Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Gamaran

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#136 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2011 - 18:57

Ωραίο κεφάλαιο,που μας θύμησε πως τα εγκεφαλικά κύτταρα του Gama,είναι ακόμη σε λειτουργία.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#137 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 11:54

Nαι τα δίκα του εγκεφαλικά κύτταρα δεν καίγονται από φάρμακα αλλά από την τεστοστερόνη γιατί όσο μεγαλώνει τόσο τα αποθέματα ανοίγουν για να δώσει βάρος στην φωνή και παράλληλα του καίνε τον εγκέφαλο νομίζοντας ότι μόνο με το ότι μεγάλωσε και έγινε πιο "imba" σύμφωνα με τον manga-ka και γι αυτό θα μπορεί να κερδίζει. Όμως όταν είδε ότι ο coolness factor σου δίνει μόνο fangirls/fanboys κι όχι νλικες είπε να γυρίσει στα άλλα καλά παλιά πεπατημένα...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#138 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 17:51

Πάντως τα δικά μου εγκεφαλικά κύτταρα ήταν που ήταν ήρθαν και απογίνανε με αυτή τη gama-τη (πολύ θα το ήθελε) μάχη του Gama γι' αυτό ευτυχώς που τελείωσε και είδαμε λίγο και τους άλλους που από το ποτάμι ξαφνικά βρεθήκανε να περπατάνε ωραίοι και στεγνοί στα δάση στα άγρια βουνά.

Εναποθέτω τις ελπίδες μου τον κ. Καράφλα για να δούμε καμιά μάχη σαν αυτές που βλέπαμε πριν μας αφήσει ο Νaoyoshi, που κατα τ' άλλα δε μου λείπει καθόλου. Ελπίζω ο Shin και ο Zenmaru να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

ySss0UF.jpg

#139 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 18:24

Εναποθέτω τις ελπίδες μου τον κ. Καράφλα για να δούμε καμιά μάχη σαν αυτές που βλέπαμε πριν μας αφήσει ο Νaoyoshi, που κατα τ' άλλα δε μου λείπει καθόλου. Ελπίζω ο Shin και ο Zenmaru να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Αναλογιζόμενη τις ορέξεις του κυρίου Καράφλα έχω αρχίσει να φοβάμαι μην το δω σε καμιά γωνία στην πραγματικότητα όχι μόνο στο manga -και πόσο μάλλον κοντά στον Gama που είναι και πιο άπειρος σ'αυτά τα θέματα-. Παρόλαυτα θα συμφωνήσω σ'όλο αυτό πλυν του σχολίοιυ του Naoyoshi. Έλα βρε γιατί? Με το που εξαφανίστηκε από το πλάι του πρωταγωνιστή ο μικρός έγινε ξαφνικά Gary-Stu. Δεν πρέπει να ναι εκεί να του βάζει stop? Αχ Shin...Αχ Zenmaru...ειλικρινά ελπίζω να μας βγάλετε ασπροπρόσωπους...

Τουλάχιστον η μάχη τέλειωσε και πάει και δε γυρίζει πίσω...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#140 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 19:00

Γιατί να μου λέιψει; Αφού και όταν ήταν μαζί τους, δεν έκανε και τίποτα - αφήνοντας στην άκρη τον χαρακτήρα (μεχ). Πώς την είχε κάνει εκείνη την έφοδο στο σπίτι του πατέρα του ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω; Εκτός και αν η φρουρά ήταν πολύ άχρηστη δηλαδή. Περίμενα απ' αυτό το γεγογνός ότι θα ήταν λίγο πιο χρήσιμος σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά αντίθετα τα έκανε χειρότερα συνήθως.
΄
Όντως βέβαια ο Gama χάλασε από τότε, αλλά η αλήθεια είναι πως εντύπωση θα μου έκανε αν γινόταν το αντίθετο και δεν κατέληγε Gama-Stu. Περίμενα τουλάχιστον να μείνει στα ίδια επίπεδα, αλλά ήταν πολύ gama-τος για τις ταπεινές προσδοκίες μου τελικά.

Κρίμα πάντως που ο Καράφλας δεν τους άφησε και σημείωμα με ώρα/μέρος για ραντεβού. Μου έχει λείψει αυτό, αλήθεια.

ySss0UF.jpg

#141 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2011 - 22:23

Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#142 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2011 - 08:58

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#143 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2011 - 18:02

http://www.mangareader.net/gamaran/105/10

Most badass Shin-san ever!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#144 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 14:08

Ι think i'm gonna paint this one :P
Εντωμεταξυ clickαρω sto λινκ σου και νομιζω οτι ειναι η 1η σελιδα. Αρχιζω διαβαζω και σε 3 σελιδες τελειωνει and i'm like "WTF is this shit?!" xD
By the way στην αρχη τον shin-san δεν τον πηγαινα και πολυ. Μπορω να πω οτι αλλαξε η γνωμη μου ομως :P

2bbd14fc.jpg

#145 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 14:28

Paint it paint it paint it paint it! Oops, sugar rush! xD
Χα χα, σε ξεγέλασε το άτιμο το link! Ομολογώ δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου...

Δε σου άρεζε ο Shin-san...!? E, καλά, δε μπορούν να μας αρέσουν όλοι, αλλά είδες, οι γνώμες αλλάζουν! Εγώ, να πω την αλήθεια, την πρώτη φορά που είχα δει τον Iori ήμουν κάπως αλλά τώρα τον θεωρώ ίσως τον πιο badass χαρακτήρα του manga...πιο badass και από τον Jinsuke που εντάξει, ίσως είναι μαλ@κας αλλά είναι awesome! Για μένα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#146 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2011 - 19:29

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 06 Αύγουστος 2011 - 21:36

#147 Napster