Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Your Favourite Admiral! (manga spoilers)

• This topic is locked This topic is locked
102 replies to this topic

Poll: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας; (120 member(s) have cast votes)

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας;

1. Aokiji (63 votes [52.50%])

Percentage of vote: 52.50%

2. Kizaru (35 votes [29.17%])

Percentage of vote: 29.17%

3. Akainu (22 votes [18.33%])

Percentage of vote: 18.33%

Vote

#76 halaros536

halaros536

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 21 April 2011 - 21:40

Ο Aokiji.Ο kizaru αν κι έχει πολύ καλό df μ'εκνευρίζει γιατί είναι σα καθυστερημένος.Ο akainu μου τη σπάει η φάτσα του απλά.

#77 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 22 April 2011 - 12:03

Hμουν αναμεσα σε Borsalino & Aokiji... Την ψηφο ομως τελικα την δινω στον Borsalino... Αυτο το "δεν ξερω τι μου γινεται αλλα οκ ειμαι admiral στην τελικη" στυλακι μου αρεσει πολυ ^_^

#78 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 22 April 2011 - 12:10

μεγαλο ****** ο akainou ακους εκει σκοτωσε τον whitebeard .....

#79 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 22 April 2011 - 17:08

o akainou καλα εκανε(δουλια του ειναι ως marine) και σκοτωσε τον whitebeard (ασ μην καθοταν εν ωρα μαχης να τον μαχαιρωνουν οι συμμαχοι του)....ομως ειναι πολυ αντιπαθητικος το ιδιο ισχυει και για τον καθυστερημενο τον kizaru.

αγαπημενος μου admiral ειναι ο aokiji because the look on his face is cool as ice

#80 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 22 April 2011 - 17:37

Ο Aokiji. Για όλα τα θετικά που έχουν αναφερθεί xD

#81 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 posts

Posted 24 April 2011 - 11:58

Ποιός σκότωσε τον Whitebeard?
Posted Image

#82 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 24 April 2011 - 18:15

Κανένας τους....άντε λίγο συμπαθητικός είναι ο Aokiji.

Ο Akainu θέλω να πεθάνει με τον πιο σαδιστικό και άθλιο τρόπο :madtodeath:
Posted Image

#83 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 29 April 2011 - 15:10

Ο Akainu είναι BOSS!!! Αδίστακτος, στυγνός επαγγελματίας, βίαιος, ωμός, σκληροτράχηλος, δε φοβάται να λερώσει τα χέρια του, σε προκαλεί να τον μισήσεις. Ό,τι κάνει έναν κακό badass. Η συμπεριφορά του θυμίζει πάρα πολύ βετεράνο υψηλόβαθμο στρατιωτικό σε αντίθεση με τους άλλους δύο φλούφληδες. Το γεγονός ότι πολλοί από εδώ μέσα τον αντιπαθείτε σημαίνει ότι έχει πετύχει το σκοπό του ως χαρακτήρας. Επίσης ο voice actor του (Zaraki Kenpachi στο Bleach) απλά δεν υπάρχει, ο άνθρωπος είναι θεός...

#84 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 29 April 2011 - 21:46

Λοιπόν, ο Aokiji μας έχει αφήσει να την γλυτώσουμε κανά δύο-τρείς φορές, ο Kizaru είναι καθίκι αλλά μου αρέσει που κουβαλάει μία ηλιθιότητα πάνω του και με κάνει να γελάω κάθε φορά που τον ακούω (η φωνή του είναι του πατέρα του Edward Elric απ'το FMA Brotherhood :hihi2:) και ο Akainu είναι εντελώς μα παντελώς μαααααακάκας, γιατί είναι υποχθόνιος, σατανικός, δολοπλόκος (έκανε τον καημένο τον Squard να μαχαιρώσει τον Whitebeard :Crying2:), σκότωσε τον Ace και έχει βάλλει στο μάτι τον Luffy!!!! Σε κάνει να τον μισίσεις:madtodeath::madtodeath::madtodeath:!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έγω ψηφίζω Aokiji, γιατί εκτός του ότι μας έχει βοηθήσει μερικές φορές, είναι και καλύτερος από τους άλλους δύο (όχι σε δύναμη, σε συμπεριφορά).
Πιο δυνατός όμως είναι ο Akainu

Πάντως για να λέμε την αλήθεια, μου αρέσουν πιο πολύ οι admiral από τους sichibukai. Μία τους έχουν οι admiral (εκτός από μερικούς, π.χ. Mihawk) !!!
Posted Image

#85 shit shit no mi

shit shit no mi

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 01 May 2011 - 01:58

Ο Akainu είναι BOSS!!! Αδίστακτος, στυγνός επαγγελματίας, βίαιος, ωμός, σκληροτράχηλος, δε φοβάται να λερώσει τα χέρια του, σε προκαλεί να τον μισήσεις. Ό,τι κάνει έναν κακό badass. Η συμπεριφορά του θυμίζει πάρα πολύ βετεράνο υψηλόβαθμο στρατιωτικό σε αντίθεση με τους άλλους δύο φλούφληδες. Το γεγονός ότι πολλοί από εδώ μέσα τον αντιπαθείτε σημαίνει ότι έχει πετύχει το σκοπό του ως χαρακτήρας. Επίσης ο voice actor του (Zaraki Kenpachi στο Bleach) απλά δεν υπάρχει, ο άνθρωπος είναι θεός...

συμφωνω σε ολα μαν:8)::blingeye2::blingeye2::blingeye2:στην πραγματικοτητα εχει πολυ μυαλο ο τυπος και αυτο που λες οτι τον αντιπαθουν ολοι,θελουν να πεθανει κτλ ειναι επειδη εχει πετυχει το σκοπο του πολυ σωστο

#86 Clow Reed

Clow Reed

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 01 May 2011 - 11:53

O Akainu για μένα αν και είναι πολύ ακραίος στις απόψεις και τις ενεργείες του(που έστρεξε τον Squardo εναντίων του whitebeard) δεν μπορώ να μην επαινέσω την αποφασιστηκότητα,τον δυνατό χαρακτήρα του και την αφοσίωση του στην ιδεολογια της απόλυτης δικαιοσύνης.Δεν συμφωνώ με την absolute justice αλλά αύτο του το αναγνωρίζω.Ο αγαπημένος μου είναι ο Kizaru γιατι είναι carefree,ήρεμος και δεν παθιάζεται και είναι και λίγο τρελάρας:drink:.

#87 Sanji-kun

Sanji-kun

Nami-swan

• Members
  • 23 posts

Posted 02 May 2011 - 21:32

O Akainu για μένα αν και είναι πολύ ακραίος στις απόψεις και τις ενεργείες του(που έστρεξε τον Squardo εναντίων του whitebeard) δεν μπορώ να μην επαινέσω την αποφασιστηκότητα,τον δυνατό χαρακτήρα του και την αφοσίωση του στην ιδεολογια της απόλυτης δικαιοσύνης.Δεν συμφωνώ με την absolute justice αλλά αύτο του το αναγνωρίζω.Ο αγαπημένος μου είναι ο Kizaru γιατι είναι carefree,ήρεμος και δεν παθιάζεται και είναι και λίγο τρελάρας:drink:.

Εάν και από την συμπεριφορά μου μάλλον θα ήμουν κόπανος και κοντόφθαλμος σαν τον Akainu προτιμώ και εγώ τον Kizaru. Απλά είναι ήρεμος και χαλαρός.

#88 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 02 May 2011 - 21:56

Kizaru με χίλια. Most epic μάπα και φωνή in the world (που μεταφράζεται σε αμέτρητες ώρες καπνίσματος χόρτου :hahaha:)

#89 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 03 May 2011 - 16:44

Kizaru με χίλια. Most epic μάπα και φωνή in the world (που μεταφράζεται σε αμέτρητες ώρες καπνίσματος χόρτου :hahaha:)

Χαχα!! Πίνει μπάφους κα παίζει προ!!! :wooi2::wooi2::wooi2:
Posted Image

#90 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 21 May 2011 - 18:53

Akainu εννοείται, πραγματικός στρατιωτικός.
ο kizaru να πεθάνει ο πιο σπαστικός χαρακτήρας του OP.