Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Shiki
Posted 14 June 2011 - 16:52
Posted 14 June 2011 - 17:11
Όταν πίνεις το αίμα των συγχωριανών σου(κυριολεκτικά όμως) επόμενο είναι να γίνεις στόχος. Και όχι δεν θεωρώ πως η πλειοψηφία των βρικολάκων ήταν αθώα. Οι περισσότεροι σκότωσαν φίλους και συγγενείς τους.
Nαι,γιατί ήλπιζαν ότι θα αναγεννηθούν ως βρικόλακες,εκτός απ' την ροζομάλλα που είχε κακία μέσα της.
Ούτως η' άλλως αν δεν υπήρχε ο έξυπνος γιατρός κάποια στιγμή όλοι στο χωριό η' θα πέθαιναν η' θα γινόταν βρικόλακες.Και να πουν στους συγγενείς τους να φύγουν οι περισσότεροι δεν μπορούσαν,αφού τους έλεγχε ο τύπος με τα μπλε μαλλιά(μόνο τα χρώματα των μαλλιών θυμάμαι

Μάχη επιβίωσης ήταν εξάλλου,ο θεατής επέλεγε με μια πλευρά θα είναι βάση συναισθήματος και όχι βάση του ποιος είναι αθώος η' ένοχος,αφού αυτοί οι όροι δεν υφίστανται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Posted 14 June 2011 - 17:45

Δυστυχώς για τους βρικόλακες οι ιστορίες δεν γράφονται με το αν... Συντάχθηκα με τους ανθρώπους επειδή βρίσκονταν σε άμυνα. Οι επιτιθέμενοι εισβολείς πήραν αυτό που τους άξιζε,
Posted 14 June 2011 - 17:59

Και γιατί είναι ένοχο που οι βρικόλακες βρισκόταν σε στάση επίθεσης?Αφού για να επιβιώσουν το κάνανε,όχι για το κέφι τους.Π.χ όταν εσύ και όλοι μας χλαπακιάζουμε κρέατα είμαστε όλοι ένοχοι?
Posted 14 June 2011 - 18:10
Άρα ορθώς ίσχυσε ό,τι θα ίσχυε σε περίπτωση που κάποιος με αλυσοπρίονο ορμούσε στους θαμώνες μιας πλατείας.
Posted 14 June 2011 - 18:24
Posted 14 June 2011 - 18:27
Βασικά για να επιβιώσουν είναι ο μόνος λόγος που δεν το κανανε.Ρε συ,αφού βάση σχεδίου όλοι θα πεθαίνανε.Τρόπος να τους σώσουν δεν υπήρχε οπότε σου λέει γιατί να πεθάνω και εγώ και π.χ η μάνα μου?Ας πεθάνει,αν πεθάνει,μόνο αυτή
.Πιστεύω ότι ο mangaka αυτά τα σκηνικά τα έβαλε περισσότερο για να δώσει μια εικόνα τραγωδίας στο concept.
Και γιατί είναι ένοχο που οι βρικόλακες βρισκόταν σε στάση επίθεσης?Αφού για να επιβιώσουν το κάνανε,όχι για το κέφι τους.Π.χ όταν εσύ και όλοι μας χλαπακιάζουμε κρέατα είμαστε όλοι ένοχοι?

Posted 14 June 2011 - 18:30
Όταν σκοτώνεις άνθρωπο ελπίζοντας ότι ίσως αναγεννηθεί, το κίνητρό σου δεν είναι σοβαρό. Χαριτολογώντας θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως εγκληματική αμέλεια!
Δυστυχώς για τους βρικόλακες οι ιστορίες δεν γράφονται με το αν... Συντάχθηκα με τους ανθρώπους επειδή βρίσκονταν σε άμυνα. Οι επιτιθέμενοι εισβολείς πήραν αυτό που τους άξιζε,Spoiler:
Posted 14 June 2011 - 18:37
Βασικά για να επιβιώσουν είναι ο μόνος λόγος που δεν το κανανε.
Spoiler:Αχ γιατί συγχύζομαι τόσο με αυτό το anime;Δεν μπορώ να καταλάβω. Οσο κι αν με τραβηξε και μου άρεσε στην αρχή... Μάλλον επειδή με απογοήτευσε σε πολλά τελικά.
Posted 14 June 2011 - 18:47
Posted 14 June 2011 - 19:05
Όχι αυτό δεν ανήκει στα πλαίσια της επιβίωσης.Spoiler:
Posted 14 June 2011 - 19:10
Εdit2:
Actually αυτό δεν ισχύει. xDDrink as much coca cola as you like, you gonna need water in the end.
Edited by iristella, 14 June 2011 - 19:17.
Posted 14 June 2011 - 19:11
"Είναι κακό να θέλει κανείς να ζήσει;"
Άλλωστε, μπορεί κανείς να τους αφαιρέσει το δικαίωμα στη ζωή; Ή ακόμα καλύτερα τοποθετημένο, έχει κανείς το δικαίωμα να τους αφαιρέσει τη ζωή, αν η μόνη εναλλακτική λύση είναι να ζήσουν ένα συγκεκριμένο χρόνο με το αίμα ζώων; Drink as much coca cola as you like, you gonna need water in the end.
Posted 14 June 2011 - 19:25
Όχι αυτό δεν ανήκει στα πλαίσια της επιβίωσης.
Spoiler:Και γενικά όπως έχω πει και παλιότερα, λείπουν πολλά από τη σειρά ώστε να την θεωρήσω αξιολογη προσπάθεια του είδους. Γενικά δεν το πολυ έχουν μου φαίνεται το vampire theme οι Ιαπωνες. Βλέπεται ευχαριστα στο μεγαλύτερο μερος της λόγω suspense (αν και στα περισσότερα σημεία μένεις με την όρεξη και τραβάει, τραβαει το πράγμα... και δεν βγαινει πουθενα) αλλά γενικά μετρια πράγματα.
Spoiler:
Συμφωνώ
Επιτέλους γιατί άρχισα να νομίζω ότι έκανα τον δικηγόρο του διαβόλου τόση ώρα

Posted 14 June 2011 - 19:29