Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#316 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 24 November 2010 - 00:01

Εxactly! Ας μη ξεχνάμε την μπύρα! Θα ήταν άδικο, κι αυτός προστατεύει την μαμά πατρίδα.

Uhm ano, ελπίζω να κάνουμε ένα meeting και όταν βγουν τα παιδιά, ε; Εννοώ δεν πειράζει που θα είναι σχετικά κοντά με το meeting που πέρασε και με την προβολή που επίκειται.

So, yeah.

H προβολη τελικα Κυριακη θα γινει ??? :unlucky:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#317 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 24 November 2010 - 00:14

H προβολη τελικα Κυριακη θα γινει ??? :unlucky:

Θυμάμαι ότι είχαμε συμφωνήσει όλοι για την ημερομηνία και είχαν προταθεί αρκετές ιδέες, οπότε πιστεύω πως ναι.

Θα μας ειδοποιησουν anyway οι κοπέλες όταν το κανονίσουν με την εστία.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#318 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 24 November 2010 - 19:24

Θα μας ειδοποιησουν anyway οι κοπέλες όταν το κανονίσουν με την εστία.

Ποιές απ'όλες?

#319 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 24 November 2010 - 23:13

Απ' ότι ξέρω η Geutella το έχει αναλάβει, δε ξέρω αν την κάποια άλλη...

#320 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 24 November 2010 - 23:46

A, ναι, καλό είναι να ενημερώσω και εδώ για να το δουν όλοι. Από ό,τι είπαμε με κάποια παιδιά, αν πάρουμε και το οκ από το Κ.ο.φ.ε.π. η επόμενη προβολή θα γίνει Κυριακή 5/12. Ο λόγος που προτιμάμε κυρίως Κυριακές είναι επειδή είναι αργία και έτσι τα minors δε θα έχουν σχολείο και επειδή έτσι θα αποφύγουμε απρόοπτα όπως να μας αρνηθεί η λέσχη επειδή θα φιλοξενεί κάποια άλλη εκδήλωση πράγμα πολύ πιθανό αν το οργανώναμε Σάββατο ή Παρασκευή. Για να έχουμε λοιπόν το κεφάλι μας ήσυχο και ακολουθώντας τη συμβουλή του veg3ta θα κοιτάμε για Κυριακές.
Σχετικά με το ποια ταινία, πάλι θα ακολουθήσω τη συμβουλή του veg3ta που μου πρότεινε να προβάλλουμε κάτι από Miyazaki. Είναι ταινίες που μπορούν να βρεθούν πολύ εύκολα με ελληνικούς υπότιτλους και έτσι αποφεύγουμε δυσάρεστα απρόοπτα και θα δούμε και μια ωραία ταινία που σίγουρα όλοι θα καταλάβουμε το νόημά της. Στην ουσία είμαστε ανάμεσα σε 2 τίτλους:
Howl`s Moving Castle (την έκδοση των Anime-AWMN)
Kaze No Tani No Naushika (την έκδοση της AnimeClipse)

Βέβαια θα χρειαστεί να αποφασίσουμε γρήγορα, μιας και αύριο πρέπει να επικοινωνήσω το αργότερο με τα παιδιά γιατί το πρόγραμμα του Κ.ο.φ.ε.π. αποφασίζεται Παρασκευή-Σαββατο-Κυριακή και συνήθως κοινοποιείται τη Δευτέρα οπότε αύριο (Πέμπτη) το αργότερο πρέπει να τους έχουμε ενημερώσει να μας εντάξουν στο πρόγραμμα.
Posted Image

#321 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 04 December 2010 - 14:44

Για να έχουμε λοιπόν το κεφάλι μας ήσυχο και ακολουθώντας τη συμβουλή του veg3ta θα κοιτάμε για Κυριακές.
Σχετικά με το ποια ταινία, πάλι θα ακολουθήσω τη συμβουλή του veg3ta που μου πρότεινε να προβάλλουμε κάτι από Miyazaki.

LOL, ετσι οπως τα λες ειναι σαν να την οργανωσα εγω την προβολη :hahaha:
Και καθως ετυχε να συμπιπτει με τις μερες που ειμαι Πατρα, με μεγαλη μου χαρα θα παρευρεθω κι εγω :)
Posted Image

#322 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 05 December 2010 - 17:51

Παντού υπάρχει ένας veg3ta :hahaha:

Anw, πότε λέτε να γίνει το συνηθισμένο after προβολή meeting?

#323 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 06 December 2010 - 16:49

Anw, πότε λέτε να γίνει το συνηθισμένο after προβολή meeting?

Χαίρομαι που ρωτάς Στέφι-Chan... Ύστερα από σκέψη βαθιά :tensai:, προτείνω meeting το ερχόμενο Σάββατο στις 5:30 μ.μ.

Όσο για το μέρος εδώ θα καινοτομήσουμε λίγο και θα σπάσουμε το κατεστημένο... Lέμε να γίνει στο καφέ το Νέον. Ναι ,ναι για πρώτη φορά θα αφήσουμε το αγαπητό μας θεατράκι.

Θα συναντηθούμε στις 5:30 στη στάση (λεωφορείου) Τριών Ναυάρχων & Μαιζώνος, να μαζευτούμε πρώτα και μετά θα καθήσουμε να πιούμε τον καφέ/σοκολάτα/τσάι μας:drink:
να ακούσουμε τις απόψεις των γύρω μας:erk: και να εκφέρουμε τις δικιές μας :mador2: για manga&anime.

#324 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 06 December 2010 - 20:17

Χαίρομαι που ρωτάς Στέφι-Chan... Ύστερα από σκέψη βαθιά :tensai:, προτείνω meeting το ερχόμενο Σάββατο στις 5:30 μ.μ.

Όσο για το μέρος εδώ θα καινοτομήσουμε λίγο και θα σπάσουμε το κατεστημένο... Lέμε να γίνει στο καφέ το Νέον. Ναι ,ναι για πρώτη φορά θα αφήσουμε το αγαπητό μας θεατράκι.

Θα συναντηθούμε στις 5:30 στη στάση (λεωφορείου) Τριών Ναυάρχων & Μαιζώνος, να μαζευτούμε πρώτα και μετά θα καθήσουμε να πιούμε τον καφέ/σοκολάτα/τσάι μας:drink:
να ακούσουμε τις απόψεις των γύρω μας:erk: και να εκφέρουμε τις δικιές μας :mador2: για manga&anime.

Εγώ είμαι μέσα!!!!:borednn9:
Oi,Oi,Oi baka.

#325 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 06 December 2010 - 20:26

:deadga6::deadga6::deadga6:

Whatever the place, θα ερθω...το πως ειναι αλλη ιστορια. :wis:

Υ.Γ. Where in da hell ειναι το Νεον ? Εννοω δωστε clueς.

Υ.Γ2. Ο Οδυσσεας εθεαθη στην σημερινη πορεια....δεν του το ειχα.

Edited by MikamiTeru, 06 December 2010 - 20:32.

Posted Image

Posted Image

#326 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 06 December 2010 - 20:38

:deadga6::deadga6::deadga6:

Whatever the place, θα ερθω...το πως ειναι αλλη ιστορια. :wis:

Υ.Γ2. Ο Οδυσσεας εθεαθη στην σημερινη πορεια....δεν του το ειχα.

Εμάς δηλαδή δε μας είδες????
Το Νέον είναι στην Τριών Ναυάρχων,κάτω από τα Ψηλά Αλώνια.
Για το meeting μάλλον μπορώ.Θα το σιγουρέψω αύριο.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#327 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 06 December 2010 - 20:39

Εμάς δηλαδή δε μας είδες????
Το Νέον είναι στην Τριών Ναυάρχων,κάτω από τα Ψηλά Αλώνια.
Για το meeting μάλλον μπορώ.Θα το σιγουρέψω αύριο.

...εισασταν και εσεις ??? :hot:

Εγω μπροστα μπροστα ημουνα, κραταγα τα μπροστινα πανο...μαλλον για αυτο δεν σας ειδα....
Posted Image

Posted Image

#328 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 06 December 2010 - 20:48

..κι εμείς πίσω,στο τέλος των φοιτητικών μπλοκ.Αναμενόμενο να μη συναντηθούμε.:hehehe:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#329 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 06 December 2010 - 23:18

Γι΄αυτό λέμε συνάντηση στη στάση Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων που ξέρουν όλοι. Για όσους δεν ξέρουν την καφετέρια (αν και το Νέον είναι 10 μέτρα πιο δίπλα).

#330 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 06 December 2010 - 23:33

Yush, Σάββατο μπορώ! Yay~ Αλλά γιατί αλλάζουμε στέκι?

Spoiler: