Spoiler:
Κι εμένα δε μ'άρεσε το ότι παίρνουν τα χάπια για να δυναμώσουν -το πρώτο doping της εποχής xD- αλλά μ'άσρεσε σαν plot twist! Kι επίσης θάλω να δω τον Gama να τους νικάει-όχι, να τους συνθλίβει. Δηλαδή εκεί που το χέρι του άλλου είχε σπάσει σε πόσα μέρη που ούτε κι αυτός δεν ήξερε αλλά δεν ένιωθε τίποτα...ανατρίχιασα μιλάμε ολόκληρη! Ολόκληρη! Αηδία, δεν ξέρω με τρέλανε. Κι εκεί συνειδητοποίησα το ότι αυτοί πρέπει να πεθάνουνε! Τρελός ο manga-ka που το σκέφτεται αλλά κι εμένα που το θεώρησα καλή εξέλιξη πλοκής!
Αααααχ, όλοι τον Iori θέλουμε να δούμε -εγώ και τον Shinnojou αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί στο προηγούμενο τον είδαμε, μόνο τώρα έλειψε. Απλώς φταίει που άργησε να βγει το καινούργιο chapter- πού είσαι καλέ άνθρωπε? Το κοινό σου σε ζητάει Ιori-san! xD
Αααααχ, όλοι τον Iori θέλουμε να δούμε -εγώ και τον Shinnojou αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί στο προηγούμενο τον είδαμε, μόνο τώρα έλειψε. Απλώς φταίει που άργησε να βγει το καινούργιο chapter- πού είσαι καλέ άνθρωπε? Το κοινό σου σε ζητάει Ιori-san! xD