http://www.megaupload.com/?d=XM9VGYBX
Σε αυτό έχω αρκετές φώτος της Laiste την οποία απ'ότι φαίνετε δεν κατάλαβαν πολλοί ότι είχε ντυθεί Nico Robin από Thriller Bark Arc, με αποτέλεσμα να μην την βγάλουν αρκετές ή καν φώτος, όπως μπορεί να δει κανείς από όσα ανέβηκαν εδώ και στο FB.
Σχετικά με τα cosplay ένα έχω να πω.Εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά δεδομένα. Τέτοια ποιότητα δεν έχω ξαναδεί ποτέ μέχρι σήμερα στην χώρα.Μιλάμε για ραγδαία εξέλιξη του χώρου μέσα σε 6 μήνες ( πάντα συγκριτικά ). Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερα cosplay μπορούν να γίνουν ακόμα, καθώς για μένα έχουμε χτυπήσει σχεδόν το ζενίθ της τελειότητας.Νομίζω ότι θα πρέπει κάποιος να κανονίσει να εκπροσωπηθεί και η χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό cosplay την επόμενη φορά.Πλεόν δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.Σχετικά με το Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers θα το αναβαθμήσω μαζικά με το νέο έτος οπότε και θα έχω να προσθέσω συνολικά τα 15 τελευταία cosplay events Αθήνας & Θεσσαλονίκης με την μία
Για μένα το ομαδικό One Piece ήταν το 2ο μου cosplay dream come true μετά το ομαδικό Galaxy Express 999 που κανονίσαμε εδώ πάνω τον Σεπτέμβρη.Οπότε πιστεύω φαντάζεστε την χαρά μου που ήμουν και εγώ εκεί, αλλά ακόμα περισσότερο την λύπη μου που -δεν- ήμουν εκεί σε όλο το βασικότερο μέρος, χάνοντας τόνους φάσεων και ομαδικών φωτογραφήσεων

Κατάφερα να γνωρίσω ορισμένα νέα άτομα παρόλα αυτά και να συναντήσω (επιτέλους) άλλα face to face που γνώριζα καιρό, αλλά και παράλληλα να χάσω άλλα γνωστά που είχαν ήδη φύγει όταν ήρθαμε ή που δεν αναγνώρισα λόγου cosplay ή πολυκοσμίας

Γενικά δεν ξέρω,η όλη φάση μου έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα και γι'αυτό φταίω μόνο εγώ που αργησα και κανείς άλλος.Θα μπορούσα να πω και εγώ ότι ήταν το καλύτερο πάρτι και για μένα αν μπορούσα να ήμουν εκεί στην ώρα μου και το απόλυτο κλείσιμο της χρονιάς με βάση όλα τα θετικά που είπα παραπάνω, αλλά δεν έμελε να γίνει δυστυχώς.
Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ξανακάνω χρονοβόρο cosplay στην Αθήνα, αν δεν έχω μπροστά μου όλη την μέρα από το πρωί ως και το βράδυ.Γιατί δεν έχει νόημα να έρχομαι και να χάνω το πάρτι που είναι και ο λόγος που ήρθα.Ευτυχώς την επόμενη μέρα συνάντηθήκαμε με αρκετά παιδιά για βόλτα πριν φύγω για Κατερίνη τα μεσάνυχτα και μπορώ να πω ότι αυτό κάπως έφτιαξε τα πράγματα

Σχετικά με το πάρτι του Αγ. Βαλεντίνου, και εφόσον την επόμενη είναι Καθαρά Δευτερα και την προηγούμενη Σάββατο (που σημαίνει ότι θα έχω χρόνο για προετοιμασία cosplay την επόμενη από το πρωί, ότι και να κάνω),παίζει σε μεγάλο βαθμό να κατέβω -αν- πληρείται μια προυπόθεση. Θα δούμε τότε.Προσωπικά το θέλω πολύ γιατί δεν λέει να χάνω τέτοια πάρτι και προπάντως όχι τέτοιο κόσμο