Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

House of Five Leaves

• Please log in to reply
110 replies to this topic

#16 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 April 2010 - 16:29

Βασικά αν κατάλαβα καλά οι kpr είναι οι rippers και κάνουν re-release με υπότιτλους των FUNi της funimation* και συμμετέχει και η koda από gg και κάποιοι άλλοι, ένα μπερδεμένο πράγμα τέλοσπάντων...Fansub groups and their drama...

Τέσπα εμένα μια χαρά μου φάνηκε, απλά δεν έχει karaoke...

*edit: Η funimation το έκανε instant license...Τι στο καλό? Φιλαράκια με το fuji tv έχουν γίνει και ότι προβάλλει το κάνουν license?

Edited by mono, 16 April 2010 - 16:43.

xbJ3b2w.jpeg

#17 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 16 April 2010 - 17:41

Funimation... begins where the fun of others ends

Θα περιμένω 2-3 μέρες ακόμα και μετά θα το δω (11επ. μια χαρά)

#18 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 16 April 2010 - 21:03

Win win σειρά περίεργο(κάλο)animation υπεροχή μουσική ενδιαφέροντες χαρακτήρες και σενάριο, what's not to like από τις πιο υποσχόμενες σειρές της σεζόν.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#19 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 April 2010 - 10:13

Μanglobe + Samurai= Instant Win!
Υψηλά production values, "χτυπημένοι" χαρακτήρες και samurai. Τί άλλο να ζητήσεις (πέρα από καμιά μάχη) ;

Όσο και να προσπαθούν οι Αμερικάνοι το παιχνίδι το έχουν χάσει...

#20 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 17 April 2010 - 16:15

Eνα ακομα εκπληκτικο επεισοδιο για αυτη την season που εχει ξεπερασει καθε (αυξημενη απο την αρχη) προσδοκια!

Απο τις πιο ομορφες αναπαραστασεις φεουδαρχικης ιαπωνιας που εχω δει,με backgrounds φοβερης λεπτομερειας και ομορφιας.Χαρακτηρες πρωτοτυπα σχεδιασμενοι αλλα ιδιαιτερα ρεαλιστικα σκιαγραφημενοι.Και το σεναριο αρχισε πολυ ικανοποιητικα.Ο Ichi και ο Akitsu ειναι το ακριβως αντιθετο ο ενος του αλλου και ειμαι περιεργος να δω τι θα παιξει μετα την περιεργη γνωριμια τους.

Spoiler:

Aντε να δουμε...
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#21 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 18 April 2010 - 22:34

Θελω πολυ να το δω αλλα βλεπω ηδη πανω απο 5 σειρες και δεν προλαβαινω :if: Μου φαινεται με το που τελειωσω Tegami Bachi θα πιασω αυτο και το katanagatari. Πολυ ομορφη μουσικη.

#22 Kisara

Kisara

the keikbender

• Members
  • 122 posts

Posted 19 April 2010 - 23:40

Μόλις είδα κι εγώ το πρώτο επεισόδιο.
Μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση! Ρεαλιστικό, ωραίοι διάλογοι, +1 για τη μουσική και μου άρεσαν πολύ τα χρώματα!

#23 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 April 2010 - 22:01

Άλλη μια ερώτηση...Πόσα threads έχεις κάνει ρε Ειρήνη για τα anime αυτής της σαιζόν? :hihi2:

Ρώτα καλύτερα πόσα έχω αφήσει:hihi2:. Δεν ξέρω μάλλον μου βγήκε το παράπονο που δυό χρόνια τώρα δεν είχα σταυρώσει anime thread γιατί μου τα βουτάγανε.

Αnw τα περισσότερα τα είπατε, οπότε να συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες ότι η σειρά ξεκίνησε πολύ δυναμικά από κάθε άποψη. Πραγματικά ανυπομονώ για το επόμενο.

Πέρα από τον τέλειο τεχνικό τομέα και την ενδιαφέρουσα υπόθεση αφήνει και πολύ ωραία αίσθηση στον θεατή.

Εχω περιέργεια να δω πως ο πιτσιρίκος υιοθέτησε το όνομα Yaichi και άλλαξε τόσο ο χαρακτήρας του. (γιατί ο πιτσιρίκος o Seinochin με το έγκαυμα σε σχήμα φύλου δεν είναι ο τωρινός αρχηγός των five leaves?)

#24 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 April 2010 - 22:08

Εχω περιέργεια να δω πως ο πιτσιρίκος υιοθέτησε το όνομα Yaichi και άλλαξε τόσο ο χαρακτήρας του. (γιατί ο πιτσιρίκος o Seinochin με το έγκαυμα σε σχήμα φύλου δεν είναι ο τωρινός αρχηγός των five leaves?)

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#25 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 20 April 2010 - 22:27

Spoiler:

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#26 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 21 April 2010 - 15:14

Και αφού εξαντλήθηκε η υπομονή μου αποφάσισα να κατεβάσω την έκδοση με τα subs της Funi. Oh well, δεν ήταν και τόσο τραγική τελικά.

Μπορώ να πω ότι δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό το επεισόδιο. Το σχέδιο ήταν πολύ καλό και ιδιαίτερο και μου θύμιζε κάτι πολύ έντονα. Τελικά κατάλαβα ότι το manga είναι από την ίδια δημιουργό με το Ristorante Paradiso. Και για δες, το σχέδιο που εκεί οι μισοί το σνόμπαραν, εδώ το αποθεώνουν όλοι. :kakaka:

Spoiler:

15fkk04.jpg

#27 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 April 2010 - 15:29

Μπορώ να πω ότι δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό το επεισόδιο. Το σχέδιο ήταν πολύ καλό και ιδιαίτερο και μου θύμιζε κάτι πολύ έντονα. Τελικά κατάλαβα ότι το manga είναι από την ίδια δημιουργό με το Ristorante Paradiso. Και για δες, το σχέδιο που εκεί οι μισοί το σνόμπαραν, εδώ το αποθεώνουν όλοι. :kakaka:

Ρε συ πρώτον δεν ξέρω για το manga του ristorante paradiso αλλά το anime ήταν το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο, κοιμήθηκα στο δεκάλεπτο ένα πράμα, το πιο γρήγορο drop στην ιστορία μου...Επομένως δεν νομίζω ότι ήταν θέμα σχεδίου αλλά υπόθεσης...Ένα περίεργο σχέδιο σε μια πολύ καλή υπόθεση μεταφερμένο από ένα καλό studio στην οθόνη έχει διαφορά από ένα περίεργο σχέδιο σε μια άθλια υπόθεση μεταφερμένη από ένα τυχαίο studio:canthelp:

xbJ3b2w.jpeg

#28 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 21 April 2010 - 15:41

Ρε συ πρώτον δεν ξέρω για το manga του ristorante paradiso αλλά το anime ήταν το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο, κοιμήθηκα στο δεκάλεπτο ένα πράμα, το πιο γρήγορο drop στην ιστορία μου...Επομένως δεν νομίζω ότι ήταν θέμα σχεδίου αλλά υπόθεσης...Ένα περίεργο σχέδιο σε μια πολύ καλή υπόθεση μεταφερμένο από ένα καλό studio στην οθόνη έχει διαφορά από ένα περίεργο σχέδιο σε μια άθλια υπόθεση μεταφερμένη από ένα τυχαίο studio:canthelp:

Εννοείται ότι σαν σύνολο αυτή η σειρά δε συγκρίνεται με το RP. Αλλά το ίδιο το στιλ του σχεδίου δεν αλλάζει όσο άθλια ή καλή κι αν είναι μια σειρά. Γι αυτό και κάνω την παρατήρηση του πως το ίδιο περίεργο σχέδιο το βλέπουμε απαίσιο αν η υποθεση ειναι βαρετη και υπεροχο αν η υποθεση ειναι καλη.

15fkk04.jpg

#29 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 21 April 2010 - 15:52

Έχουν ομοιότητες στο σχέδιο, αλλά το RP δεν το έκανε η Manglobe. Ακόμα θυμάμαι κάτι άθλια 3D που είχε.

#30 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 23 April 2010 - 07:40

Εντωμεταξύ στα ξένα sites, ένα σωρό άτομα γκρινιάζουν για τα yaoi υπονοούμενα του 1ου επεισοδίου. Πολλοί ξενέρωσαν σε υπερβολικό βαθμό μάλιστα, και είναι έτοιμοι να το dropparoun αν πέσουν μέσα σε αυτό στη συνέχεια, αν και το βρίσκω μεγάλη υπερβολή.

Τι γνώμη έχετε περί αυτού;

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler: