Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#736 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 25 September 2011 - 16:43

"Εναλλακτική" ας πούμε?

Edited by Gilmaru, 25 September 2011 - 16:57.

#737 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 25 September 2011 - 17:43

"Εναλλακτική" ας πούμε?

Εναλλακτική καφετερια 'η μουσικη; Anyway και στα 2 οχι θα ελεγα. Ως cafe ειναι σε γηινους τονους με παρκε, καναπεδες κτλ και απο μουσικη εχει να κανει με τα κεφια της Αντας (η ιδιοκτητρια) οποτε απο ελληνικο εντεχνο εως ξενο ροκ... Γενικα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο απλα δεν θα υπαρξει προβλημα με τον αριθμο των ατομων και τον θορυβο. Απο παιχνιδια ταβλι κ επιτραπεζια. Κεντρο ειναι οποιος θελει περναει κ ριχνει μια ματια.
Posted Image

#738 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 25 September 2011 - 18:10

Α έχει και επιτραπέζια, καλή φάση. Να μαθαίνω τα υποψήφια στέκια μου σιγά σιγά.. :P

#739 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 25 September 2011 - 19:06

Kazarma sounds really nice. Θελετε να το δοκιμασουμε στο ερχομενο μιτινγκ ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#740 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 25 September 2011 - 19:12

I'm all in! Το τσέκαρα και online, φαίνεται πολύ καλό για meeting. Είναι και κεντρικά, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα με μεταφορές κτλ
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#741 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 27 September 2011 - 13:41

So....GUISE. Θα το παρουμε αποφαση για Καζαρμα τελικα ?
Posted Image

Posted Image

#742 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 27 September 2011 - 14:36

+1 για Καζάρμα από μένα.
Posted Image

#743 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 27 September 2011 - 17:42

Και εγω μια απο τα ιδια.
Posted Image

Posted Image

#744 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 29 September 2011 - 00:54

Guyz, επειδή ξημερώνει Πέμπτη και το meeting είναι να γίνει Σάββατο, να κάνουμε επίσημη ανακοίνωση;
Θέλω αυτή τη φορά να κάνω ενημέρωση επίσημα και στην anime-greek, με ανακοίνωση στο portal, ήδη βρήκα δύο άτομα που ενδιαφέρονται και θέλω να δω αν θα τσιμπήσω κι άλλους.

Α επίσης είχαμε εξέλιξη στο θέμα των προβολών anime ταινιών. Οπότε στο meeting θέλω να το συζητήσουμε. (^.^)
Posted Image

#745 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 29 September 2011 - 01:01

Geutella, με πρόλαβες για ένα λεπτό, μόλις ετοίμασα την αφίσα και μπήκα να την ανεβάσω :nod2:

Σάββατο 1/10/11, στις 17:30 ή αλλιώς 5:30 μ.μ. στην καφετέρια "Καζάρμα" θα γίνει το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~ Be there or heads will roll!

Posted Image

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Καζάρμα βρίσκετε Αράτου 22. Χάρτης και πληροφορίες

Η ανακοίνωση σε άλλα site θα είναι χρήσιμη, go for it and thanks~

Posted Image

#746 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 29 September 2011 - 03:17

Ωραια αφισα!!
Μονο μια ερωτηση: για οσους δεν εχουν ξαναπαει σε καποιο απο τα προυγουμενα meetings κ λενε να περασουν απο καζαρμα πως θα σας αναγνωρισουν??
Πειτε μου οτι δεν παμε σε ολες τις πολυαριθμες παρεες που υπαρχουν κ ρωταμε αν ειναι για το οtaku patras club meeting...:terror2:
Posted Image

#747 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 29 September 2011 - 03:23

Μια καλή λύση θα ήταν να είμαστε μαζεμένα ορισμένα άτομα στην είσοδο της καφετέριας ώστε να περιμένουμε τους νέους. Νομίζω και σε άλλα meetings κάτι παρόμοιο γινόταν. Επίσης καλό είναι οι καινούριοι αν μπορούν ας ανταλλάξουν τηλέφωνα με κάποιους από τους παλιότερους ώστε σε κάθε περίπτωση να μας βρουν.
Posted Image

#748 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 29 September 2011 - 10:10

Καταρχάς να πω ότι ξεπερνώντας δυσκολίες το thread μας έφτασε αισίως τις 50 σελίδες και τα 748 posts. Συγχαρητήρια μας λοιπόν και να τις 100στήσουμε.
Congratulations for our thread's 1st anniversary!!!!:nanana::kawaii:
Στο θέμα μας. Έκλεισε για Καζάρμα λοιπόν. Αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις καθώς δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη καφετέρια και είναι και στέκι ΕΑΑΚιτών και λοιπών αριστερών, θα αρκεστώ στην κρίση του Gomu.

ήδη βρήκα δύο άτομα που ενδιαφέρονται και θέλω να δω αν θα τσιμπήσω κι άλλους.

Fresh Blood!! Muhahahaha:kakaka:

Α επίσης είχαμε εξέλιξη στο θέμα των προβολών anime ταινιών. Οπότε στο meeting θέλω να το συζητήσουμε. (^.^)

Άντε, επιτέλους. Σε λίγω θα ξεχνάγαμε και το πως ήταν οι προβολές. Αν και σε αυτό το meeting, με αφορμή όλα τα προηγούμενα, θα πέσουν και άλλα θέματα στο τραπέζι. Θέματα που θα προκαλέσουν τον άλλον:try: να σκεφτεί:erk:, να αντιπαρατεθεί:chigau:, και ύστερα από μια ήρεμη συζήτηση:burningbe3: να καταλήξουν σε από κοινού λύση:beaten:. Αυτό αφορά κυρίως τα παλαιότερα μέλη (μην τρομάξουμε το φαί ..εεεε...τους καινούργιους).

ps. Από πότε ρε παιδιά το ABFAB έγινε κυρίλα; Εγώ θυμάμαι που μαζευόμασταν, αδειάζαμε τα βιβλία μας στα τραπέζια εν όψη εξεταστικής, πίναμε καφεδάκι και κοζάραμε τα μωρά με τα κολλάν που πήγαιναν στο διπλανό γυμναστήριο, ενώ έβλεπες τον άλλον να έρχεται με την σαγιονάρα και την τσίμπλα στο μάτι (για 1-2 το μεσημέρι μιλάμε τώρα).

Edited by Samu, 29 September 2011 - 10:14.
just correcting.....

Posted Image

Posted Image

#749 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 29 September 2011 - 10:26

Ωραια αφισα!!
Μονο μια ερωτηση: για οσους δεν εχουν ξαναπαει σε καποιο απο τα προυγουμενα meetings κ λενε να περασουν απο καζαρμα πως θα σας αναγνωρισουν??
Πειτε μου οτι δεν παμε σε ολες τις πολυαριθμες παρεες που υπαρχουν κ ρωταμε αν ειναι για το οtaku patras club meeting...:terror2:

Είπα να κάνουμε και ένα μικρό tribute στο Persona 4 που αρχίζει σύντομα (Persona geek here :joyful: )

Σου στέλνω pm με τον αριθμό μου, για να μας βρεις εύκολα!

Κάθε φορά περιμένουμε περίπου μισή ώρα έξω από την καφετέρια που έχουμε κανονίσει για να μαζευτούμε οι περισσότεροι. Αν μας έχει πει κάποιος καινούργιος ότι θα έρθει, τότε περιμένουμε να τους "παραλάβουμε" :kakaka: και μετά μπαίνουμε όλοι μαζί μέσα. Οπότε εκτός αν αργήσει κάποιος (δηλαδή εμφανιστεί μετά τις 6), θα μας βρει. Αλλά ανταλλάζουμε και αριθμούς για περίπτωση ανάγκης.

Θέματα που θα προκαλέσουν τον άλλον:try: να σκεφτεί:erk:, να αντιπαρατεθεί:chigau:, και ύστερα από μια ήρεμη συζήτηση:burningbe3: να καταλήξουν σε από κοινού λύση:beaten:.

Μου αρέσει ο τρόπος που το έθεσες :kakaka: Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αρκετά να πούμε αυτή τη φορά, μιας και προβλέπεται μεγάλο meeting.

Οπότε, see you there everyone! :burningbe3:

Posted Image

#750 walkerf1

walkerf1

Quality Encoder

• Members
  • 2 posts

Posted 30 September 2011 - 08:42

Φοβερή η αφίσα.Μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα ps2 games που θα γίνουν anime(και προσωπικά ενα απο τα πολλά anime που θα κάνω encode αυτή την σεζόν).

Μόνο μια υπενθύμιση.Αυτό το σάββατο θα διεξαχθούν αγώνες κάρτ άρα να περιμένετε πολυκοσμία και πιθανώς δρόμους κλειστούς.Έτσι θα ήταν καλύτερα να βρείτε από που θα πάτε απο σήμερα για να μην μπλέξετε αύριο.

P.S Μιας και θα έρθω και εγώ αύριο κάντε μου και εμένα PM ενα τηλέφωνο εαν είναι δυνατόν για να μην ψάχνω τσάμπα,thanks!!