Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#346 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 19:49

το ssj2sanji βγαινει απο τους super sayan απο το dragonball z και το sanji απο το one piece
κατεληξα σε αυτο το ονομα γιατι πρωτα ειδα την εικονα(το avatar μου)και μετα το ονομα

#347 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 22:02

Εκείνη την εποχή είχα πάθει School Rumble φάση και έτσι πήρα το ψευδώνυμο του χαρακτήρα που μου ταίριαζε περισσότερο της Mikoto Suou αλλά επειδή ο Imadori την φώναζε miko-chin(εκτός απο D!) είπα να το υιοθετήσω
Η εν λόγω κυρία
Posted Image
Αλλά το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ παντού είναι nalty.Δεν ξέρω που το είχα το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή και δεν το έβαλα...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#348 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 13:42

Ηταν μια μερα που ηθελα να κανω accont στη Deviantart και δεν μου ερχοταν κατι...
σε καποια φαση επειδη ηθελα να εχει και το ονομα μου μεσα...και επειδη μαρεσουν οι αγγελοι (σκοτεινοι ομως)so i came up with this....HUGE οπως με κραζει και ο Adventurer.....
ετσι ρε γιατι εγω το εχω μεγαλυτερο!!!

Spoiler:

ότι ψιλοχοντρομαμάς το layout της σελίδας και ότι δε στο λέει από καπρίτσιο ο adventurer ούτε σου πέρασε από το μυαλό προφανώς...

#349 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 03:45

Posted Image

olgidio: Μία φίλη μου στην 3η γυμνασίου μου το έβγαλε, εμπνευσμένη από την βιολογία (ποιο σημείο αδυνατώ να θυμηθώ αλλα θυμάμαι οτι ήταν στο κεφάλαιο του ανοσοποιητικού συστήματος) και μου άρεσε και το κράτησα. so simple
my Anime list
my Manga list

I wish I could get rid of the spelling mistakes that dirty the world... :if:

#350 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 13:15

Στα Ελληνικά είναι Κλειδοκράτορας (a.k.a. Keymaster). Διάλεξα αυτό το ψευδώνυμο γιατί έχω πάρα πολλά κλειδιά στο μπρελόκ μου.

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Δημοσιευμένη  εικόνα

#351 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 13:31

Το δικό μου από το όνομα και το επίθετο.
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#352 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 14:13

Το nickname το πήρα από το κεντρικό ηρώα στο Majin Tantei Nougami Neuro ... αλλά Neuro σιμενή και νεύρα του μυαλού ή κάτι τέτοιο just google it και θα δείτε ότι θα σας βγάλει μυαλά και νεύρα:tensai: ! Πάντως είναι ένα όνομα που μου αρέσει ... κρίμα που το έχουν πόλοι εκεί έξω :emptyonexg1:

#353 animanthropos

animanthropos

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 17:03

το δικό μου βρήκε σε μια ώρα χαλαρώματος (μετά απο μια μέρα στο ΤΕΙ). βγαίνει από το anime+άνθρωπος.

#354 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 00:06

Απο το πιο παρεξηγημενο χαρακτηρα της κλασσικης λογοτεχνιας Σαϊλοκ απο τον εμπορο της βενετιας του Σαιξπηρ

#355 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 02:19

το όνομα μου είναι Χριστίνα->Κριστίνα->Κρις->kris
για σχόλια , απορίες, διαμαρτυρίες θα πρέπει να μιλήσετε με την αδερφή μου που μου το κόλλησε;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#356 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 14:19

Απο το πιο παρεξηγημενο χαρακτηρα της κλασσικης λογοτεχνιας Σαϊλοκ απο τον εμπορο της βενετιας του Σαιξπηρ

sugoi!!!είναι ο χαρακτήρας που λέει εκείνος τον καταπληκτικό μονόλογο για τους Εβραίους?(ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι ονόματα)

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#357 Mercyful

Mercyful

Dark Wizard

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 17:27

Mercyful απο το Θρυλικό συγκρότημα Mercyful Fate μπάντα όπου τραγουδάει ο King Diamond(μπάντες και οι δύο που μέ εισάγανε στον μαγικό χώρο της Metal μουσικής)
Encyclopaedia Metallum - Mercyful Fate
Encyclopaedia Metallum - King Diamond

:lovulovu:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#358 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 18:24

το δικο μου ονομα βγαινει απο την μιξη του Kakashi, ενος απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες και απο το Death Note, ισως ενα απ τα καλυτερα anime...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#359 Chris_クリス

Chris_クリス

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 12:30

Εγω ηθελα να βαλω Chris αλλα φυσικα το ειχαν παρει και γι'αυτο εβαλα το ιδιο στα ιαπωνικα διπλα. :canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#360 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 12:52

Ντάξει το δικό μου λίγο πολύ φαίνεται, αλλά επειδή κάποιοι ίσως δεν ξέρουν και επειδή ζήλεψα και θέλω και εγώ να γράψω εδώ :cry5: θα σας πω ότι dm = Dungeon Master (από το D&D φυσικά), το οποίο πιο πολύ κατάρα είναι παρά τίτλος γιατί έχω βαρεθεί τη ζωή μου 5 χρόνια dm αλλά δεν έχει να κάνει...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel