Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Gamaran

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#61 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 April 2011 - 22:50

Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#62 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 28 April 2011 - 23:01

Spoiler:

εγώ όταν τους έβλεπα να φεύγουν είπα :"Γιατί αυτός μπροστά?":wet2:

#63 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 April 2011 - 23:09

Spoiler:

Είσαι κακός Kenobi-sensei (καλά ομολογώ πως κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα :3 Αλλά αυτό που ήταν θεϊκό σε όλη τη σκηνή ήταν η σοβαρότητα του όταν παραπονιότανε)

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#64 Jimfit

Jimfit

*Don't be like me*

• Banned
  • 2 posts

Posted 29 April 2011 - 00:34

εμενα δε μου αρεσε ειχε πολα τσαπτερσ

#65 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 April 2011 - 14:37

Καταννοώ το να μη σ'αρέσει λόγω σχεδίου, χαρακτήρων, ιστορίας, είδους κλπ αλλά τι εννοείς όταν λες επειδή είχε πολλά chapters? Δηλαδή βαρέθηκες να το διαβάσεις ή σε έκανε να μη θες να το διαβάσεις? Ή μήπως εννοείς ότι αναλώνεται σε πολλά chapters για ένα μόνο πράγμα? Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι... :(

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#66 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 April 2011 - 18:13

Καταννοώ το να μη σ'αρέσει λόγω σχεδίου, χαρακτήρων, ιστορίας, είδους κλπ αλλά τι εννοείς όταν λες επειδή είχε πολλά chapters? Δηλαδή βαρέθηκες να το διαβάσεις ή σε έκανε να μη θες να το διαβάσεις? Ή μήπως εννοείς ότι αναλώνεται σε πολλά chapters για ένα μόνο πράγμα? Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι... :(

απλά τρολλάρει ας τον

τώρα αυτό που ψιλοενοχλεί εμένα είναι ότι το gami school είναι λίγο OP και μόνο το OP ατόμων από το ogami school τους ξεπερνάει.Θέλω να είναι και λίγο αμφιλεγόμενο.:blingeye2:

#67 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 April 2011 - 23:00

Μπορώ να πω πως συμφωνώ μαζί σου αυτό, δε θα είναι κι ενδιαφέρρον αλλιώς, δε θα χει νόημα! Αλλά φαντάσου από αμφιλεγόμενο να πάει στα πτώματααααα!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#68 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 May 2011 - 20:47

Μεχ, στο προηγούμενο δεν είχα τίποτα να σχολιάσω, δεν έχω πολλά και σε αυτό και ελπίζω να έχω περισσότερα στο επόμενο.

Μου λείπουν οι μέρες που το διάβαζα το ένα μετά το άλλο για να φτάσω up-to-date :if:

Spoiler: 93

ySss0UF.jpg

#69 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 May 2011 - 21:02

Κι ότι ήμουν έτοιμη να σχολιάσω! Επικοινωνούμε Kai! xD

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#70 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 May 2011 - 21:05

:hahaha: Στο προηγούμενο κόντευα να σχολιάσω "Τι ωραία ξύλινη γέφυρα". Δε μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, δεν τον κρύβω.

Όντως ελπίζω κι εγώ να τον δούμε να δίνει κάποια σοβαρή μάχη, μιας και δε μας έχει δείξει πολλά ως τώρα.

ySss0UF.jpg

#71 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 May 2011 - 21:11

:hahaha: Στο προηγούμενο κόντευα να σχολιάσω "Τι ωραία ξύλινη γέφυρα". Δε μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, δεν τον κρύβω.

I lol'd. Αλλά ρε συ ήταν το μεταβατικό στάδιο γι αυτό φάνηκε έτσι. Πάντως εντάξει δεν ήταν και το πιο συνταρακτικό αλλά ήταν ενδεικτικό των χαρακτήων του. Όλων.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#72 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 May 2011 - 21:16

Καλά, δε διαφωνώ. Μη ξεχνάς ότι δεν έχω συνηθίσει ακόμα να παίρνω μικρή δόση και μου φαίνεται κάπως. Γι' αυτό προτιμώ να πιάνω κάτι όταν είναι ακόμα στα πολύ πρώτα chapters και σπάνια κάποια με πολλά, :/ για να είναι συνήθεια από την αρχή. Άλλωστε, ναι, υπάρχουν και χειρότερα μεταβατικά κεφάλαια πρέπει να ομολογήσω τώρα που το σκέφτομαι, οπότε δε θα έπρεπε να παραπονιέμαι.

ySss0UF.jpg

#73 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 May 2011 - 10:02

Και να το καινούργιο chapter, φρέσκο φρέσκο!

94
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#74 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 May 2011 - 15:45

Spoiler: