Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
House of Five Leaves
Posted 07 May 2010 - 12:06
[YuS] λοιπόν ή [SFW] guys ??

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 07 May 2010 - 18:40
Posted 07 May 2010 - 20:03
Απλά ήλπιζα σε καλό fansub για μια τέτοια ενδιαφέρουσα σειρά, με όλα όσα συνεπάγεται αυτό, μαζί με σημειώσεις/signs και καλή μετάφραση π.χ., και όχι σε απλά funimation-steal-subs.
Για την ώρα στα ξένα sites όλοι βλέπαν τα SFW releases πάντως, γι'αυτό ρώτησα για yuurisan.

Posted 21 May 2010 - 20:02

Does this darkness have a name?
Posted 27 May 2010 - 20:35
[worms voice]Βαρετόoo[/worms voice].
Για πόσα eps πάει αυτό, ξέρουμε; Να δούμε αν έχει μέλλον να γίνει και τίποτα ή απλά θα τραβιέται με τους κλισέ ήρωες...

Posted 30 May 2010 - 14:01
Το τσέκαρα κι αυτό. Είδα τα 4 που έβγαλαν οι YuS.
[worms voice]Βαρετόoo[/worms voice].
Για πόσα eps πάει αυτό, ξέρουμε; Να δούμε αν έχει μέλλον να γίνει και τίποτα ή απλά θα τραβιέται με τους κλισέ ήρωες...
12~ eps νομίζω. half-season τελοσπάντων.
Posted 30 May 2010 - 15:23
Anw μέχρι στιγμής συμβαίνει το εξής περίεργο με την σειρά. Δεν μπορώ να πώ ότι συμβαίνουν πολλά κοσμοϊστορικά γεγονότα από άποψη δράσης σε αυτήν (με εξαίρεση κάποια πολύ ενδιαφέροντα flashbacks) αλλά για κάποιον λόγο από την στιγμή που πατάω το play μέχρι τη στιγμή που θα τελειώσει δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Βρίσκω πολύ όμορφο το πώς αλληλεπιδρούν οι χαρακτήρες μεταξύ τους και πώς σιγά σιγά εξελίσσονται.
Από άποψη animation είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πολύ ιδιαίτερη σειρά και πολύ προσεγμένη.
Posted 06 June 2010 - 01:07
Posted 05 July 2010 - 11:08
Posted 05 July 2010 - 11:17
Πήγα στο site τους και είδα ότι το συνεχίζουν κανονικά απλά καθυστέρησαν από υποχρεώσεις των μελών οr smth.
Posted 05 July 2010 - 11:38
Posted 12 July 2010 - 02:22
Το ειδε κανεις αλλος μεχρι τελος?
Με αφησε με τις καλυτερες εντυπωσεις.Χαλαρα ενα απο τα καλυτερα για φετος.
Ειδικα το ost απλα απιστευτο.Μπορει τα κομματια να επαναλαμβανονταν αλλα ηταν τοσο καλα που αυτο λειτουργουσε υπερ τους.To main theme ειδικα το παιζε σε καθε ep και ακομα το σφυριζω.Για τα τοπια το χουμε ξαναπει.Και οι 4 εποχες του χρονου χαρμα οφθαλμου.
Οι χαρακτηρες που θα μου μεινουν περισσοτερο ειναι o Ume,o Matsu και ο Yagi.Πολυ ανθρωπινοι και συμπαθητικοι ο καθενας με τον τροπο του.Hταν τοσο καλοι που στην πορεια η αλληλεπιδραση Masa με Ιchi δεν μου εκανε τοσο αισθηση.Η αρχικη αντιζηλια Ume και Matsu που κατεληξε σε φιλια και ο απιστευτα coolheaded Yagi που ειχε απο την αρχη μεχρι το τελος το ιδιο χαμογελο.
Παντως δεν εμεινε κανεις παραπονεμενος.Μαθαμε τα κινητρα και το παρελθον λιγο πολυ ολων των χαρακτηρων και ολα συνδεθηκαν με πολυ εξυπνο τροπο.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 12 July 2010 - 02:41
Άλλωστε είπαν θα το τελειώσουν αυτές τις μέρες, αν δείτε στο tokyotoshokan ανεβάζουν επεισόδια συχνά this week. Έφτασαν ήδη στο 9. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις όταν το τελειώσω.

Posted 12 July 2010 - 14:01
Μου άρεσε που έδειξε την ιστορία όλων των χαρακτήρων.Κατα τη γνώμη μου είναι πολύ υποτιμημένο.

Does this darkness have a name?