Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#316 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 13:08

Σοβαρά??:OMG3: κι εγώ 13 γεννήθηκα!!! χιχι ^-^ (χτες είχα γενέθλια xDDDD) Λοιπον, το ονομα αυτό είναι μιας character που χω δημιουργήσει απο το story "Normal" κι ετσι το χρησιμοποιώ κι εγώ, το 20 ειναι η ηλικία μου! lol ;ppppp μια ιστορία που ελπίζω κάποτε να τη δω σε manga!! Η συγκεκριμένη είναι μια vampire με psychic ικανότητες και λατρεύει τα cookies!!!
P.S Μ'αρεσε πολύ η ερωτησή σου!! ;333
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#317 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 13:18

καμια σχεση με τις σερρες ,καμια σχεση με το τραμ....

ειναι απλα ενα σαρδαμ που διαβαζεται ως ''σερέστρουμ''...

:borednn9:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#318 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 13:18

προσεχε μην κανεις διπλο ποστ οταν θες να συμπληρωσεις κατι στο προηγουμενο πατα το κουμπι edit που ειναι κατω δεξια;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#319 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 08:04

το δικο μου βγαινει κραφιτ του ners ειταν σαν τον metrobrain και το ειχε ονομαζει nestres και μια μερα που ειμουν στο pc εφτιαχνα acount στο w3 θημιθηκα το ονομα του κραφιτ και ετσι εβγαλα το r -s βγηκαι neste

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg[/youtube]

θείος σου;

#320 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 15:57

YUNA+NANCY=YUNANCY

το δικο μου ειναι απο τη Yuna του final fantasy x και x-2

Δημοσιευμένη  εικόνα

#321 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 13:55

Youtube Video

θείος σου;

LMFAO!!!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Οσο για το δικο μου....μια κρυα μερα του χειμωνα που αρχισα να βλεπω Bleach ειδα εναν τυπα με γυαλακια και τοξο....μαθαινω για την φαρα του.Τους Κυδωνηδες (Quincie/Quincy) :P
και λεω.....εε ας το κανω ετσι μωρε να μην μεινει μονος του.
Και ετσι και εγινε...
Εκαστος στο ειδος του και ο Quincy στου καφεδες!!!
TheLastQuincy

Tiger-stock-blog-header.jpg

#322 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 14:51

Εμένα το username μου δε σήμαινε τίποτα αρχικά. Αλήθεια! Βασικά πριν από 3.5 χρόνια ήθελα να γραφτώ στο jpopsuki tracker για να κατεβάσω torrent ιαπωνικής μουσικής. Και ήθελαν ένα username. Δε μου ερχόταν κάτι ιδιαίτερο και έβαλα a2a επειδή μου αρέσει το γράμμα Α.
Στην πορεία όμως κατέληξε τελικά να σημαίνει κάτι. Γιατί μετά από 3-4 μήνες ανακάλυψα τους Arashi και έγιναν οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες σχεδόν αμέσως. Το όνομα μου αρχίζει από Α (Αρσινόη), οι Arashi αρχίζουν από Α οπότε τελικά το a2a κατέληξε να σημαίνει: Arsinoi2Arashi.
3 χρόνια μετά και ακόμα είμαι κολλημένη μαζί τους όσο και πρώτα! So I love my username! ^^

#323 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 15:32

Χαχα...Ωραιο thread!Τεσπα,το δικο μου βγηκε...απο τυχη!Μια μερα ενας φιλος με φωναξε:

Τζιμμακο.Την ιδια μερα ειδα και ενα anime με καποιον που το ονομα του τελιωνε σε -mare ή -are(δεν θυμαμαι καλα)Ετσι τα εννωσα και τα δυο και οριστε το user name μου:

jim-mare
Δημοσιευμένη  εικόνα

#324 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 18:59

η γιαγιά μου μου το έδωσε.

#325 hananaki

hananaki

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 22:46

εμενα λογω ονοματος ο αδερφος μου με φωναζει Αννακι (εκτος των πολλων αλλων) .Ειχα δει κι εκεινη την περιοδο ενα jdrama το Hana yori dango και μου αρεσε παρα πολυ σαν λεξη το hana που σημαινει λουλουδι.Ετσι σκεφτηκα στο τλειως ασχετο να τα ενωσω και μου αρεσε παρα πολυ σαν ακουσμα οποτε το κρατησα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#326 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 11:26

εμενα οπως καταλαβατε το μισο ειναι απο το bleach και το αλλο απο ενα χαρακτηρα μου στο wow οταν επαιζα οποτε kurosaki+angellust=kurosaki_angellust
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 14:07

Youtube Video

θείος σου;

καθηγειτης μου στο μαθημα ομιλιας ελληνικων:hahaha::hahaha::bleh::bleh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από neste: 21 Σεπτέμβριος 2008 - 14:16

#328 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 15:02

Λοιπόν... Το δικό μου ψευδόνυμο είναι αρκετά απλό. Όταν άρχισα να βλέπω ανιμε, ήθελα να μάθω γιαπωνέζικα ή έστω κάποιες λέξεις... Και επειδή εκεί που σπουδάζω (Ξάνθη) φυσικά δεν υπάρχει φροντιστήριο ιαπωνικών, έτσι κι εγώ σαν σωστή φοιτήτρια, άρχισα να ψάχνω στο ιντερνετ λεξικά, εγχειρίδια, ιστοσελίδες κλπ.... Και επειδή δεν θέλω μόνο να μάθω να τα μιλάω αλλά και να τα γράφω, βρήκα ένα βιβλίο με ιαπωνικούς χαρακτήρες (ΥΑΤΑ!!!!) και άρχισα να μαθαίνω (όχι οτι και τώρα ξέρω, αλλά τίποτα δεν πάει χαμένο...). Και η πρώτη λέξη που έμαθα να γράφω στη hiragana ήταν η λέξη ai --> あい = αγάπη. Ε, δεν χρειαζόταν και πολύ, αφού από μικρή αυτή είναι η αγαπημένη μου λέξη. Στα θρανία και τα τετράδια μόνο αυτή τη λέξη έβλεπες...:blush2: Το -chan το πρόσθεσα γιατί παντα ακούγεται γλυκούλι!!!

#329 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 20:48

το δικο μου nik εινε και αυτο απλο το Devil το χρισιμοπιουσα ανεκαθεν απο τοτε που αρχισα να ασχολουμε με το internet και το Μ.Ο.G απο το Ministry Of God το οπιο το αποκτησα προσφατα σε συμετεχοντας σε μια "ομαδα " για Gaming ...... :burningbe3:

εβαλα τα 2 μαζη και βγηκε το MogDevil :8):

#330 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 00:35

Λίγο το Frostmourne από wc3 λίγο τα katanas από τις διάφορες σειρές άνιμε
αυτό μου ήρθε:8):
:hero: