Την θυμάμαι την ερώτηση σου και θα σου δώσω την ίδια απάντηση με τότε... Είμαστε το Patras Otaku Club που κανονίζουμε τα meeting μας και ανταλάζουμε απόψεις μέσω του anime.gr. Δεν είμαστε ούτε το Anime.gr Patras Otaku Club, ούτε όμως και το facebook Patras Otaku Club.Kοιτα, Geutella, πριν καποιο καιρο που ειχε δημιουργηθει παλι θεμα με το facebook, εκανα μια ερωτηση. Ειμαστε το Patras Otaku Club, ή το Anime.gr Patras Otaku Club ? ( με οτι συνεπαγεται σε αυτο )
Aπλα επειδη δημιουργειται συνεχως θεμα, να παρουμε μια αποφαση να τελειωνουμε.
Γίνονται και στα δύο site ανακοινώσεις και συζητήσεις, απλά σε μερικούς απ' ότι φαίνεται δεν αρέσει το γεγονός ότι γίνονται συζητήσεις ΚΑΙ στο facebook. Και αυτό μου φαίνεται περίεργο, γι' αυτό και υποστηρίζω αυτό το site στα post μου. Το ότι γίνονται πρώτα στο facebook γίνετε για λόγους ευκολίας. Πετάει κάποιος την πρόταση, και αν πουν 2-3 άτομα οκ το φέρνουμε και εδώ, γιατί στο facebook έχουμε απάντηση σχεδόν αμέσως, ενώ εδώ μπορεί να πάρει και μέρα. Δεν είμαστε όλη μέρα στο anime.gr και το βρίσκω λογικό
Δεν μειώνουμε τον ρόλο του forum, απλά βοηθάμε και τους πολλούς που δεν είναι μέλη του. Δεν θα ανοίξουμε συζήτηση για τους λόγους που κάποιος δεν θέλει να ανοίξει λογαριασμό στο facebook και για το φακέλωμα. Και στο anime.gr δεν γίνονται συνέχεια ανακοινώσεις, οπότε το να μπαίνει κάποιος κάθε μέρα για να ελέγχει καταντάει βαρετό. Απλά εκεί γίνονται οι περισσότερες συζητήσεις επειδή είναι πιο εύκολο. Και στο anime.gr γίνονται συζητήσεις και ανακοινώσεις.
Συγνώμη κιόλας που σου καταντάει βαρετό απλά να τσεκάρεις ένα φόρουμ, αλλά ξέρεις είμαστε άτομα με μια κοινωνική ζωή. Δεν είμαστε μέσα στο internet επί 24 ώρες να περιμένουμε πότε θα γίνει κάποιο post. Τουλάχιστον εγώ τσεκάρω το φορουμ 2 φορές την μέρα και κάνω post αν θεωρώ πως αξίζει και έχω κάτι να πω. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο για κανέναν.
Αυτό το meeting δεν προτάθηκε ούτε για να είναι ένα κλασσικό meeting σε μια καφετέρια, ούτε γιατί είχαμε όρεξη για καφέ και βόλτα και αντί να το κανονίσουμε με τηλέφωνα και με παρέα το αναρτούμε σαν meeting. Θέλαμε ανοιχτό χώρο για να χωράει κόσμος, και ναι μας περιορίζει η καφετέρια και ναι μπορεί να υπάρχουν άτομα που τους έχετε πει και δεν έχουν μπει καν στον κόπο να έρθουν μια φορά, υπάρχουν όμως και άτομα που ήρθαν, είδαν 20 άτομα σε μια καφετέρια και να επικρατεί ένα μπάχαλο, χωρίς να μπορούν να μπουν σε μια συζήτηση, με τα μισά άτομα ένα τραπέζι πιο δίπλα χωρίς να μπορούν να ανταλλάξουν μια κουβέντα και απλά δεν ξαναπάτησαν.
Να με συγχωρείτε για την φλυαρία μου.