Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Shiki


  • Please log in to reply
316 replies to this topic

#316 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 August 2011 - 10:17

Spoiler: 21.5

Και η σειρά και τα σπέσιαλς ήταν ικανοποιητικότατα, μπράβο στα παιδιά. Τώρα ο μόνος φόβος είναι να μη κάνουν ηλίθια σπιν-οφφς φάση χιγκουράσι. .-.

HnH5aB0.jpg


#317 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 29 July 2012 - 02:10

Λοιπόν, καιρό είχα να πορωθώ έτσι με σειρά και να δω μανιοδώς 24 επεισόδια (συμπεριλαμβάνονται τα spin offs). Ωραία, προσεγμένη δουλειά σχεδόν από όλες τις απόψεις.

Αγάπη και λατρεία στον γιατρό. Αυτόν τον άνθρωπο πραγματικά τον λάτρεψα και μπορώ να πω πως είναι ο αγαπημένος char ολόκληρης της σειράς.
Spoiler:


Όσο για τον Ιερέα, δεν μπορώ να πω πως τον αντιπάθησα. Εντάξει συμπαθητικούλης, όχι σαν τον γιατρό βέβαια,
Spoiler:

Το λόλι αν και είχε ένα δίκιο για την ανάγκη επιβίωσης, δεν το συμπάθησα. Δεν ξέρω γιατί. Όπως επίσης δεν συμπάθησα και όλο της το σόι, με ίσως μια μικρή εξαίρεση στην chiziru.

Και ας αρχίσει το άγριο θάψιμο:
Spoiler:


Ούτε τον Yuuki τον λάτρεψα, αλλά ούτε τον αντιπάθησα κιόλας. Κάτι ουδέτερο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σειρά για τα άπειρα fanarts που μου έχει προσφέρει με τον Yuuki και τον υπέργλυκο φίλο του, τον Tooru
Spoiler:


Και ας πάμε στον πιο μισητό χαρακτήρα όλης της σειράς. Megumi ή αλλιώς stalker ή εκνευριστική wannabe ή σκύλα για πνύξιμο, πείτε την όπως θέλετε.
Spoiler:


Ουφ. Και μετά από απειρο θάψιμο έχω να πω πως αυτή η σειρά πραγματικά πρωτοτυπεί στα μαλλιά XD. Παρ'όλο που οι μόνοι που συμπάθησα ήταν ο γιατρός, ο Ιερέας και ο Tooru η σειρά μου άρεσε πολύ.

Το OST απλά υπέροχο και το πρώτο op απλά καταπληκτικό, μου έχει κολλήσει και το ακούω συνέχεια. Δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο για να πω και την αλήθεια, από buck-tick.