Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Gamaran

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#166 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 10:03

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#167 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 10:12

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#168 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 11:27

Άλλο,ένα Gama-το chapter πηγμένο στα manly eyebrows !!
Μου αρέσε,που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο,beating-the-crap-out-of-junkies-Gama,μιας και η ανάμιξή του θα χαλούσε το όλο κλίμα που επικρατεί.Θεωρώ,πως ο παππούς,έχει να δείξει πολλά περισσότερα.

Τέλος,να στείλω του αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον Zenmaru,ο οποίος τείνει να γίνει μεγαλύτερο παλτό κι απ'τον Mister Satan.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#169 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 11:57

Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκρουπ στο οποίο θα μπαίνουμε μόνο και μόνο για να κάνουμε hate τον Gama-το πρωταγωνιστή αυτού του manga. Εγώ ψήνομαι! xD

Manly eyebrows καλύτερα από τα every-cell-in-my-body-is-in-attack-mode eyebrows σίγουρα!

Χε χε, πού τον θυμήθηκες βρε θηρίο αυτόν?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#170 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 12:12

I will definitely join. To Anti-Gama community, nice.
Every-cell-in-my-body-hates-the-gamaτο-you.
Γύρνα επιτέλους στον παλιό εαυτό να ξαναγίνεις υποφερτός.

Τον Zenmaru σε λίγο καιρό θα τον δούμε να κρατάει κανένα μικρόφωνο και να κάνει περιγραφή της μάχης γιατί τέτοιοι χαρακτήρες κάπου εκεί καταλήγουν πάντα.

"Η τάδε τεχνική που έκανε ο Iori είναι μια απαγορευμένη τεχνική που πρώτος έκανε ο εγγονός, της θειάς του προπάππου του μπατζανάκη του ΤΑΔΕ φοβερού ξιφομάχου!"

"Εδώ βλέπετε τα κύτταρα του Gama να νικάνε 100 εχθρούς μαζεμένους."

"Ο Shinnojou μόλις εξαπέλυσε την νέα του φοβερή τεχνική που τον κάνει 10 φορές πιο δυνατό από πριν. Τι θα κάνει το κατακαημένο bishonen που έχει απέναντί του;"

Σχόλιο του editor. To επόμενο volume τώρα κυκλοφορεί με Special Dvd!! Δείτε τον Gama σε μια gama-τη εκτέλεση του τραγουδιού να τραγουδά ουρλιάζει στον Naoyoshi "Είσαι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά μου..."

ySss0UF.jpg

#171 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 12:53

Spoiler:

#172 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 13:19

Άκουσα,πως ο Gama,θα αρχίσει περιοδεία κατά των ναρκωτικών και του ντόπινκ με σλόγκαν "Κόψε τα ναρκωτικά,γιατί θα βγάλεις τρίτο μάτι και πάντα θα υπάρξει κάποιος Gama-tos να σου κόψει τα δάκτυλα ".
Πιστεύω,πως υπο κανονικές συνθήκες γαμιοσύνης και αντρίλας,ο Iori τους είχε και τους τρεις advisors...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#173 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 13:31

Χαίρομαι που δεν έχει σπάσει μόνο η δική μου καρδιά βλέποντας τον Iori να χάνει την Iori quality που του είχε προσδόσει ο ίδιος ο manga-ka κάνοντας τέτοιες μπούρδες. Δηλαδή μου λέτε ότι ο Gama είναι αρκετά δυνατός να νικήσει τον ντοπαρισμένο κι ο Iori δεν είναι για να βγάλει τους άλλους νοκ-άουτ? Όχι, δεν το δέχομαι! Όσο για τον Shin-san ε κοίτα, ο άνθρωπος πάντα άφηνε να εννοηθεί ότι οι δυο τους είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο.

Κι αφού όλοι συμφωνούν για το γκρουπ, εσύ Kenny moderator που μας βλέπεις κάνε κάτι ντε να δημιουργηθεί.

Επίσης, ο Zenmaru θα μπορούσε να εργαστεί κι ως γραμματέας ή να πάρει τη θέση της κοπέλας που έχουνε στο σπίτι/dojo τους που φαίνεται να κάνει πιο πολλά απ'αυτόν γιατί δεν κάθεται όλη μέρα αλλά κάνει και καμιά δουλειά συν του ότι μαγειρεύει και προσέχει και προστατεύει το σπίτι.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#174 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 14:04

Η κοπέλα νομίζω ότι θα ήταν πιο χρήσιμη από τον Zenmaru με βάση το πώς έχει καταντήσει εκείνος πλέον. Επίσης ο Iori πρέπει να ξεπέσει λίγο για να καταλάβει ότι πρέπει να γίνει πιο δυνατός και να χαθεί στα δάση στα άγρια βουνά για προπόνησει. Ο mangaka μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι βαριέται να τον κουνάει από εδώ κι από εκεί μαζί με τους άλλους.

Fallen you can create one here http://www.anime.gr/forums/group.php
Also, after popular demand, Kenny is a moederator now.

ySss0UF.jpg

#175 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 14:16

Mα αυτό με τρέλανε, υποτίθεται ότι και ο Shin-san και ο ίδιος χωρίστηκαν για να προπονηθούν, δε νομίζω ένα χρόνο να καθότανε ειδικά μετά από την ήττα που είχε φάει όταν είχε επισκεφθεί το Muhou school τότε και που έχασε άνετα. Πλάκα κάνεις? Εδώ ο βλαμμένος ο Jinsuke τον θεωρεί εφάμιλλό του με λίγη προπόνηση...

Ω! Θα το κάνω τότε! Αλλά όχι ακόμα, τώρα βαριέμαι.

Edit: oh God, το έκανα τελικά! http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=193

Kenny, το είδες? ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 12 Σεπτέμβριος 2011 - 14:48

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#176 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 08:43

Καλήμερα ladies and gentlemen -βασικά, lady and gentlemen εγώ μιλάω ήδη-. Τι κάνετε? Το διαβάσατε το καινούργιο chapter? Aν ναι, τότε θα ήθελα να μου απαντήσετε σε μια πολύ σημαντική ερώτηση:

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#177 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 08:51

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#178 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 09:00

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#179 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 13:43

Γι'άλλη μια φορά,η αντρίλα σ'αυτό το chapter,έφτανε για να καταστήσει έγκυες όλες τις γυναίκες του Βορείου Ημισφαιρίου.....Επίσης,μ'αρεσε η ιδέα,της μη εμφάνισης του υπέργαμου Gama και η εμπλοκή του Nakaizumi school στην μάχη.

Τέλος,θα σας παρακαλούσα να μην πειράζετε τον Zenmaru,διότι είναι ευαίσθητο παλικάρι και καταβάλει ηράκλεια προσπάθεια,ώστε να είναι ένα αξιοπρεπές wallpaper.
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 15:00

Δεν κατάλαβα αγαπητέ Junpei...ποιος είσαι εσύ για να αμφισβητήσεις την πατρότητα των παιδιών τόσων πολλών γυναικών του Βορείου Ημισφαιρίου? Το ότι βγήκε το συγκεκριμένο κεφάλαιο την ίδια μέρα είναι απλή σύμπτωση...

Και δε ντρέπεσαι να μας ειρωνεύεσαι κύριε? Εμείς τουλάχιστον λέμε ότι μας πειράζει που ο Zenmaru είναι το wallpaper της παρέας, δεν είμαστε σαρκαστικοί που το παιδί δε μπορεί να σηκώσει πλέον δαχτυλάκι για να αντεπιτεθεί...:bahhh: Επίσης μια ακόμα θεωρία που έχω πάρει αποκλειστικά κι απευθείας από τον manga-ka είναι ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άχρηστος ή ταπετσαρία αλλά εκείνος με τα φάρμακα τον κάρφωσε στο σημείο με μια suped duper νέα τεχνική του...the stare.:smokingg:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai