Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

THRASH 'TILL DEATH

• Please log in to reply
83 replies to this topic

Poll: ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ''ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ'' (150 member(s) have cast votes)

ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ''ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ''

1. SODOM (7 votes [25.00%] - View)

Percentage of vote: 25.00%

2. KREATOR (18 votes [64.29%] - View)

Percentage of vote: 64.29%

3. DESTRUCTION (3 votes [10.71%] - View)

Percentage of vote: 10.71%

Vote Guests cannot vote

#46 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 January 2008 - 01:27

Έλα τώρα,σου έχω δώσει την εντύπωση ότι τα πιστεύω?:hahaha:άλλωστε σε ξέρουμε και εσένα,τρου μετσαλάς,με το μέταλ χάμμερ στο χέρι και τους Hammerfall - Manowar στο άλλο:hahaha:

Θα κάνω ότι δεν διάβασα το από πάνω. :terror2:

[...] Pantera(για το Cowboys from Hell μιλάω) [...]

Εδώ μου τα χαλάς... το Vulgar Display Of Power δεν ήταν good ol' thrash; Το Far Beyond Driven... ούτε αυτό; Το The Great Southern Trendkill... τίποτα; OK, το μάντεψες, HUGE Pantera fanboy here. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#47 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 09 January 2008 - 01:35

Χμ....διαφωνώ για το Vulgar Display of power.....ποιο πολύ για hardcore πήγαινε,πολύ χορωπήδημα.Και δνε το λέω μειωτικά για το δίσκο,για εμένα είναι το καλύτερο Pantera album.Τα άλλα δεν με τραβήξαν τόσο πολύ όσο αυτά τα 2.....
Posted Image

#48 Skyhigh

Skyhigh

In need of vacation...

• Members
  • 99 posts

Posted 09 January 2008 - 02:17

ρε άκου κανά extreme aggression και μετά μας λες για το outcast

re ενδοραμα και ουτcast einai apo τα χειροτερα που εχουν βγαλει οσο για το violent revolution δε συγκρινεται με τα coma of souls pleasure to kill kai terrible certainty kai to extreme aggression of course

Από τα παραπάνω συμπέρανα ότι μάλλον δεν είμαι Thrash-άς :D

Έχω προφανώς ακούσει τα άπαντα των Kreator (και Sodom και Slayer και Pantera, όπως οι περισσότεροι στο thread αυτό) και στα δικά μου τουλάχιστον αυτιά, από όλη τη δισκογραφία των Kreator, αυτοί οι δίσκοι βρήκα ότι έχουν το κάτι παραπάνω προκειμένου να μπούν στη συλλογή μου.

Γούστα είναι αυτά...δεν έχει νόημα να κάνουμε διαγωνισμό του true μεταλλά εδω μέσα ε?

Spoiler:

#49 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 09 January 2008 - 11:42

βασικά οι Pantera είναι από τις μπάντες που δεν μπορώ να ακούσω παραπάνω από 3 λεπτά γιατί έχουν τον άφωνο τον ανσέλμο αλλα όπως και να το κάνουμε μουσικά είναι καταπληκτικοί και έχουν επιρεάσει όλους τους Lamb of God Chimaira κτλ

#50 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 09 January 2008 - 13:51

re o pantera δε μαρεσουν και δεν ειναι thrash εχουν ισως μερικα στοιχεια oso για machine head δε θεωρουνται thrash.Episis γερμανικο thrash an kai οι αμερικανοι ειναι πιο πολυ εκτος απο την τριαδα εχουμε Holy moses,Tankard ,Vendetta ,Accuser ,Darkness,Paradox to brazil thrash einai φοβερο επισης πολλες μπαντες.

#51 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 09 January 2008 - 13:56

Πρώτα απ' όλα τον Anselmo μπορείς να τον πείς 1000.000 πράγματα εκτός απο άφωνο.Έλεος δλδ.

Δεύτερον,επ' εποχής του το 'Cowboys from hell' thrash θεορούταν.

Τρίτον:Ακόμη και με τις μπάντες που έβαλες μόνης της η σκηνή του Bay Area κάνει με τα κρεμυδάκια τη γερμανική σκηνή (τουλάχιστο απο πλευράς ποσότητας)....
Posted Image

#52 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 January 2008 - 14:02

Πρώτα απ' όλα τον Anselmo μπορείς να τον πείς 1000.000 πράγματα εκτός απο άφωνο.Έλεος δλδ.

Δεύτερον,επ' εποχής του το 'Cowboys from hell' thrash θεορούταν.

Τρίτον:Ακόμη και με τις μπάντες που έβαλες μόνης της η σκηνή του Bay Area κάνει με τα κρεμυδάκια τη γερμανική σκηνή (τουλάχιστο απο πλευράς ποσότητας)....

γουστα ειναι μαν.
και γω pantera ποτε μου δεν ακουσα και ομως οι Down μου αρεσουν πολυ.
επισης επι τοτε εποχης θεωρουνταν metalcore.μας λεει τιποτα αυτο?οχι.

η συγκριση των σκηνων ειναι ανωφελη imho .συγκρινεται μια χωρα με μια αλλη με πολλαπλασιο μεγεθος και πληθυσμο.

#53 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 09 January 2008 - 14:23

Ναι ρε,δεν είπα ότι είναι καλύτερη σε ποιότητα,αν και για εμένα είναι καλύτερη,απλά μου φένεται κάπως υπερβολικό να λες τον Anselmo άφωνο.

Όσο για τις σκηνές,αυτά είναι ταμπέλες για χαβαλέ και πείραγμα,δεν νομίζω να τα παίρνει κανείς στα σοβαρά....
Posted Image

#54 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 09 January 2008 - 15:35

kala εννοειται οι αμερικανοι εχουν πιο πολλα συγκροτηματα το ειπα και πιο πριν οσο γι α την φωνη του ανσελμου δε μαρεσει καθολου για αυτο δεν ακουω κιολας οτιδηποτε εχει σχεση μαζι του.χαχαχαχαχαχαχ

#55 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 09 January 2008 - 17:20

re o pantera δε μαρεσουν και δεν ειναι thrash εχουν ισως μερικα στοιχεια oso για machine head δε θεωρουνται thrash.Episis γερμανικο thrash an kai οι αμερικανοι ειναι πιο πολυ εκτος απο την τριαδα εχουμε Holy moses,Tankard ,Vendetta ,Accuser ,Darkness,Paradox to brazil thrash einai φοβερο επισης πολλες μπαντες.

το burn my eyes τουλαχιστον εδωσε το φιλι της ζωης στο thrash εκεινη την εποχη...

Sabina Classen....

RESPECT!!!!!!!!!
:nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#56 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 09 January 2008 - 17:28

kala εννοειται οι αμερικανοι εχουν πιο πολλα συγκροτηματα το ειπα και πιο πριν οσο γι α την φωνη του ανσελμου δε μαρεσει καθολου για αυτο δεν ακουω κιολας οτιδηποτε εχει σχεση μαζι του.χαχαχαχαχαχαχ

ωραια, ενας λιγοτερος, αυτο με κανει πιο ευτυχεστατο.το τελευταιο down καλα σας/μας εχωσε. οσο για παντερα στηριζω βουλγκαρ και καουμποηδες(το οποιο και 8ρασιζει).
Posted Image

#57 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 09 January 2008 - 18:03

τα Down γενικά καλά μας χώνουν όλα, ε και ντάξει του ανσέλμο τα ουρλιαχτά με τους pantera δεν ακούγονται για μένα, στούς Down είναι πολύ ποιο μετριμένος αν και εκεί το γαμάει μερικές φορες (βλέπε Lifer)

επείσης ο keetharesh έχει την καλύτερη υπογραφή του φόρουμ

#58 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 09 January 2008 - 18:07

se opoion αρεσαν oi Stampin Ground na akousei cataract

#59 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 January 2008 - 19:55

se opoion αρεσαν oi Stampin Ground na akousei cataract

που το βασιζεις αυτο?

#60 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 10 January 2008 - 00:13

e harcore me thrash .einai διαφορετικοι μεν αλλα εχουν στοιχεια hardcore και οιδυο