Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Your Favourite Admiral! (manga spoilers)
Posted 01 June 2010 - 12:06
Posted 29 June 2010 - 14:25
1) Akainu
2) Aokiji
3) Kizaru
Σαν σύνολο πάντως τα σπάνε και οι 3 και είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες της σειράς, κυρίως γιατί έχουν ποικιλία και διαφορές οι χαρακτήρες τους.
Posted 29 June 2010 - 14:35
δεύτερο όμως βάζω τον Kizaru..τον έχω σχεδόν μαζί με τον Akainu,αλλά γιατί ξέρω πως θα έπαιρνε παραπάνω ψήφους από τον δεύτερο δεν τον ψηφίζω..όμως και η δύναμή του είναι uber και ο χαρακτήρας του πολλά κιλά κουλ
και τρίτος ο Aokiji,ο οποίος μου άρεσε λιγότερο από τους άλλους,ακόμα και σχεδιαστικά..όμως και οι τρεις όπως είπε ο από πάνω κύριος είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες
Posted 03 August 2010 - 03:38
O Kizaru , αν και έχει γαματη δύναμη, η όλη εικόνα του σε σύνδιασμο ότι είναι σκυλί της WG , με ξενερώνει
Ο Akainou, είναι ένα κάθαρμα ολκής, βλαμμένος στεγνός εκτελεστής που κάνει τα πάντα να φέρει την "δικαιοσύνη" θυσιάζοντας ότι "χρειαστεί", ο δήμιος της Marine Base.
Posted 30 August 2010 - 13:07
Posted 30 August 2010 - 16:12
Aokiji βέβαια ο πιο γαμάτος τυπάς από τους 3 τους, ο μόνος που έχει καλό χρακτήρα (όσο γίνεται δλδ) όσο για τον πιο δυνατό από τους 3 λέω τον Akainu, τον kizaru δεν τον σχολιάζω γιατί θα τα πάρω πάλι!!!
γιατι ειναι ο δυνατοτερος ο ακαινου, επειδη πολεμησε?? oi αλλοι, απλα δεν πηραν την μαχη στα σοβαρα και δεν πολυασχοληθηκαν( απλα ετσι ειναι η προσωπικοτητα τους) αυτο δεν τους κανει αδυναμους.
τωρα για αγαπημενος aokiji, πιο δυνατος kizaru...
Posted 30 August 2010 - 17:28
γιατι ειναι ο δυνατοτερος ο ακαινου, επειδη πολεμησε?? oi αλλοι, απλα δεν πηραν την μαχη στα σοβαρα και δεν πολυασχοληθηκαν( απλα ετσι ειναι η προσωπικοτητα τους) αυτο δεν τους κανει αδυναμους.
τωρα για αγαπημενος aokiji, πιο δυνατος kizaru...
Ο Akainu όμως έδειξε ότι έχει και πολύ δυνατό Haki όσο για τον Kizaru δεν νομίζω ότι ισχύει το ίδιο ο ένας τα έβαλε με WB και ο Kizaru μια κλωτσιά από το Marco...
Posted 30 August 2010 - 17:38
ο μαρκο ειναι πιο κοντα στο επιπεδο του admiral απ' οτι του vice-admiral, αρα δεν το θεωρω περιεργο να ριξει μια κλωτσια στον κιζαρου, ουτως η αλλως σηκωθηκε αμεσως. καi δυο μπουνιες απο τον WB αντεχουν ολοι οι admiralsΟ Akainu όμως έδειξε ότι έχει και πολύ δυνατό Haki όσο για τον Kizaru δεν νομίζω ότι ισχύει το ίδιο ο ένας τα έβαλε με WB και ο Kizaru μια κλωτσιά από το Marco...
Posted 07 September 2010 - 15:40
Posted 07 September 2010 - 15:49

Posted 07 September 2010 - 15:53
ο akainu τον έχει.
και αυτο που βασιζεται???
Posted 07 September 2010 - 16:04
εμένα μ'αρέσει περισσότερο ο aokiji έχει φοβερή άμυνα αλλά δυστυχώς ο akainu τον έχει.
με ποιο σκεπτικό τον έχει?
Posted 07 September 2010 - 16:05
στο φρούτο. Η λάβα λιώνει τον πάγο. Αν ο aokiji καταφέρει και τον παγώσει ο akainu θα μπορούσε να ξέφευγε. Ο αokiji όμως όσο και αν αντιστεκόταν δε θα τα κατάφερνε.και αυτο που βασιζεται???
Posted 07 September 2010 - 19:53