Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#691 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 16 September 2011 - 20:06

Λοιπόν, πρόταση για meeting την μεθεπόμενη Παρασκευή, που ξεκινάει και το νέο αίμα φοιτητών να σκάει μύτη στην Πάτρα. Δλδ, στις 30/09.
Αλλά λέω αυτή την φορά να γίνει κάπου αλλού και όχι σε καφετέρια. Για αυτό προτείνω την Πλαζ (από Θεατράκι και πέρα). Με άλλα λόγια, ανοιχτό χώρο και χαλαρά. Ακούω και από άλλους προτάσεις για ανοιχτούς χώρους! :hero:

#692 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 17 September 2011 - 01:29

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, μέσα :3 Θα το στείλω και στο facebook για να δούμε και άλλες απόψεις και βλέπουμε

Αλλά ερώτηση, ανοιχτός χώρος όπως ήμασταν στο Θεατράκι, στην Πλαζ ακα στην παραλία κάτω... or what? Expand please
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#693 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 17 September 2011 - 09:41

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, μέσα :3 Θα το στείλω και στο facebook για να δούμε και άλλες απόψεις και βλέπουμε

Αλλά ερώτηση, ανοιχτός χώρος όπως ήμασταν στο Θεατράκι, στην Πλαζ ακα στην παραλία κάτω... or what? Expand please

Δεν είμαι σίγουρος ότι έπιασα την ερώτηση, αλλά δεν έχω κάτι να προσθέσω. Απλά μιλάω για ανοιχτό χώρο, όπως όταν καθόμασταν στο Θεατράκι έξω από την καφετέρια, απλά μεγαλύτερο, γιατί αλλιώς δεν μας παίρνει από άποψη χώρου. Εξού και η πλαζ σαν πρόταση.

#694 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 17 September 2011 - 17:25

Για Θεατράκι έξω συμφωνώ. Την προηγούμενη φορά μια χαρά ήμασταν εκεί, δεν ξέρω γιατί πήγαμε να κάτσουμε στην καφετέρια μετά :canthelp: Πλαζ είναι λίγο άκυρο, plus μερικοί δεν θα έχουν εύκολη πρόσβαση

Posted Image

#695 nickgoku

nickgoku

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 17 September 2011 - 19:07

συμφωνώ για το meeting όσο για το μέρος θα συμφωνήσω με τη στέφει!!! εκτος αν θέλετε να μαζευτούμε στα τει! αυτό προτείνω εγώ!

Edited by Phantom Duck, 17 September 2011 - 19:32.
Greeklish converted (http://speech.ilsp.gr/greeklish/). Next greeklished post will be deleted.

#696 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 17 September 2011 - 19:34

Στα ΤΕΙ είναι λίγο μακρυά για τους περισσότερους... Προτείνω Θεατράκι, να κάτσουμε έξω. Για ημερομηνία είστε οκ?

Posted Image

#697 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 18 September 2011 - 12:10

Απλά οχι Παρασκευη. Γιατι Παρασκευη ξερω γω ? Γιατι οχι Σαββατο ? :S
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#698 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 September 2011 - 12:14

Η ημερομηνία μπήκε στον τίτλο του thread επειδή αυτό είδα ότι προτάθηκε. Αν κλείσετε για άλλη ημερομηνία, πείτε το για να το αλλάξω.

E5VV38U.jpg

#699 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 19 September 2011 - 21:54

Αρκετοί λένε ότι βολεύει καλύτερα Σάββατο (μαθήματα και φροντιστήρια περισσότερο, έχουμε μαθητές 2α και 3η λυκείου), και κανείς δεν είπε ότι δεν μπορεί τότε, οπότε λέμε καλύτερα Σάββατο 1/10

Τώρα, για τοποθεσία, αν και δεν έχω πρόβλημα με Θεατράκι έξω, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει... Οπότε λέω ας κρατήσουμε Νεον για back up choice και βλέπουμε εκείνη την εβδομάδα

Posted Image

#700 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 20 September 2011 - 02:42

Η ημερομηνία με βολεύει και η πρόταση για ανοιχτό χώρο πιστεύω πως θα μας βοηθήσει αρκετά. Μπορούμε έτσι να κάνουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όσα περισσότερα άτομα μπορούμε χωρίς να αγχωνόμαστε για το αν θα βρούμε να κάτσουμε σε καφετέρια. Τα σκαλάκια στο Θεατράκι είναι ό,τι πρέπει, καθώς και άλλα μέρη, όπως πχ μια κεντρική πλατεία. Η πλαζ η αλήθεια είναι πως τώρα που φθινοπωριάζει δε θα βολέψει και τόσο, ίσως του χρόνου το καλοκαίρι να είμαστε καλά.
Posted Image

#701 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 20 September 2011 - 09:42

You guyzzzz~~ Βρέχει... Οπότε λέω να κλείσουμε απλά την ημερομηνία για Σάββατο 1-10, και τοποθεσία βρίσκουμε εκείνη την εβδομάδα, ανάλογα με τον καιρό.

Posted Image

#702 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 20 September 2011 - 10:39

Nαι για την ημερομηνια, οσο για τη τοποθεσια, αν συνεχισει ετσι, μαλλον για Νεον μας κοβω....ετσι κ αλλιως, δεν μπορουμε να προβλεψουμε, μπορει και τη τελευταια στιγμη να χαλασει ο καιρος....θα ελεγα να μην το διακινδυνευσουμε καν, αλλα...βλεπουμε εκεινη τη βδομαδα...
Posted Image

Posted Image

#703 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 20 September 2011 - 11:07

+1

Έτσι και αλλιώς βολεύει το Νεον από τότε που αρχίσαμε να πηγαίνουμε εκεί, αφού υπάρχουν πιθανότητες να χαλάσει ο καιρός δεν υπάρχει λόγος να το διακινδυνεύσουμε

Posted Image

#704 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 21 September 2011 - 14:32

Yo, I'm back. Αν δεν βρέχει, λέω για στάνταρ ανοιχτό χώρο. Και όσο για την πλαζ, από άποψη απόστασης, δεν βολεύεται κανένας μας, από αυτούς που ήδη βρισκόμαστε στο meeting. Για νέα άτομα πιστεύω ότι θα φανεί ελκυστικό το μέρος. Αν όχι, υπάρχει και η πλατεία πάνω στα Ψηλά Αλώνια και το Θεατράκι π.χ..
Αν βρέχει προτείνω να πάμε κάπου πιο κεντρικά (?). Το ΝΕΟΝ βασικά το ψιλοβαρέθηκα. Αν έχετε κάποια ιδέα, ρίχτε.

#705 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 23 September 2011 - 12:37

Εγω πιστευω πως για πλαζ δε τιθεται καν θεμα συζητησης.....διαγραφεται ( γνωμη μου παντα ).....απο την αλλη δε λεω απαραιτητα οχι οχι σε ανοιχτους χωρους. Αν και καλυτερο θα ηταν αυτο να γινοταν απο την αρχη του καλοκαιριου και εξης, διοτι τωρα δε μας βολευει και ο καιρος.

Βεβαια το ολο θεμα μπορουμε να το συζητησουμε και στο ερχομενο μιτινγκ.
Προτεινω ΝΕΟΝ ή καπου παρομοια για ΑΥΤΟ το μιτινγκ, και για τα επομενα, συζηταμε και βλεπουμε.
Posted Image

Posted Image