Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Shiki

• Please log in to reply
316 replies to this topic

#136 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 04 November 2010 - 21:17

Μολις ειδα το 13ο,αν και εχει χαθει λιγο ο ενθουσιασμος μετα το τριτο τεταρτο ep,καλα παει. Η φατσα του doc οταν πηγε να ριξει παγο στη νεκρη γυναικα του ηταν ολα τα λεφτα! Fave σκηνη της σειρας! Γουσταρω αυτη τη παρανοια που βγαζει. Τωρα υποτιθεται οτι ο natsuno θα τους πολεμησει εκ των εσω;
Posted Image

#137 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 04 November 2010 - 21:57

Spoiler: 14

#138 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 05 November 2010 - 00:41

#139 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 November 2010 - 02:09

Eίχα αφήσει 12-13 να τα δω ιn one go και πάλι καλά γιατί δεν με έβλεπα να άντεχα μία εβδομάδα.

Spoiler: up to 13

Επίσης νομίζω είμαι η μόνη που της αρέσουν εξίσου τα νέα opening και ending?

Και κάποια φανταστικά fanarts που βρήκα εδώ και εκεί.

Spoiler:

#140 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 November 2010 - 17:11

παίζει να ήτανε και το καλύτερο μου επεισόδιο so far. ειδικά η φάση με την dissection με ξετρέλανε :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#141 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 05 November 2010 - 17:18

Χαχα, μπηκα επειδη νομιζα οτι ηταν εκεινο το bishonen απο Togainu No Chi, και ηρθα να απολαυσω λιγο fangirlism...μαλλον επεσα εξω.:bahhh:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#142 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 05 November 2010 - 18:25

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#143 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 05 November 2010 - 18:59

humans strike back!!! καλα στα δυο τελευταια επεισοδια ο γιατρος τα εσπασε! πολυ psycho τυπακος,και πολυ καλοσχεδιασμενος! Αντε να δουμε αν θα κρατησει αυτη τη πορεια και στη συνεχεια ή μας τα χαλασει. Αν και εμπιστευομαι fuyumi ono.

P.s. Αυτο πρεπει να γινει must see ep για ολους τους παντρεμενους χχεχεχεχε
Posted Image

#144 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 07 November 2010 - 17:25

Ωραίο φαίνεται, τώρα πάω να δω το πρώτο επεισόδιο. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω; Δηλαδή αν έχω περάσει μια σεζόν, πότε θα βγει καινούργια και τα λοιπά...

#145 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 November 2010 - 00:20

14 FUCKING YES! γουσταρα απειρα !!

#146 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 08 November 2010 - 00:22

Πώς πάει αυτή η ενδιαφέρουσα σειρούλα μέχρι τώρα btw, καμιά συνολική γνώμη από όσους την παρακολουθούν; (εγώ περιμένω να τελειώσει μήπως την πιάσω κλασικά. :P )

Edited by Radagast, 08 November 2010 - 00:52.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#147 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 November 2010 - 00:23

είναι παρα πολύ καλή, δεν θα την έλεγα κλασική vampire σειρά όπως πολλές βαρετές. ευχάριστο eerie στιλάκι και μερικοί πολύ ευχάριστοι χαρακτήρες, συνεχίζει πολύ καλά με το αποκορύφωμα στο 14 προς το παρόν αλλα δεν σου κάνω spoilers. θα σου συμβούλευα να το αρχίσεις μόλις τελειώσει

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#148 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 08 November 2010 - 00:26

Είναι απο τις σειρές που χωρίς να πρωτοτυπούν στο σενάριο ή να διαπρέπουν στους επιμέρους τομείς παραμένουν διασκεδαστικές. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα επεισόδιο που θα χαρακτήριζα "αδύναμο".

edit με πρόλαβε ο Azathoth

#149 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 November 2010 - 00:58

είναι παρα πολύ καλή, δεν θα την έλεγα κλασική vampire σειρά όπως πολλές βαρετές. ευχάριστο eerie στιλάκι και μερικοί πολύ ευχάριστοι χαρακτήρες, συνεχίζει πολύ καλά με το αποκορύφωμα στο 14 προς το παρόν αλλα δεν σου κάνω spoilers. θα σου συμβούλευα να το αρχίσεις μόλις τελειώσει

Είναι απο τις σειρές που χωρίς να πρωτοτυπούν στο σενάριο ή να διαπρέπουν στους επιμέρους τομείς παραμένουν διασκεδαστικές. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα επεισόδιο που θα χαρακτήριζα "αδύναμο".

edit με πρόλαβε ο Azathoth

εγω προτιμω το:

rada δες το.

XD

#150 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 08 November 2010 - 01:31

Ok thanks για όλα τα replies παίδες, will probably watch it anyway when it finishes. ^^
Η χρονιά φέτος με ψιλοαπογοήτευσε αλλά το shiki φαίνεται πολλά υποσχόμενο. :)

Για την ώρα όμως θέλω να τελειώσω αν αντέξω το durarara, και κάποια στιγμή να δω katanagatari και rainbow που μάλλον θα τελειώσουν νωρίτερα από το Shiki anywayz.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler: