Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#361 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 19:45

Το δικό μου,το πήρα από μια ηρωίδα,απτο βιβλίο ΟΙ ΚΗΠΟΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ του Steven Erikson που λεγόταν Αspalar ,και τουκανα έναν αναγραμματισμό.

#362 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 17:56

ηθελα κατι kawaii και με ορους που συναντωνται συχνα σε ανιμε.οποτε σκεφτηκα το satou no kumo(ζαχαρενιο συννεφο)
seishun jidai wa watashi no subete desu

#363 Violet.Darkness

Violet.Darkness

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 23:47

λοιπον....
εμενα το Username μου βγαίνει απο το "Violet" μια τελεία στη μέση (.) αντι για κενό και το "Darkness"
εκπληκτικό; :Pp

#364 Stein3x

Stein3x

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 19:39

χμμ εγώ πήρα το όνομα "Steiner" από το game Final Fantasy IX (αγαπημένο μου παιχνίδι) και του έβαλα το 3 γιατί τόχα παίξει το 2003 και "X" γιατί (FFX το δεύτερο αγαπημένο μου FF)
αυτά :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#365 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 16:44

Το όνομα Gilmaru το έβγαλα μόνος μου.

Παλιά κάποιοι φίλοι μου με φώναζαν maru λόγω του επιθέτου μου, έτσι πρόσθεσα ενα Gil και βγήκε το Gil-maru. Τότε το είχα βγάλει επιρεασμένος από Τόλκιν (Gil Galad, Gil Estel), αν και δε βγάζει νόημα, ωστόσο στη συνέχεια έμεινε και πλέον το χρησιμοποιώ γενικότερα ως κάτι διαφορετικό και ενιαίο, δηλαδή ως Gilmaru.

Αργότερα, και καθώς η κατάληξη maru είναι συνηθισμένη στα anime, άρχισε να μου καλοφαίνεται ακόμη περισσότερο :).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 07 Μάρτιος 2009 - 16:58

#366 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 16:51

Kallia είναι απλά ένα από τα διάφορα ονόματα που βάζω στους χαρακτήρες που παίζω στα διάφορα rpg παιχνίδια. Άλλες εναλλάκτικές συμπεριλαμβάνουν Sonya, Adelle, Maya, Neiel, nayamay κλπ... Συνήθως στα διάφορα φόρουμ που γράφομαι διαλέγω ένα από αυτά στην τύχη και χρησιμοποιώ! :wis:
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#367 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2009 - 18:20

To Sora εμπνευσμενο απο το ηρωα του παιχνιδιου Kingdom Hearts...αν και θα μπορουσα να βρω καλυτερο username

#368 Mercury

Mercury

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 22:00

Το Mercury βγαινει απο το Freddie Mercury τραγουδιστη των Queen.
"He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you."
Friedrich Nietzsche,Beyond Good and Evil, Part Four: Maxims and Interludes, 146

#369 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 12:44

εγώ για user name ήθελα να βάλω aku(βλ. avatar) απο το samurai jack γιατι είναι ο πιο γελοίος κακός στην ιστορία των cartoon! αλλα για κάποιο λόγο δεν το έπαιρνε και επειδή έτυχε να ακούω εκείνη τη στιγμή acid black cherry- koi hitoyo είπα να μην το ζαλίσω άλλο!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#370 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 14:00

:tensai:Εμένα από το όνομά μου Αριστείδης και το πτώτο γράμμα από το επίθετό μου!!!:8):
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#371 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 14:27

:tensai:Εμένα από το όνομά μου Αριστείδης και το πτώτο γράμμα από το επίθετό μου!!!:8):

κοιτα να δεις....
και εγω που θα ορκιζομουν οτι ειναι τιτλος τραγουδιου των DragonForce....

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#372 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2009 - 17:26

Yu~Kun είναι μία σπάνια συντομογραφία του ονόματος Yue. Σπάνια με την ένοια ότι ο Υue Katou από Angel Sanctuary έχει μία είδους..χμμ..."εκρηξη" όταν τον αποκαλούν έτσι. Ναι, το όνομα είναι καθαρά εμπνευσμένο από αυτόν τον χαρακτήρα που έχω βρει μεγάλη ταύτιση όσο αφορά την ψυχοσύνθεσή του καθ'όλη τη διάρκεια του manga. Συνήθως τον αποκαλούν απλώς "katou" και γι αυτό οι περισσότεροι δυσκολεύονται να καταλάβουν το nickname μου.Οι hardcore AS fans όμως ξέρουν.....xD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#373 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2009 - 17:29

To Sora εμπνευσμενο απο το ηρωα του παιχνιδιου Kingdom Hearts...αν και θα μπορουσα να βρω καλυτερο username

yep θα μπορουσες,σαν Roxas ακουγετε καλυτερα

#374 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2009 - 13:41

εμενα παλι απο το manga και το lover δλδ ερωτευμενος με τα manga!!!αν δεν σας το ειχα πει δεν νομιζω να το βγαζατε μονοι σας:uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#375 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2009 - 13:54

το δικο μ ειναι απο την εκφραση π ελεγα "εισαι 0!!!" και απο τον lelouch ofc! το δευτερο "r" το εβαλα για να μν εχω προβλημα στο να ειναι πιασμενο σε forums κ αλλα accounts