Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

windows 7 home premium ή ultimate
Posted 08 February 2010 - 23:22
Posted 09 February 2010 - 11:25

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 09 February 2010 - 13:06
Anyway, no need for that, ρώτησα αν το διανέμουν στα αγγλικά γιατί το θέλω στα αγγλικά. Thanks for the help, everyone.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 19 February 2010 - 00:19
Τι σου αρεσε σε αυτα ρε man και τι οχι;;;
(οχι τπτ αλλο να βλεπω εαν δεν εχω βρει καμια bugια)

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 19 February 2010 - 00:29
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 19 February 2010 - 00:32
Παντα μου αρεσε ο τροπος που σκεφτεσε τωρα περισσοτερο!!έβαλα τα Ultimate 64bit

Posted 19 February 2010 - 00:53

Posted 19 February 2010 - 00:57
Posted 19 February 2010 - 00:58
Σε λίγες μέρες που θα τα χρησιμοποιώ θα σου απαντήσω.Ωραιος ρε Kenny μια ερωτηση εαν βεβαια τα εχεις ιδη....
Τι σου αρεσε σε αυτα ρε man και τι οχι;;;
(οχι τπτ αλλο να βλεπω εαν δεν εχω βρει καμια bugια)

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 19 February 2010 - 04:31

Serestum και εγω το ιδιο διαπιστωνω απο την beta1 τους... και σε οτι προγραμμα επαγκελματικο και να εβαλα πεταξαν!!!
Μωρε για να δουμε τι θα πουν και αλλοι.....:\

Posted 12 March 2012 - 20:11
σιγουρα ειναι ποιο γρηγορα απο τα XP(κι ομως δεν το περιμενα μετα την πατατα-vista), εχω την 32bit ultimate εκδοση και παει μια χαρα, μονο το παλιο κλασικο start menu να ειχε καλα 8α ηταν. χρησιμοποιει περισσοτερη φυσικη μνημη(παλι καλα γιατι 4 Gb ηταν αχρειαστα για τα XP) γενικα αμα 8ες ομως να τα αγορασεις καλυτερα περιμενε λιγο ακομα, να πεσουν οι τιμες, ισως να βγει και κανα service pack....
@Adventurer: εγω που 8ελω να παιξω Cossacks (European Wars) τι πρεπει να κανω δλδ ?? μονο στα XP με SP1 και κατω επαιζαν. μετα...
[Sorry για το offtopic]
χα! ψαχνοντας στο γοογλε γιατι δε μπορω να παιξω το cossacks στο πισι που εχω πλεον, με εστειλε εδω. Απο οτι καταλαβαινω εχει καποια σχεση με τα windows? μπορει να μου εξηγησει καποιος που ξερει?
Posted 12 March 2012 - 20:21
http://www.youtube.com/watch?v=CNYrn3-6v_Iχα! ψαχνοντας στο γοογλε γιατι δε μπορω να παιξω το cossacks στο πισι που εχω πλεον, με εστειλε εδω. Απο οτι καταλαβαινω εχει καποια σχεση με τα windows? μπορει να μου εξηγησει καποιος που ξερει?
για τσεκαρε αυτο. δοκιμασε το και πες μου