Καλά, δε λέω ότι είναι το φοβερό shounen που ξεχωρίζει απ'όλα τα άλλα κι ούτε θεωρώ ότι είναι ο διάδοχος κανενός κι άλλα τέτοια που έχω δει σε άλλα forum ανα καιρούς απλώς εκτιμώ το γεγονός ότι δεν παίζει με τη νοημοσύνη μας σ'αυτό το σημείο. Αλλά σίγουρα χρειάζεται να χάσει τη ζωή του και κάποιος από το Ogame school για να υπάρχει κάποια ισορροπία...κι εσύ Kai ξες ότι ειδικά εγώ δεν έχω πρόβλημα οι φίλοι/οικογένεια των πρωταγωνιστών να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Gamaran
Posted 17 January 2012 - 11:36
Καλά, δε λέω ότι είναι το φοβερό shounen που ξεχωρίζει απ'όλα τα άλλα κι ούτε θεωρώ ότι είναι ο διάδοχος κανενός κι άλλα τέτοια που έχω δει σε άλλα forum ανα καιρούς απλώς εκτιμώ το γεγονός ότι δεν παίζει με τη νοημοσύνη μας σ'αυτό το σημείο. Αλλά σίγουρα χρειάζεται να χάσει τη ζωή του και κάποιος από το Ogame school για να υπάρχει κάποια ισορροπία...κι εσύ Kai ξες ότι ειδικά εγώ δεν έχω πρόβλημα οι φίλοι/οικογένεια των πρωταγωνιστών να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα
Posted 17 January 2012 - 11:41
Οκ, δεν είναι και ό,τι πιο μάπα κυκλοφορεί και στην αρχή το πήγαινε καλά, αλλά με το που έκανε imba τον Gamma, το έχασε το παιχνίδι. Αναπολώ τις στιγμές που δυσκολευόταν και έπρεπε να κάνει 1-2 πράγματα παραπάνω πριν νικήσει αντί να "κύτταρα on" και να παίρνει την νίκη με το τίποτα.
Posted 17 January 2012 - 11:53
Αλήθεια, βλέπεις καθόλου τα rankings? Γιατί εντάξει, αν είμαστε μόνο μια χούφτα άνθρωποι που μας χάλασε ΟΚ αλλά δεν ξέρω, νομίζω ότι πολλοί το συμμερίζονται αυτό το συναίσθημα.
Posted 17 January 2012 - 13:18
Το περιοδικό του δεν ακολουθεί την τακτική της shonen jump αν δεν κάνω λάθος, δηλαδή οι σειρές δεν κόβονται με το τίποτα, οπότε δεν πόσο σημαντική είναι η κατάταξή του στο περιοδικό. Πάντως, με πολύ λίγες εξαιρέσεις, συνήθως είναι μπροστά-μπροστά, απ' ό,τι είδα τώρα. Το θέμα τους μάλλον είναι τι πωλήσεις κάνουν τα τεύχη και αν κρίνουμε από αυτά που γράφουν στις λεζάντες, "η δημοφιλής σειρά που μπλαμπλαμπλα πούλησε τόσα τεύχη" μάλλον μια χαρά τα πάει για το περιοδικό τους.
Posted 17 January 2012 - 13:21
Αναπολώ τις στιγμές που δυσκολευόταν και έπρεπε να κάνει 1-2 πράγματα παραπάνω πριν νικήσει αντί να "κύτταρα on" και να παίρνει την νίκη με το τίποτα.
Daaamn you,woman....
Το "My sells are on attack mode",παίζει να'ναι η πιο cult ατάκα που'χω διαβάσει σε manga.Γι'αυτό κομμένα τα αστεία! xD

Posted 17 January 2012 - 14:33
Νεο chapter.
Ωρα για τον Kashitarou να δειξει κατι.
Edited by Marios MP, 17 January 2012 - 16:28.
Posted 17 January 2012 - 14:46
Πολύ καλό το νέο κεφάλαιο.
Επιτέλους ο pervert Kashimaru,θυμήθηκε να βοηθήσει...

Posted 17 January 2012 - 19:46
Μέχρι και ο editor έχει πλέον τις αμφιβολίες του.
Posted 17 January 2012 - 20:03
Κι όσο για το πως θα πρεπε να ναι ο Zenmaru κι ο Gama, άσε.
Στην αρχή μας έδειξαν ότι περάσαν τα ίδια στην εκπαίδευση κι ότι πλέον έχουν σχεδόν την ίδια δύναμη αλλά μετά αποφάσισε να το χέσει ο mangaka και να κάνει τον έναν πραγματικό super sayan και τον άλλον με το ζόρι μαϊμού.
Posted 17 January 2012 - 23:30
Posted 17 January 2012 - 23:33
Posted 18 January 2012 - 00:08
P.S.
Φεύγουμε εκτός θέματος,αν αρχίσουμε τις συγκρίσεις μεταξύ των shonen πρωταγωνιστών.

Posted 18 January 2012 - 14:50
Posted 18 January 2012 - 15:04
Θα του ταίριαζε να γίνει και μάστερ στο παρκούρ. Τουλάχιστον θα του ήταν πιο χρήσιμο.