Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#346 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 11 December 2010 - 16:05

D: Senpaaaaai gambatte kudasaii~~
Spoiler:

Και αυτόοοοοο?? Έχω πολλά στη λίστα... Από του χρόνου, που (θεωρητικά) θα κάθομαι :hehehe:

#347 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 11 December 2010 - 16:07

Gomen,chibi-chan!Υποχρεώσεις.:unlucky:

Αντι να ποστάρεις εδώ στο anime.gr θα μπορούσες να διάβαζεις ώστε να βρεις χρόνο αργότερα για το meeting αγαπητή DarkElf. Δικαιολογίες. Ασε που ίδια σχολή πάμε, ξέρω πόσο εύκολη είναι πόσες λίγες εργασιές έχει και συνεπώς πόσο πολύ ελεύθερο χρόνο σου αφήνει. :canthelp:

:whistling:

#348 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 11 December 2010 - 16:25

Αντι να ποστάρεις εδώ στο anime.gr θα μπορούσες να διάβαζεις ώστε να βρεις χρόνο αργότερα για το meeting αγαπητή DarkElf. Δικαιολογίες. Ασε που ίδια σχολή πάμε, ξέρω πόσο εύκολη είναι πόσες λίγες εργασιές έχει και συνεπώς πόσο πολύ ελεύθερο χρόνο σου αφήνει. :canthelp:

:whistling:

Ιιιιιιιιιι....usotsuki!!!!Αν έρθω με το laptop θα μου κάνεις τότε εσύ την εργασία στην αναπαράσταση γνώσης,αφού είναι τόσο εύκολη....?

Posted Image
Does this darkness have a name?

#349 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 11 December 2010 - 16:33

Ιιιιιιιιιι....usotsuki!!!!Αν έρθω με το laptop θα μου κάνεις τότε εσύ την εργασία στην αναπαράσταση γνώσης,αφού είναι τόσο εύκολη....?

Προφανώς. Θα μπορούσα να την τελειώσω ολόκληρη σε λίγη ώρα. Όμως οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να το κάνω αυτο, να στερήσω δηλαδή απο μια φοιτήτρια την ουσία της προσπάθειας και της μελέτης, και επιπλέον την ικανοποιήση ως ανταμοιβή των κόπων της που θα νιώσει όταν ολοκληρωθεί η εργασιά. Δεν θα στο έκανα ποτε αυτό. Δεν είμαι τόσο κακός.

:tensai:

#350 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 11 December 2010 - 17:19

Προφανώς. Θα μπορούσα να την τελειώσω ολόκληρη σε λίγη ώρα. Όμως οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να το κάνω αυτο, να στερήσω δηλαδή απο μια φοιτήτρια την ουσία της προσπάθειας και της μελέτης, και επιπλέον την ικανοποιήση ως ανταμοιβή των κόπων της που θα νιώσει όταν ολοκληρωθεί η εργασιά. Δεν θα στο έκανα ποτε αυτό. Δεν είμαι τόσο κακός.

:tensai:

Χμ!:zombie:
Εκπροσώπησε με τότε στο meeting,taicho!

Posted Image
Does this darkness have a name?

#351 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 13 December 2010 - 20:27

Δυστυχώς,κατά 99% δε θα έρθω.Έχω μια εργασία για τη Δευτέρα.:sadist:Αν καταφέρω να ξεκλέψω μια ωρίτσα,θα σας δω εκεί,αλλιώς καλά να περάσετε!

@Zulabar: Dude,Ewoks??? Daleks!!!Κι εγώ αυτόματα γίνομαι ο αιώνιος εχθρός σου.:8):

Look για Daleks πηγαινα αλλα απο την μια οι Τζενται απο την αλη οι Σιθ ε επρεπε κατι σχετικο να επιλεξω dont you think ?

Peace out hombres :tensai::tensai::tensai:
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#352 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 13 December 2010 - 20:33

MikamiTeru απο εξευτελισμο αστο πηξαμε στο παραληρημα της Σοφι και της Στεφι. Επειδη ενα τεταρτο στην πλατεια που περιμεναμε σαν τα ερμα τα κρι-κρι χοροπηδαγανε και γω εκανα τον τσοπανη και τις ηρεμουσα :P
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image

#353 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 13 December 2010 - 23:47

Ήταν προπόνηση για τις αξίες του αρχηγού.

Να σημειωθεί ότι Mikami Teru/LNEnja/PyreFly/Black Kaiser είχαν φτάσει νωρίτερα αλλά περίμεναν στο αυτοκίνητο. Και εγώ με τη Σοφία χοροπηδάγαμε μέσα στο κρύο και περιμέναμε :madtodeath:

#354 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 14 December 2010 - 00:05

Ok now, who is PyreFly ?!?!??!
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#355 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 posts

Posted 14 December 2010 - 11:27

Ήταν προπόνηση για τις αξίες του αρχηγού.

Να σημειωθεί ότι Niktamias/LNEnja/Geutella/Black Kaiser είχαν φτάσει νωρίτερα αλλά περίμεναν στο αυτοκίνητο. Και εγώ με τη Σοφία χοροπηδάγαμε μέσα στο κρύο και περιμέναμε :madtodeath:

fix'd

Και καλά κάναμε! Εμ θα ξεπαγιάζαμε, εμ θα κάνατε εσείς τα μάστερ τρόλλς (as usual) πόσα απανωτά πλήγματα να αντέξουμε;; :wis:
jk. Εγώ γκρίνιαζα να μην βγούμε μέχρι να πάτε εσείς μέσα γιατί κρύωνα...

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Posted Image

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3

#356 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 14 December 2010 - 19:30

Να σημειωθεί ότι Mikami Teru/LNEnja/PyreFly/Black Kaiser είχαν φτάσει νωρίτερα αλλά περίμεναν στο αυτοκίνητο.

Black Kaiser???

ρε βύσμα προλαβες ήρθες Άραξο και άρχισες τα ΔΝ...

και εμεις είμαστε στην άκρη της Ελλάδας για να φυλάμε το αεροδρόμιο της Ρόδου, για να έχετε να προσγειωθείτε εσείς!!

άρε Αεροπορία, ζωάρα!

Posted Image

#357 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 14 December 2010 - 23:52

fix'd

Και καλά κάναμε! Εμ θα ξεπαγιάζαμε, εμ θα κάνατε εσείς τα μάστερ τρόλλς (as usual) πόσα απανωτά πλήγματα να αντέξουμε;; :wis:
jk. Εγώ γκρίνιαζα να μην βγούμε μέχρι να πάτε εσείς μέσα γιατί κρύωνα...

-.- Ένα μήνυμα όμως δεν θα έβλαπτε, σας περιμέναμε πόση ώρα, αν το ξέραμε θα μπαίναμε μέσα νωρίτερα

#358 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 15 December 2010 - 00:16

-.- Ένα μήνυμα όμως δεν θα έβλαπτε, σας περιμέναμε πόση ώρα, αν το ξέραμε θα μπαίναμε μέσα νωρίτερα

Well, I called you !
Posted Image

Posted Image

#359 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 15 December 2010 - 02:46

Well, I called you !

You never called dude dont lie in our face !

Lie again to us and face the Metabaron's Eternal Wrath :tensai:
Posted Image

#360 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 19 December 2010 - 01:30

Ok το meeting κανονιστηκε για......oh wait !! Καναμε meeting χωρις να συνενοηθουμε!!!
Posted Image

Posted Image