Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#721 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 24 September 2011 - 18:02

Καταρχάς να πω πως ό,τι είπε η Geutela με εκφράζουν απόλυτα και συμφωνώ, αυτό για να μην ξαναγράφω και εγώ τα ίδια.

Kοιτα, Geutella, πριν καποιο καιρο που ειχε δημιουργηθει παλι θεμα με το facebook, εκανα μια ερωτηση. Ειμαστε το Patras Otaku Club, ή το Anime.gr Patras Otaku Club ? ( με οτι συνεπαγεται σε αυτο )
Aπλα επειδη δημιουργειται συνεχως θεμα, να παρουμε μια αποφαση να τελειωνουμε.

Την θυμάμαι την ερώτηση σου και θα σου δώσω την ίδια απάντηση με τότε... Είμαστε το Patras Otaku Club που κανονίζουμε τα meeting μας και ανταλάζουμε απόψεις μέσω του anime.gr. Δεν είμαστε ούτε το Anime.gr Patras Otaku Club, ούτε όμως και το facebook Patras Otaku Club.

Γίνονται και στα δύο site ανακοινώσεις και συζητήσεις, απλά σε μερικούς απ' ότι φαίνεται δεν αρέσει το γεγονός ότι γίνονται συζητήσεις ΚΑΙ στο facebook. Και αυτό μου φαίνεται περίεργο, γι' αυτό και υποστηρίζω αυτό το site στα post μου. Το ότι γίνονται πρώτα στο facebook γίνετε για λόγους ευκολίας. Πετάει κάποιος την πρόταση, και αν πουν 2-3 άτομα οκ το φέρνουμε και εδώ, γιατί στο facebook έχουμε απάντηση σχεδόν αμέσως, ενώ εδώ μπορεί να πάρει και μέρα. Δεν είμαστε όλη μέρα στο anime.gr και το βρίσκω λογικό

Δεν μειώνουμε τον ρόλο του forum, απλά βοηθάμε και τους πολλούς που δεν είναι μέλη του. Δεν θα ανοίξουμε συζήτηση για τους λόγους που κάποιος δεν θέλει να ανοίξει λογαριασμό στο facebook και για το φακέλωμα. Και στο anime.gr δεν γίνονται συνέχεια ανακοινώσεις, οπότε το να μπαίνει κάποιος κάθε μέρα για να ελέγχει καταντάει βαρετό. Απλά εκεί γίνονται οι περισσότερες συζητήσεις επειδή είναι πιο εύκολο. Και στο anime.gr γίνονται συζητήσεις και ανακοινώσεις.

Συγνώμη κιόλας που σου καταντάει βαρετό απλά να τσεκάρεις ένα φόρουμ, αλλά ξέρεις είμαστε άτομα με μια κοινωνική ζωή. Δεν είμαστε μέσα στο internet επί 24 ώρες να περιμένουμε πότε θα γίνει κάποιο post. Τουλάχιστον εγώ τσεκάρω το φορουμ 2 φορές την μέρα και κάνω post αν θεωρώ πως αξίζει και έχω κάτι να πω. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο για κανέναν.
Αυτό το meeting δεν προτάθηκε ούτε για να είναι ένα κλασσικό meeting σε μια καφετέρια, ούτε γιατί είχαμε όρεξη για καφέ και βόλτα και αντί να το κανονίσουμε με τηλέφωνα και με παρέα το αναρτούμε σαν meeting. Θέλαμε ανοιχτό χώρο για να χωράει κόσμος, και ναι μας περιορίζει η καφετέρια και ναι μπορεί να υπάρχουν άτομα που τους έχετε πει και δεν έχουν μπει καν στον κόπο να έρθουν μια φορά, υπάρχουν όμως και άτομα που ήρθαν, είδαν 20 άτομα σε μια καφετέρια και να επικρατεί ένα μπάχαλο, χωρίς να μπορούν να μπουν σε μια συζήτηση, με τα μισά άτομα ένα τραπέζι πιο δίπλα χωρίς να μπορούν να ανταλλάξουν μια κουβέντα και απλά δεν ξαναπάτησαν.
Να με συγχωρείτε για την φλυαρία μου.

Posted Image

Posted Image

#722 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 24 September 2011 - 18:18

Καλά, δεν θα τρελαθούμε για το που γίνεται πρώτα, αλλά κυρίως για το πότε. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή μίτινγκ την ίδια μέρα στις 2 το πρωί. Δεν θυμάμαι να ξαναέγινε από τότε.
Και επί τι ευκαιρία, προτείνω για άλλη καφετέρια το ABFAB, που είναι μια καφετέρια κοντά στο Θεατράκι. Στον 2ο όροφο μου είπαν ότι έχει και ps2, όποτε θα έχει γούστο ;)
Φυσικά, όλοι οι καλοί χωράνε και είναι ευπρόσδεκτοι. Αυτός είναι και ο στόχος.

#723 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 24 September 2011 - 19:31

παιδιά ανακάλυψα δύο φοβερα site που έχουν πρόβλεψεις για τον καιρό, δεν ξέρω αν τα έχετε ακούσει αλλά είναι καταπληκτικά!!

http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=255683&la=2
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=10

επειδή βλέπω ότι σας βασανίζει πολύ το θέμα του καιρού

>ελπίζω να βοήθησα...

Posted Image

#724 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 24 September 2011 - 20:11

Οι ανακοινώσεις γίνονται ταυτόχρονα και στα δύο site.

Και, Samu, μόνο ένα άτομο έχει τύχει να έρθει μία φορά και να μην ξαναγυρίσει, πιθανών λόγο του γεγονότος ότι δεν μίλαγε με κανέναν, αλλά γι' αυτό δεν φταίμε μιας και εμείς του μιλάγαμε και απαντούσε μονολεκτικά. Στον ανοιχτό χώρο θα είναι πιθανών χειρότερα, μιας και θα φτιαχτούν μερικά πηγαδάκια και θα είναι λες και έχουν βγει αυτοί μόνοι τους.

Το Abfab είναι μία καλή ιδέα, είμαι μέσα~ Απλά δώστε μία διεύθυνση αν είναι εύκολο για να το βρούμε εμείς που δεν έχουμε ξαναπάει.edited below (και ναι αυτό με το meeting τελευταία στιγμή ήταν όντως χαζομάρα... Απλά είχαμε πει περισσότερο σαν καφέ μεταξύ μας, και πετάξαμε και μία ανακοίνωση για αν ήθελε να έρθει κανείς άλλος)

Also,

>greentexting on anime.gr

Cool story bro

EDIT: Μόλις κοίταξα μερικά site για το Abfab, και ρώτησα κιόλας... Φαίνεται πολύ κυρίλλα για να πάμε 15+ άτομα και να κάνουμε κανονικά meeting. Να υπενθυμίσω ότι μερικοί φωνάζουν, άλλοι θέλουν να είναι πιο χαλαροί κτλ. Και δεν νομίζω να μπορούμε να βρούμε τραπέζι για τόσα άτομα Σάββατο

Edited by Stefi-chan, 24 September 2011 - 20:25.

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#725 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 24 September 2011 - 20:22

ΑΒFAB....δεν εχω παει ποτε, αλλα γιατι οχι. Αν εσεις που εχετε παει κρινετε οτι μας χωραει, τοτε πολυ ευχαριστως να δοκιμασουμε ενα καινουργιο μερος....
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#726 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 24 September 2011 - 21:15

Also,
>greentexting on anime.gr
Cool story bro

>cool story bro on anime.gr

cool story bro

Posted Image

#727 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 24 September 2011 - 21:24

Θυμάμαι αμυδρά κάποιον να λέει ν'αποφεύγεται το spam στο thread....ποιος να ήταν....Α,ναι!Ο Nikorasu!:oo:

Όσον αφορά το Abfab,δεν έχω πάει ποτέ στον πάνω όροφο,πάντως αν είναι όπως κάτω,μάλλον δε θα βολευτούμε.Έχει πάει κανένας σας πρόσφατα στο Blue Monday?Έχω να πάω κοντά 10ετία οπότε δε θυμάμαι αν βολεύει.:kakaka:

edit:Spamming...trolling...και για τα 2 θα μας κόψει τους κ*λους ο Phantom.:kowai:

Edited by DarkElf, 24 September 2011 - 21:49.
απάντηση στο από κάτω post

Posted Image
Does this darkness have a name?

#728 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 24 September 2011 - 21:42

Θυμάμαι αμυδρά κάποιον να λέει ν'αποφεύγεται το spam στο thread....ποιος να ήταν....Α,ναι!Ο Nikorasu!:oo:

εγώ να βοηθήσω ήθελα...

ps. και μικρή μην μπερδεύεις το spam με το trolling, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα

edit:ps2. συγγνώμη δεν ξαναμιλάω, το ξέρω ότι είμαι αντιπαθής στο club σας

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 24 September 2011 - 21:53.

Posted Image

#729 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 24 September 2011 - 21:59

Έχει πάει κανένας σας πρόσφατα στο Blue Monday?Έχω να πάω κοντά 10ετία οπότε δε θυμάμαι αν βολεύει.:kakaka:

Eγω παλι καμια 5ετια... 9 στις 10 παω καζαρμα οποτε δεν μπορω να βοηθησω...
Posted Image

#730 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 24 September 2011 - 23:38

Άνετα πάντως θα μπορούσαμε να πάμε καζάρμα αντί για νέον. Και πιο κεντρικά είναι και έχει καλές τιμές και έχω δει κι εγώ ο ίδιος να γίνονται μήτινγκ εκεί και μου φάνηκε πως θα βόλευε.
Oi,Oi,Oi baka.

#731 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 25 September 2011 - 01:07

edit:ps2. συγγνώμη δεν ξαναμιλάω, το ξέρω ότι είμαι αντιπαθής στο club σας

Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο για εσένα, εσύ όμως έχεις καιρό να εμφανιστείς σε συνάντηση

+1 Για Καζάρμα για τους λόγους που είπε ο Gomu :nod2:
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#732 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 25 September 2011 - 08:16

Δεν έτυχε να κάτσω ποτέ στο Καζάρμα (νομίζω) αλλά εφόσον όσοι το ξέρουν πιστεύουν πως βολεύει, τότε είναι καλή ιδέα να το δοκιμάσουμε! Συμφωνώ λοιπόν και εγώ για Καζάρμα. Μπράβο για την πρότασή σου, galexia ^^
Posted Image

#733 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 25 September 2011 - 11:44

Η Καζάρμα είναι σχετικά μικρή καφετέρια.Επίσης έχει στάνταρ κόσμο (είναι στέκι των ΕΑΑΚ) οπότε μην καταλήξουμε να φάμε ξύλο αν αρχίσουμε πάλι να κάνουμε σαν παιδάκια νηπιαγωγείου....

Posted Image
Does this darkness have a name?

#734 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 25 September 2011 - 15:40

Info για το Καζαρμα pretty please. Δεν το εχω ακουσει καν. ^^"
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#735 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 25 September 2011 - 16:37

H καζαρμα ειναι στην Αρατου μετα την Κορινθου. Δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα με τους "ηχους" και μεγαλες παρεες μπορουν να ενωσουν τραπεζια.

Ειδικα πανω παντα εχει βαβουρα...

Edited by galexia, 25 September 2011 - 16:44.

Posted Image