Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#1051 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 30 January 2013 - 23:32

Χαίρομαι που το θέτεις έτσι. xDDDDD

Ας βάλουμε λοιπόν την επόμενη προβολή Κυριακή 24/2.

Highlander: 2 (Nikorasu, Aiorral)
Princess Mononoke: 6 (Panos Mugiwara, Spyros Labropoulos, Black Kaiser, Geutella, Nekyia, nickgoku, )
The Place Promised in our Early Days: 1 (veg3ta)
Posted Image

#1052 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 02 February 2013 - 22:36

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΡΕ

#1053 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 02 February 2013 - 22:55

Τελευταία στο forum, διακρίνω ένα μοτίβο στις συζητήσεις.

#1054 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 02 February 2013 - 23:00

3 άτομα ήταν στο Νέον στις 7.
Λετ μι σέι δις κλίαρλι: ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΡΕ.

Edited by Aiorral, 02 February 2013 - 23:02.

#1055 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 02 February 2013 - 23:33

3 άτομα ήταν στο Νέον στις 7.
Λετ μι σέι δις κλίαρλι: ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΡΕ.

Eγώ περίμενα ΜΟΝΗ 40 λεπτά. Εσύ τουλάχιστον βρήκες 3. Το είπα και στο φμπ το λέω και εδώ υποτίθεται ότι γίνεται ψηφοφορία για το πότε βολεύει τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ και υποτιθεται ψηφίζουμε με το σκεπτικό ότι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θα εμφανισθούν. Έχει ξαναγίνει παρόμοιο συμβάν στο παρελθόν, ελπίζω να μην τριτώσει στο μέλλον.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#1056 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 02 February 2013 - 23:43

Eγώ περίμενα ΜΟΝΗ 40 λεπτά. Εσύ τουλάχιστον βρήκες 3. Το είπα και στο φμπ το λέω και εδώ υποτίθεται ότι γίνεται ψηφοφορία για το πότε βολεύει τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ και υποτιθεται ψηφίζουμε με το σκεπτικό ότι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θα εμφανισθούν. Έχει ξαναγίνει παρόμοιο συμβάν στο παρελθόν, ελπίζω να μην τριτώσει στο μέλλον.

Μαλακία. Θα σε έβρισκα αν δεν ερχόμουν μονίμως κατά μέσο όρο στις 6μιση (που κάθε φορά έχει τουλ 15 άτομα εκείνη την ώρα). Τώρα τι έγινε σήμερα δεν ξέρω και στο φασμπουκ δεν ξέρω ποιοί και πόσοι αποφασίσαν να γίνει το μίτινγκ σήμερα. Έλεορ.

#1057 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 February 2013 - 00:00

Συνομωσία μυρίζομαι...

#1058 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 03 February 2013 - 00:08

Μαλακία. Θα σε έβρισκα αν δεν ερχόμουν μονίμως κατά μέσο όρο στις 6μιση (που κάθε φορά έχει τουλ 15 άτομα εκείνη την ώρα). Τώρα τι έγινε σήμερα δεν ξέρω και στο φασμπουκ δεν ξέρω ποιοί και πόσοι αποφασίσαν να γίνει το μίτινγκ σήμερα. Έλεορ.

Αρκετοί είχαν ψηφίσει υπέρ αυτής της βδομάδας, αν και αρχικά είχε προταθεί η προηγούμενη και σχεδόν πάντα υπάρχουν αρκετά άτομα. Τι να πω, δεν πειράζει, αρκεί να μην επαναληφθεί -.-

Συνομωσία μυρίζομαι...

Σταμάτα troll. Παίζει και να περίμενες πάνω απ'το "post" μέχρι να πάει 00:00
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#1059 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 03 February 2013 - 00:12

Το σημερινό ούτε εγώ το περίμενα :Ρ Το θέμα είναι ότι ενώ για τις 26/1 που προτάθηκε πρώτα είπαν αρκετοί όχι και ότι θα μπορούσαν αν γινόταν το meeting αργότερα, για τις 2/2 δεν είπε κανένας όχι, και όσοι απάντησαν συμφωνούσαν. Προσωπικά δεν μπόρεσα να έρθω και ίσως θα έπρεπε να είχα ενημερώσει, αλλά από την στιγμή που είχαν κανονίσει μέσω μηνυμάτων να έρθουν μερικά παιδιά για να κανονίσουν μία παραγγελεία για το cosplay photoshoot, περίμενα ότι τουλάχιστον αυτοί θα είχαν έρθει. Ελπίζω να μην επαναληφθεί, ίσως να ήταν της μέρας.
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1060 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 February 2013 - 00:17

Ναι, αλλά ποιά θα είναι τα μέτρα στην εφαρμογή των οποίων πρέπει να προχωρήσει η διοργανώτρια αρχή ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια απεχθή φαινόμενα; Σίγουρα, δεν θα πρέπει να καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Προσωπικά με λυπεί τρομακτικά το γεγονός αυτό αλλά επιπροσθέτως αναφέρω πως με ενδιαφέρει τα μάλα η αποφυγή τέτοιων φαινομένων και συμπεριφορών.

Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, αν επαναληφθεί, εγώ και ο πελάτης μου θα προσφύγουμε στις σχετικές δικαστικές αρχές.

#1061 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 03 February 2013 - 01:42

Posted Image
Patra is gonna Patra

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 03 February 2013 - 01:45.

Posted Image

#1062 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 03 February 2013 - 10:33

Ναι, αλλά ποιά θα είναι τα μέτρα στην εφαρμογή των οποίων πρέπει να προχωρήσει η διοργανώτρια αρχή ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια απεχθή φαινόμενα; Σίγουρα, δεν θα πρέπει να καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Προσωπικά με λυπεί τρομακτικά το γεγονός αυτό αλλά επιπροσθέτως αναφέρω πως με ενδιαφέρει τα μάλα η αποφυγή τέτοιων φαινομένων και συμπεριφορών.

Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, αν επαναληφθεί, εγώ και ο πελάτης μου θα προσφύγουμε στις σχετικές δικαστικές αρχές.

Θα επιλέγεται κάθε φορά ένα minimum 8 ατόμων τα οποία θα πρέπει αναγκαστικά να παρευρίσκονται στο meeting. Θα στέλντονται σημειώματα στα σπίτια τους και όποιος δεν το τηρεί,θα χάνει ένα δάχτυλο. Και σε περίπτωση που ρωτήσεις,taicho, διευκρινίζω: The man who passes the sentece should swing the sword.

Κατά την άποψή μου είναι τραγικό που έγινε πάλι αυτό και πιο συγκεκριμένα που πάλι περίμενε μόνη της η Nekiya. Όπως είπε και η Στέφη, πολλοί έφεραν αντίρρηση για τις 26/1 αλλά σχεδόν κανένας για τις 2/2 (εγώ ήμουν εκτός και για τις 2 ημερομηνίες).Πώς έγινε από κει που ζοριζόμαστε να χωρέσουμε στο να πάνε 5 άτομα (κι αυτά ετεροχρονισμένα),δεν ξέρω.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#1063 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 February 2013 - 11:32

Αυτό ναι, θα ήταν ένα εξαιρετικό μέτρο. Χαίρομαι που λειτουργεί έτσι το μυαλουδάκι σου, Άννια-παιδί μου. Αλλά αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα η λύση είναι άνω φραγμένη με όριο το 20, δηλαδή το άθροισμα των δακτύλων του κάθε ανθρώπου σε χέρια και πόδια. Τι θα κόβουμε όμως μετά, αν κάποιος δεν πάει στο meeting 21 φορές ενω έχει λάβει σημείωμα; Φίλε Aiorral, έχεις καμιά ιδέα;

#1064 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 03 February 2013 - 11:44

Ευχαριστώ,taichou. Σημαίνει πολλά να τ'ακούω (διαβάζω) από σένα. :kawaii:
Θέλω να πιστεύω πως σε λιγότερο από 20 φορές θα μάθουν οτι πρέπει να τηρούν τον κανόνα. Αν όμως δεν ισχύσει αυτό, μπορούμε ν'αφαιρέσουμε δόντια (ξέρω,είναι λίγο μετά τα δάχτυλα),μάτια (μόνο 2),να κόψουμε αυτιά (επίσης μόνο 2) και να σπάσουμε πλευρά. Το καλό με τα πλευρά είναι οτι γιατρεύονται οπότε μπορούμε να τα ξανασπάσουμε.
Παίρνω extra πόντους? :tensai:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#1065 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 February 2013 - 11:59

Αχ, αχ εσείς οι νέοι. Πως φαίνεται ακόμα το άπειρο μυαλό, ρε παιδάκι μου.

Η ερώτηση μου ήταν παγίδα. Δεν χρειάζεται να βρούμε λύση που δεν είναι άνω φραγμένη. Ίσα-ίσα βάζουμε εμείς ένα άνω φράγμα μόνοι μας. Εξηγώ: σύμφωνα με την εμπειρία μου στο ζήτημα, μετά το 13ο, 14ο κομμένο δάκτυλο το θύμα είναι ήδη καταρρακωμένο ψυχικά. Παρότι πονάει ακόμα σωματικά, η ψυχική του κατάσταση δεν αλλάζει αφού έχει ήδη φθάσει στο ναδίρ. Στον πάτο, δεν πάει πιο κάτω. Τα παρακάλια του και οι ικεσίες του δεν έχουν πια το ίδιο πάθος, την ίδια ένταση ρε παιδάκι μου. Το θύμα ενδεχομένως έχει χάσει την θέληση του για ζωή και δεν σου δίνει πια την ίδια απόλαυση ο βασανισμός του. Δεν έχει πλάκα.

Ε και κάπου εκεί, τον σκοτώνουμε. Καπούτ. Και φυσικά τον αντικαθιστούμε με το επόμενο θύμα με το οποίο μπορούμε να ζήσουμε και πάλι την απόλαυση του να "σπας" την ψυχή και το μυαλό κάποιου δηλαδή τα πραγματικά "ζουμερά" πράγματα, το μεδούλι της δουλειάς. Επομένως, όχι, δεν παίρνεις έξτρα πόντους. Άλλη φορά να διαβάζεις καλύτερα το μάθημα σου.

Αυτά για τώρα. Πάω να σκοτώσω μερικά περιστέρια.