Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Gamaran

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#46 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 April 2011 - 00:01

Kaaaaaaai! :joyful:

Sorry για τον αδερφίστικο χαιρετισμό αλλά είμαι γυναίκα και δε θέλω να ρίξω manry tears of joy-I prefer to frolic xD

Κοίτα, ότι δεν υπάρχει η συνταρακτηκή η πλοκή θα συμφωνήσω αλλά ο τύπος το έχει τακτοποιημένο, ξέρει τι θέλει να βάλει και που και φαίνεται πως προχωράει έτσι όπως το ήθελε απ'την αρχή. Κι όπως είπες κι εσύ είναι ευχάριστο (εντάξει ίσως όχι ότι πετάνε κεφάλια και χέρια αλλά το ότι γίνεται με το σωστό timing και τη σωστή ποσότητα). Επίσης είναι ένα κύμα ανανέωσης να βλέπεις σχετικά τόσο συμπαθητικούς πρωταγωνιστές καθώς κι ότι όλοι παίρνουν ικανοποιητικό χρόνο σε screentime. Ε, εντάξει, εκτός από τον Iori αλλά σ'αυτόν γίνεται επειδή ο manga-ka του προσδίδει έτσι μία δόση μυστηρίου...

Αλλά στο 'πα δε στο 'πα για τον Iori? O τύπος δεν επρόκειτο να μη μπει στην καρδιά σου-κάθε εμφάνιση και συν δύο level στην εκτίμηση. Επίσης, και δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς δεν το έχει σχολιάσει μέχρι τώρα, είναι αξιολάτρευτο πως ο Shin-san όλη την ώρα χάνεται κι όλη την ώρα φταίει κάποιος άλλος!

Spoiler:

What the eff? I died laughing με την φωτογραφία αλλά δε μπορώ να θυμηθώ από που είναι! :frozen:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#47 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 April 2011 - 00:11

Speak of the devil you guys~new chapter!

http://www.mangareader.net/gamaran/91/1

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#48 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 15 April 2011 - 01:43

Ειχε translation λαθη η μου φενεται? Ελειπε και απο μια φουσκα ενα κειμενο :S

2bbd14fc.jpg

#49 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 April 2011 - 11:29

Ναι, όντως-ειδικά σε μια σκηνή μεταξύ του αδερφού του Zenmaru και του Riko -αν θυμάμαι καλά το όνομα- έπρεπε να βάζεις σε σειρά τις λέξεις! Και το bubble που χάσαμε ήταν και σχετικά "σημαντικό" εξαιτίας της interaction μεταξύ Muhou/Ogame school. Γκρ...

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#50 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 15 April 2011 - 12:53

Αλλά! Ούτε κι εγώ θέλα να δω τον Gama να γίνει "γειά σας είμαι ο ξέρετε-ποιος της γειτονιάς σας" γιατί μετά όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες που είναι πιο καλοί και επιδέξιοι απ'συτόν τι θα κάνουν?

Κατ' αρχήν ο mangaka τα έχει ΟΛΑ μα όλα σχεδιασμένα. Βλέπεις τι βγαίνει άμα γράψεις του Gamaran με ελληνικούς χαρακτήρες σε τελείως pervert mode. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Δηλαδή, τι με κάνεις και τα λέω; Χαλάω το image μου :tensai:

Παίζει να βγει και από καμιά άλλη ομάδα με καλύτερη μετάφραση; Όχι ότι πάνω-κάτω δεν τα πιάσαμε, αλλά μας λείπει μια φούσκα που πρέπει να δούμε.

Spoiler:

Also, in order to reminisce this nice moment, here, ολόκληρη η σελίδα

Spoiler:

Edited by Kai, 15 April 2011 - 13:14.

ySss0UF.jpg

#51 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 April 2011 - 13:36

:orly: Ρε τον Gama και δεν του το είχα...Όλα τα έχει προβλέψει τελικά ο manga-ka, έχεις δίκιο. Αλλά σε τέτοια λεπτομέρεια? Μα τι φιλομαθής αυτός ο άνθρωπος να κάτσει να μάθει Ελληνική αργκό για να δώσει στον χαρακτήρα του το σωστό όνομα (μα τι λέω το άτομο! Συγχωρήστε με είμαιλίγο υπερκινητικό σήμερα).

Κι έλα τώρα που σου χαλάω το image...:himitsu:

Κοίτα, δεν έχω ψάξει γιατί είμαι άνθρωπος που αρκείται σ'αυτά που έχει (μην το πείτε σε κανέναν αλλά βαριέμαι μέχρι αηδίας) αλλά δεν ξέρω. Αν στο mangafox βγαίνει από τους ίδιους τότε...σίγουρα δεν ξέρω. Αλλά ναι ρε συ, χάαμε σημαντικό bubble! Αμάν.

Spoiler:

Αμ έπρεπε να το θυμηθώ αμέσως΄ ποιανού άλλη η φάτσα να ήτα εκτός απ'του συγκεκριμένου σαδιστή?

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 15 April 2011 - 15:03.
The missing bubble is found: "I'm going to have to kill you..."

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#52 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 15 April 2011 - 17:33

Τον υποτίμησες το mangaka, τι νόμιζες. Κάθε του κίνηση έχει κάποιο νόημα.

:hahaha: Σωστά, είναι ήδη χαλασμένο.

Spoiler:

Χμμμ... Να δεις που στο Ogame, έκανε λάθος ένα γράμμα καθώς το ονόμαζε. Ή είναι puzzle προς τον Έλληνα αναγώστη; Αν βάλεις το e στη θέση του και ο ο στη θέση του e και μετά το e βάλεις ένα (,) ή μάλλον (...) καταλαβαίνεις όλη τη φιλοσοφία της σχολής.

ySss0UF.jpg

#53 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 April 2011 - 17:58

Ατσαααα ο manga-ka, όλα τα έχει σκεφτεί. Υποκλίνομαι στη μεγαλειότητά του.

Δεν είναι χαλασμένο αλλά come now darling...λες και δεν ξέρουμε τι pervert είσαι βαθειά μέα σου- μουάχαχαχαχα-γκουχ, γκουχ... γ@μωτο, πάντα με χαλάει το evil laugh και δεν το πετυχαίνω...

Spoiler:

Είναι αναγραμματισμός ρε συ για να μην είναι και τόσο εύκολο στους Έλληνες αναγνώστες να καταλάβουν την φιλοσοφία της σχολής, μα να το βρουν σαν κι εμάς με μόχθο και πνευματική εργασία (λέμε τώρα). Και είναι τέτοια η φιλοσοφία της σχολής ώστε οι υπόλοιποι απλώς να συγκόπτονται -εφόσον και το ρήμα μετά την αλλαγή του γράμματος βγαίνει συγκοπτόμενο!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#54 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 April 2011 - 15:31

Επιτελους διαβασα και 'γω το 91chap.
Spoiler:

New one here. I'll be in your care :nod2:

Welcome.:8):

#55 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 April 2011 - 22:55

Να, ορίστε, η Kai βρήκε υποστηρικτή: Kai, Napster, αρχίσετε να μοιράζετε τα κόλλυβα του Naoyoshi. Όχι ότι πέθανε αλλλά θα τον φάτε από μόνοι σας. Κι αν ότι λες έχει 100% πιθανότητα να συμβεί βλέπω να τα τρώμε σύντομα xD

Δεν ξέρω αν θα τελειώσει τώρα σύντομα ή σε 30 chapters πάντως ξέρω ότι είναι καλό να τελειώσει όταν το είχε προορίσει ο manga-ka κι όχι ποτέ τον ποτών όπως άλλα που το τραβάνε από τα μαλλιά...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#56 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 22 April 2011 - 09:15

Napster, μετά τις επιτυχίες με το Kaiji, το P4 και το RuroKen. άναψε και μια λαμπάδα να ψοφήσει ο Naoyoshi. Και από τις καλές ε, τι μεγάλες που είναι για σίγουρη επιτυχία! Μην το λυπάσαι. Ετοιμάζω τα κόλλυβα, άντε θα κανονίσουμε να πέσουν και κανα δυο manly tears, άκλαφτος δε θα πάει. Όχι για να μη λέτε. Μπορεί να τον φάμε, αλλά θα τον τιμήσουμε το άνθρωπο.

Όσο για το τέλος.. ε... Αν νικήσουν τον κλό μπαμπάκα, πόσο πιο δυνατός εχθρός μπορεί να εμφανιστεί; Εκτός κι αν τη γλιτώσει κανένας Ranmaru και επιστρέψει μετά από καιρό πιο δυνατός για να πάρει -ω, τι πρώτότυπο- εκδίκηση. Οπότε καλύτερα να τελειώσει μετά από αυτή τη μάχη.

ySss0UF.jpg

#57 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 April 2011 - 10:50

Aφού ξέρω ότι θα τον κλάψετε νιώθω ήρεμη...Αλλά να αρχίσω να φοβάμαι για μελλοντικούς χαρακτήρες ή για άτομα από άλλα manga?

Κοίτα ότι θα τελειώσει με το που θα τελειώσει η μάχη του Jinsuke -άντε, δύο τρία chapter μετά για να δούμε και τι έγινε- το θεωρώ απολύτως φυσικό εφόσον μετά δε θα είχε και λόγο ύπαρξης. Εξάλλου ο manga-ka φαίνεται πως το "πονάει" το δημιούργημά του κι αν δεν έχει ούτε ένα filler ή μια τρύπα στην πλοκή μέχρι τώρα δε νομίζω να υπάρξει αργότερα.

Όχι, νομίζω θα είναι ένα αξιοπρεπέστατο manga που θα τελειώσει εκεί που πρέπει κι εκεί που είχε σκεφτεί ο δημιουργός του. Εκτός κι αν πίσω απ'τον Jinsuke κρύβεται κάποιος άλλος ο οποίος θα μας αποκαλύψει το τι γίνεται πραγματικά και μπλα μπλα μπλα. Αλλά ειλικρινά αμφιβάλλω. Με όλο μου το είναι.

Napster, Kai, ενισχύστε τη θεωρία μου να μαι και σίγουρη! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#58 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 April 2011 - 18:29

92 is out and i'm fired up!

2bbd14fc.jpg

#59 sonevique

sonevique

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 28 April 2011 - 18:55

το manga μετράει,είναι από τα καλά που έχω διαβάσει και ελπίζω να συνεχίσει έτσι!!!

#60 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 April 2011 - 19:24

O ho! New blood! Welcome...

Kαι τώραας σχολιάσω λίγο...

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai