Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 25 Σεπτέμβριος 2011 - 16:57
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 16:43
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 17:43
"Εναλλακτική" ας πούμε?
Εναλλακτική καφετερια 'η μουσικη; Anyway και στα 2 οχι θα ελεγα. Ως cafe ειναι σε γηινους τονους με παρκε, καναπεδες κτλ και απο μουσικη εχει να κανει με τα κεφια της Αντας (η ιδιοκτητρια) οποτε απο ελληνικο εντεχνο εως ξενο ροκ... Γενικα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο απλα δεν θα υπαρξει προβλημα με τον αριθμο των ατομων και τον θορυβο. Απο παιχνιδια ταβλι κ επιτραπεζια. Κεντρο ειναι οποιος θελει περναει κ ριχνει μια ματια.

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 18:10

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 19:06

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 13:41

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 17:42

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 00:54
Θέλω αυτή τη φορά να κάνω ενημέρωση επίσημα και στην anime-greek, με ανακοίνωση στο portal, ήδη βρήκα δύο άτομα που ενδιαφέρονται και θέλω να δω αν θα τσιμπήσω κι άλλους.
Α επίσης είχαμε εξέλιξη στο θέμα των προβολών anime ταινιών. Οπότε στο meeting θέλω να το συζητήσουμε. (^.^)
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 01:01

Σάββατο 1/10/11, στις 17:30 ή αλλιώς 5:30 μ.μ. στην καφετέρια "Καζάρμα" θα γίνει το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~ Be there or heads will roll!

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Καζάρμα βρίσκετε Αράτου 22. Χάρτης και πληροφορίες
Η ανακοίνωση σε άλλα site θα είναι χρήσιμη, go for it and thanks~
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 03:17
Μονο μια ερωτηση: για οσους δεν εχουν ξαναπαει σε καποιο απο τα προυγουμενα meetings κ λενε να περασουν απο καζαρμα πως θα σας αναγνωρισουν??
Πειτε μου οτι δεν παμε σε ολες τις πολυαριθμες παρεες που υπαρχουν κ ρωταμε αν ειναι για το οtaku patras club meeting...

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 03:23
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 10:10
Congratulations for our thread's 1st anniversary!!!!

Στο θέμα μας. Έκλεισε για Καζάρμα λοιπόν. Αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις καθώς δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη καφετέρια και είναι και στέκι ΕΑΑΚιτών και λοιπών αριστερών, θα αρκεστώ στην κρίση του Gomu.
Fresh Blood!! Muhahahahaήδη βρήκα δύο άτομα που ενδιαφέρονται και θέλω να δω αν θα τσιμπήσω κι άλλους.

Άντε, επιτέλους. Σε λίγω θα ξεχνάγαμε και το πως ήταν οι προβολές. Αν και σε αυτό το meeting, με αφορμή όλα τα προηγούμενα, θα πέσουν και άλλα θέματα στο τραπέζι. Θέματα που θα προκαλέσουν τον άλλονΑ επίσης είχαμε εξέλιξη στο θέμα των προβολών anime ταινιών. Οπότε στο meeting θέλω να το συζητήσουμε. (^.^)

ps. Από πότε ρε παιδιά το ABFAB έγινε κυρίλα; Εγώ θυμάμαι που μαζευόμασταν, αδειάζαμε τα βιβλία μας στα τραπέζια εν όψη εξεταστικής, πίναμε καφεδάκι και κοζάραμε τα μωρά με τα κολλάν που πήγαιναν στο διπλανό γυμναστήριο, ενώ έβλεπες τον άλλον να έρχεται με την σαγιονάρα και την τσίμπλα στο μάτι (για 1-2 το μεσημέρι μιλάμε τώρα).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Samu: 29 Σεπτέμβριος 2011 - 10:14
just correcting.....

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 10:26
Ωραια αφισα!!
Μονο μια ερωτηση: για οσους δεν εχουν ξαναπαει σε καποιο απο τα προυγουμενα meetings κ λενε να περασουν απο καζαρμα πως θα σας αναγνωρισουν??
Πειτε μου οτι δεν παμε σε ολες τις πολυαριθμες παρεες που υπαρχουν κ ρωταμε αν ειναι για το οtaku patras club meeting...
Είπα να κάνουμε και ένα μικρό tribute στο Persona 4 που αρχίζει σύντομα (Persona geek here

Σου στέλνω pm με τον αριθμό μου, για να μας βρεις εύκολα!
Κάθε φορά περιμένουμε περίπου μισή ώρα έξω από την καφετέρια που έχουμε κανονίσει για να μαζευτούμε οι περισσότεροι. Αν μας έχει πει κάποιος καινούργιος ότι θα έρθει, τότε περιμένουμε να τους "παραλάβουμε"

Θέματα που θα προκαλέσουν τον άλλον
να σκεφτεί
, να αντιπαρατεθεί
, και ύστερα από μια ήρεμη συζήτηση
να καταλήξουν σε από κοινού λύση
.
Μου αρέσει ο τρόπος που το έθεσες

Οπότε, see you there everyone!

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2011 - 08:42
Μόνο μια υπενθύμιση.Αυτό το σάββατο θα διεξαχθούν αγώνες κάρτ άρα να περιμένετε πολυκοσμία και πιθανώς δρόμους κλειστούς.Έτσι θα ήταν καλύτερα να βρείτε από που θα πάτε απο σήμερα για να μην μπλέξετε αύριο.
P.S Μιας και θα έρθω και εγώ αύριο κάντε μου και εμένα PM ενα τηλέφωνο εαν είναι δυνατόν για να μην ψάχνω τσάμπα,thanks!!