Matsu που κατεληξε σε φιλια και ο απιστευτα coolheaded Yagi που ειχε απο την αρχη μεχρι το τελος το ιδιο χαμογελο.

Παντως δεν εμεινε κανεις παραπονεμενος.Μαθαμε τα κινητρα και το παρελθον λιγο πολυ ολων των χαρακτηρων και ολα συνδεθηκαν με πολυ εξυπνο τροπο.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#59 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 02:41

Προσωπικά, μετά από μια fast σύγκριση που έκανα μεταξύ αρκετών groups, θα το δω από SFW (best group αλλά κόλλησαν στο 4)και στη συνέχεια (αναγκαστικά και λόγω βιασύνης) από Commie.

Άλλωστε είπαν θα το τελειώσουν αυτές τις μέρες, αν δείτε στο tokyotoshokan ανεβάζουν επεισόδια συχνά this week. Έφτασαν ήδη στο 9. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις όταν το τελειώσω.

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#60 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 14:01

Κι εγώ το είδα όλο και πραγματικά το λάτρεψα.Η πλοκή,το σχέδιο,η μουσική έδεσαν πολύ όμορφα.
Μου άρεσε που έδειξε την ιστορία όλων των χαρακτήρων.Κατα τη γνώμη μου είναι πολύ υποτιμημένο.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?