Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

THRASH 'TILL DEATH

• Please log in to reply
83 replies to this topic

Poll: ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ''ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ'' (150 member(s) have cast votes)

ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ''ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ''

1. SODOM (7 votes [25.00%] - View)

Percentage of vote: 25.00%

2. KREATOR (18 votes [64.29%] - View)

Percentage of vote: 64.29%

3. DESTRUCTION (3 votes [10.71%] - View)

Percentage of vote: 10.71%

Vote Guests cannot vote

#61 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 January 2008 - 12:45

ερώτηση μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω... [ή πιο πίσω για την ακρίβεια]

Metallica -> thrash... τι, που, πως, πότε και γιατί...

περιμένω επιχειρήματα γιατί και εγώ αυτής της άποψης ήμουν ως κάποια στιγμή που ένας άγνωστος αλλά μη εξαιρετέος συντάκτης του Μεταλλικού Σφυριού [ΡοΜ λογικά ξέρει ποιον εννοώ] μου έθεσε το παραπάνω ερώτημα...

#62 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 10 January 2008 - 12:54

Τι εννοείς; Για τώρα ή γενικά;

Γιατί όποιος αμφισβητεί το αν ήταν ή όχι, απλά να θυμηθεί ότι το 80 γράφτηκε το metal militia, που μαζί με το piranha από exodus έδωσαν το έναυσμα.
Και να ρωτηθούν και όλα τα συγκροτήματα, για το αν ήταν ή όχι, από slayer ως και haunted. Μέχρι και ο αγαπητός τους Mustaine δεν το αμφισβήτησε αυτό ποτέ.

#63 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 January 2008 - 13:23

για τότε λέω... και καλά το kill'em all. Πες ήταν ένα πρωτόγονο thrash... από εκεί και πέρα;

#64 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 10 January 2008 - 13:26

πρωτημω SODOM...

#65 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 10 January 2008 - 13:27

Εντάξει μωρέ τίποτα απολύτως:
Απλά fight fire with fire, creeping death, for whom... (πιο βαρύ από κάτι άλλα), battery, master, disposable heroes, damage inc, blackened, dyers eve.... Μετά τους παράτησα!

Πολύ περισσότερα από διάφορα άλλα γκρουπ των 1-2 δίσκων.

Στο ερώτημα ψηφίζω Destruction δαγκωτό, που είναι και 1 από τα 5 αγαπημένα μου γκρουπ.

#66 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 January 2008 - 13:45

πρόσεξε... εγώ δε λέω ότι ΔΕΝ ήταν thrash... αλλά ψάχνω τι απαντάμε σε κάποιον που λέει το αντίθετο. Γιατί και όπως εσύ ονομάζεις κάποια κομμάτια αυτός θα σου απαντήσει Fade to Black, Sanitarium, The thing that should not be, One κτλ κτλ...

#67 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 10 January 2008 - 14:02

αυτο λεγεται εξελιξη και μη στασιμοτητα,που αλλες μπαντες ποτε δεν τολμησαν να κανουν.
σχεδον ολες οι μπαντες εχουν καποιες "μανιερες" τις οποιες ακολουθουν πιστα και ευλαβικα και αυτο τους εξασφαλιζει την επιβιωση στο χωρο της μουσικης βιομηχανιας και σταθερο κοινο.
Ειδαμε πολλες μπαντες να αλλαζουν σε καποια φαση της καριερας τους τον ηχο τους,ειτε για να συμβαδισουν με την εκαστοτε μοδα της εποχης (βλεπε Machine Head απο ας το πουμε thrash σε "nu-metal",Kreator εποχης Endorama-που προσωπικα παιζει να μου αρεσει και πιο πολυ συνολικα σαν δισκος απο τις αλλες δουλειες τους- σε thrasho-gothic (χονδρικα μιλαμε ε),και απο την αλλη ειτε επειδη βαρεθηκαν να κανουν το ιδιο και το ιδιο,πηγαν ενα βημα πιο μπροστα.
κρατοντας βασικα στοιχεια του ηχου τους προσεθεσαν και αλλα "νεα" και ετσι δημιουργησαν μια νεα εποχη στη μουσικη τους.

αν και σε καμια περιπτωση δεν ειμαι fanboys των Metallica(το νικνεημ το διαλεξα οταν ημουν πιτσιρικας και απο τοτε απλως δεν το αλλαξα) μπορω να πω οτι η πορεια τους δειχνει οτι δεν πηγαν με τις εκαστοτε "μοδες" αλλα πειραματιζοταν κατιτις παραπανω απο αλλες μπαντες (που παλαιοτερα μπορει να συγκριναν μαζι τους )
Σε αναμονη του νεου δισκου τους-που ακουγεται οτι θα ειναι μια επιστροφη στις ριζες τους- φαινεται οτι και αυτοι θα κινηθουν πλεον με γνομωνα τα οικονομικα τους συμφερωντα και οχι την μουσικη εκφραση.
Υπαρχουν μπαντες που γραφουν μουσικη με την καρδια τους αλλες παλι γραφουν για τα λεφτα μας.

Οσο για τον Δημητρη να του απαντησεις αυτο που λεω και ξαναλεω.Οι ταμπελες ειναι για τους δρομους.
Δεν παει να το λεμε και folklore avant garde post pagan με νταουλια και επηροες απο Αδελφους Κατσαμπα,απο τη στιγμη που η μουσικη ειναι "αυθεντικη" ενα πραγμα σημαινει.
"καλη" μουσικη.

#68 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 10 January 2008 - 14:04

Να του πεις να πάει να πλέξει κανά τραπεζομάντιλο!
Και οι sodom-slayer-kreator-exodhus-whiplash-όποιοι άλλοι μπορείς να φανταστείς, τότε στους δίσκους τους βάζανε και τραγούδια που δεν ήταν αμιγώς θρας (αυτό το ντιρι ντιρι νταν ντιρι ντιρι νταν νταν). Τι πάει να πει αυτό;
Και αν αυτός που το λέει, ήταν ο συντάκτης της φυλλάδας που ανέφερες, να του πεις να πάρει συνέντευξη από κανά μπόζο χαζογκοθά (που εννοείται ότι καμιά σχέση με το αγνό γκοθικ δεν έχει) και να τον πλασάρει σαν τη νέα αποκάλυψη του μέταλ και να αφήσει στην άκρη πράματα που έχουν κριθεί από την ιστορία. Πιστεύω ότι έτσι δεν θα το συνεχίσει παραπέρα. :wis:

Α ναι αφιέρωσέ του και το too old too cold από darkthrone και αν καταλάβει κατάλαβε :wis:

Πάστορα σωστός σε όλα, απλά απάντησα σε όσα έχει να κάνει με την αμφισβήτηση που έκανε (όχι ο spawnΙ), προς το συγκρότημα που στην ουσία πήρε το speed metal και το έκανε thrash metal.

Κι εγώ όταν ακούω περί επιστροφής σε ρίζες, κάτι με πιάνει σαν αναγούλα ένα πράμα, αλλά τες πα! Τραγικό οφφτοπικ και δεν το συνεχίζω παραπέρα

#69 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 10 January 2008 - 14:08

Να του πεις να πάει να πλέξει κανά τραπεζομάντιλο!
Και οι sodom-slayer-kreator-exodhus-whiplash-όποιοι άλλοι μπορείς να φανταστείς, τότε στους δίσκους τους βάζανε και τραγούδια που δεν ήταν αμιγώς θρας (αυτό το ντιρι ντιρι νταν ντιρι ντιρι νταν νταν). Τι πάει να πει αυτό;
Και αν αυτός που το λέει, ήταν ο συντάκτης της φυλλάδας που ανέφερες, να του πεις να πάρει συνέντευξη από κανά μπόζο χαζογκοθά (που εννοείται ότι καμιά σχέση με το αγνό γκοθικ δεν έχει) και να τον πλασάρει σαν τη νέα αποκάλυψη του μέταλ και να αφήσει στην άκρη πράματα που έχουν κριθεί από την ιστορία. Πιστεύω ότι έτσι δεν θα το συνεχίσει παραπέρα. :wis:

Α ναι αφιέρωσέ του και το too old too cold από darkthrone και αν καταλάβει κατάλαβε :wis:

θα σε παρακαλουσα να μην μιλας ετσι για καποιον που δεν μπορει να σου απαντησει αμεσα ,αλλα εκφραστηκε η γνωμη του απο τον Σποουν.
ΠΟσες φορες εχεις πει "ενας φιλος μου εκανε και ειπε... αυτο και ...αυτο."
Το ιδιο εγινε και τωρα αλλα το συγκεκριμενο ατομο-φιλος του βασιλη ξαναλεω- τυγχαινει να δουλευει στο συγκεκριμενο περιοδικο.
Δεν θα το κρυψω αλλωστε οτι αν δεν υπηρχε και το συγκεκριμενο ατομο στο περιοδικο +3 αλλοι συντακτες,θα ειχα σταματησει να το αγοραζω προ πολλου.

#70 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 10 January 2008 - 14:17

Τι να μου πει; Ότι δεν έχει πάρει εδώ και κάμποσα χρόνια, την κάτω βόλτα αυτό το περιοδικό; Εξάλλου όπως είπε για 1 φίλο του, έτσι του απαντάω να του πει και πάντα μες στα πλαίσια του χαβαλέ.
Αν ήταν να μην έλεγε ότι ήταν από το περιοδικό αυτό, απλά να μίλαγε για κάποιον φίλο του. Αφού το είπε, πιστεύω ότι πετώντας αυτήν την ατάκα δε θα συνέχιζε για πολύ η κουβέντα (μουχαχαχα)

Αιχμή για το περιοδικό ήταν και όχι για αυτόν!

#71 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 January 2008 - 14:26

ήταν ατάκα για να καταλάβει ο Λεωνίδας ποιος έχει αυτή την άποψη επείδη τον γνωρίζει [ιντερνετικά τουλάχιστον]. Στο περιοδικό γράφει τελευταία και είναι από τα άτομα που έχουν μία άλλη άποψη για τη μουσική... και είναι και φαν των Metallica... αλλά θεωρεί ότι δε μπορείς να τους πεις thrash συγκρότημα...

εγώ στο νου μου για thrash είχα Slayer, Sepultura, Anthrax, Megadeth και τη Γερμανική εισβολή [Sodom, Kreator, Destruction]. Τους Μετάλλικα τους είχα κάπου εκεί κοντά μεν αλλά οχι "καθαρό" δε... Ο Μήτσος [φίλος μου] τους είχα πιο μακρυά...

και άπλά συζήτηση [και ποστς] κάνουμε... δεν πάμε να φάμε τα μουστάκια μας αν είναι θρας ή όχι, ούτε αν κάποιος γράφει στο ΜουΧου ξέρει από μουσική ή όχι...

#72 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 10 January 2008 - 14:32

ήταν ατάκα για να καταλάβει ο Λεωνίδας ποιος έχει αυτή την άποψη επείδη τον γνωρίζει [ιντερνετικά τουλάχιστον] και είναι και φαν των Metallica... αλλά θεωρεί ότι δε μπορείς να τους πεις thrash συγκρότημα...

Καλά τώρα αλλάζει. :emptyonexg1:
Ούτε εγώ τους θεωρώ πλέον αμιγώς thrash, αλλά όχι ότι δεν ήταν κατά ένα μεγάλο μέρος τους. Έτσι όπως το κατάλαβα στην αρχή, έλεγα ότι ήταν από αυτούς τους νέους, που ξεπετάχτηκαν μετά το load και έκραζαν ασυστόλως!

Απλά τα παραπάνω θα τα πεις σε κάποιον που τους κράζει :hahaha:

#73 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 January 2008 - 14:37

αν σκεφτείς ότι ο συγκεκριμένος θεωρεί και το St. Anger καλό δίσκο τότε τι να του πω... τον αφήνω να κριθεί από την ιστορία...

#74 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 10 January 2008 - 15:07

αν σκεφτείς ότι ο συγκεκριμένος θεωρεί και το St. Anger καλό δίσκο τότε τι να του πω... τον αφήνω να κριθεί από την ιστορία...

το St.Anger ΕΙΝΑΙ καλός δίσκος

#75 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 January 2008 - 15:15

αυτό το debate χρειάζεται ξεχωριστό thread, I think... Keeeeeeeenny, Fiiiiiiiiiiiingo ???