Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#631 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 20:25

Οι προβολές θα συνεχιστούν, απλά επειδή έχουμε καλοκαίρι όλοι είναι διακοπές και έχουμε σταματήσει. Θα εκτιμούσα επίσης μία απάντηση στην ερώτηση που έθεσα
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#632 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 03:26

Σορρυ για την αργοπορία στην απάντηση αλλά δεν περίμενα ότι θα έχει γίνει κάποιο post καλοκαιριάτικα.
Κοίτα Στεφι, είναι μια πρόταση, δύσκολη μεν στην υλοποίησή της αλλά όχι και εντελώς αδύνατη. Προσωπικά αν και δεν με πολυτραβάει δεν βλέπω τον λόγο, αν θέλουν αρκετά άτομα όμως, να μην δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Θα θέλει όμως αρκετή και σωστή οργάνωση.
Στο πρώτο meeting που θα κάνουμε από Σεπτέμβρη θα πέσει η ιδέα σου για συζήτηση.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#633 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 02:07

Άσχετο post αλλά με θετικό περιεχόμενο: Κατά 95% πέρασα Πάτρα (έδινα Πανελλήνιες φέτος) και θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω όλους στα meeting! =D(από εδώ και πέρα lol)
Εννοείται ότι δεν έχω και ΟΥΤΕ θα έχω ιδέα από τοποθεσίες στην υπέροχη Πάτρα, ούτε γνωρίζω κάποιον Πατρινό αλλά some good fellow wouldn't mind giving me a helping hand, ελπίζω.

[Να προσθέσω ότι otaku δεν είμαι, αλλά με ενδιαφέρει πολύ το όλο θέμα και ποτέ δεν είναι αργά για να γίνω χαχα, αν μη τι άλλο, ΧΡΟΝΟ θα έχω...]

Καλή συνέχεια!

#634 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 14:57

:3 Καλωσόρισες! Μην ανησυχείς, όταν έρθει η ώρα θα το κανονίσουμε, μπορώ εγώ να σε βοηθήσω (συνήθως εγώ φέρνω τους καινούργιους που χάνονται/δεν ξέρουν πως να μας βρουν). Και οκ, πολλοί από εμάς δεν είναι οτάκου ακριβώς αλλά έμεινε στον "τίτλο" του group από παλιά. Και καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα! (επιτέλους κάποιος στην ηλικία μου :if: I'm so proud)

Όσο για το party που ανέφερα, μπορούμε να το συζητήσουμε σε meeting αλλά κάθε φορά που το επιχειρούμε κάπως αλλάζει το θέμα... Απλά ήθελα μία γενική ιδέα. Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται και τόσο, μιας και τα meetings και τα photoshoots μας αρκούν. Αλλά μπορούμε να τα πούμε και σε meeting.

Για επόμενο meeting, μιας και σύντομα θα αρχίσει η εξεταστική, θα τα βρούμε, εσείς τι λέτε? Είπαμε να κάνουμε και όποιος από τους "μεγάλους" μπορεί να έρθει ας έρθει, αλλιώς θα είναι "chibomeeting" με τα μικρά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#635 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 20:26

Stefi, ας ριξουμε και επισημα τη προταση...για μιτινγκ......τη Τεταρτη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MikamiTeru: 22 Αύγουστος 2011 - 02:02

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#636 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 00:45

Οκ, καλό είναι ένα meeting να γίνει πριν αρχίσει η εξεταστική τότε που θα έχουν γυρίσει όλοι αλλά δεν θα έχουμε αρχίσει να γράφουμε. Για την Τρίτη μέσα είμαι αλλά θα ήταν καλύτερα να τσεκάρουμε πότε γυρίζουν και οι υπόλοιποι ώστε τουλάχιστον να μαζευτούνε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.
Και η συζήτηση μια χαρά θα γίνει στο meeting. Τουλάχιστον στα τελευταία το κρατήσαμε από το να γίνουν μπάχαλο. :burningbe3:
Το θέμα όμως είναι, αν λείπουμε οι "μεγάλοι", τότε πως θα γίνει η συζήτηση για το πάρτυ; Γιατί μη μου πεις θα γίνει συζήτηση σε "chibomeeting"!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#637 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 02:03

Οκ, καλό είναι ένα meeting να γίνει πριν αρχίσει η εξεταστική τότε που θα έχουν γυρίσει όλοι αλλά δεν θα έχουμε αρχίσει να γράφουμε. Για την Τρίτη μέσα είμαι αλλά θα ήταν καλύτερα να τσεκάρουμε πότε γυρίζουν και οι υπόλοιποι ώστε τουλάχιστον να μαζευτούνε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.
Και η συζήτηση μια χαρά θα γίνει στο meeting. Τουλάχιστον στα τελευταία το κρατήσαμε από το να γίνουν μπάχαλο. :burningbe3:
Το θέμα όμως είναι, αν λείπουμε οι "μεγάλοι", τότε πως θα γίνει η συζήτηση για το πάρτυ; Γιατί μη μου πεις θα γίνει συζήτηση σε "chibomeeting"!

Μπα, δεν το βλεπω.....( παρεπιπτωντος το διορθωσα, Τεταρτη ηθελα να πω )
μη νομιζεις, ετσι πολυ της πλακας θα ειναι αυτο το μιτινγκ....θα κανουμε ενα ομαδικο, βαρβατο να συζητησουμε για το παρτυ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#638 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 02:48

Βασικά, ναι, λέγαμε για meeting αυτή την Τετάρτη, έτσι για να ξαναμπούμε στους ρυθμούς μας. Είμαστε ήδη 4-5 άτομα οκ.
Και στο προηγούμενο ήμασταν λίγα άτομα γι' αυτό. Αλλά εντάξει τι κακό έχει το chibomeeting και δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις :Ρ Πάντως και να το συζητήσουμε, δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που να ψήνετε για πάρτυ. Θα δείξει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#639 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 02:51

Chibomeeting ...lol ακούγετε αστείο!!!!! ε γαμώτο είμαι λαμία και δεν μπόρω να ερθώ...που γίνονται τέτοια meetings/party βασικά μόνο στις μεγάλες πόλεις ??????

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 22 Αύγουστος 2011 - 03:04

Δημοσιευμένη  εικόνα

#640 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 03:01

Βλέπω τελικά το meeting σταθεροποιήθηκε για Τετάρτη. Πολύ ωραία, count me in. Ευκαιρία να τα πούμε μετά από καιρό και πέρα από το θέμα του πάρτυ (που φυσικά με ψήνει τρελά) μπορούμε να αρχίσουμε να συζητάμε για την επόμενη προβολή anime ταινίας. (^.^)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#641 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 14:06

Anime Party ? In Patra ? In what dimension of the multiverse is this option propable ? :P
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Δημοσιευμένη  εικόνα
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#642 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 14:37

Για το θέμα του πάρτυ,θα ενδιαφερόμουν αλλά δεν πιστεύω οτι μπορεί να μαζευτεί αρκετός κόσμος. Ας  συζητηθεί όμως σε κάποιο meeting,αρκεί να'μαστε,αν όχι όλοι,τουλάχιστον οι περισσότεροι.
Όσον αφορά το meeting, κατά πάσα πιθανότητα δε θα μπορώ.Πολύ διάβασμα,λίγος χρόνος.:unlucky: Καλά να περάσετε όμως,my fellow otakus.:8):

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DarkElf: 24 Αύγουστος 2011 - 15:03

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#643 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 14:55

Όσον αφορά το πάρτυ δεν βλέπω μέλλον λόγω του ότι δεν βλέπω γενικά άτομα να ψήνονται ιδιαίτερα. Ωστόσο αν συμφωνήσει μια 'κάποια' πλειοψηφία και αν ακουστούν ωραίες ιδέες, εγώ θα συμφωνήσω στην ιδέα.

Όσον αφορά τις προβολές, κάναμε σχετικά λίγες the past time, όντως καιρός είναι να τις ξαναρχίσουμε, μου λέιψανε. (τα happy endings μόνο though :blingeye2:)
Annddd about the meeting, γιατί το 'κλείσαμε' Τετάρτη;; Wait a bit more. Δεν γίνεται Παρασκευή/Σάββατο; Pretty please?

ps. Αν δεν κάνω λάθος το Νέον είναι κάθε καλοκαίρι κλειστό μέχρι τέλη Αυγούστου. Ή τουλάχιστον μέχρι τέλη βδομάδας i think; Γι'αυτό καλού-κακού ας γίνει η συνάντηση κάπου αλλού.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#644 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 22:11

Τρου, θα μπορουσε να παει και για Παρασκευη.....ή Πεμπτη ξερω γω, να το μαθει και κανας αλλος να ερθει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#645 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 22:27

Then Friday it is! Αν συμφωνείτε όλοι βέβαια. Θα αρχίσουμε και εκεί το θέμα του πάρτυ, δεν κλείνουμε τίποτα απλά να ακουστούν απόψεις.

@zennith666 Party και meetings γίνονται όπου υπάρχει γενικά κόσμος. Εμείς απλά μαζευτήκαμε σιγά σιγά και το καθιερώσαμε. Κάναμε πριν 3 χρόνια περίπου το πρώτο meeting.
Για τα πάρτυ, είναι πιο περίπλοκη η κατάσταση, μέχρι στιγμής κάνουν/έχουν κάνει σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Κέρκυρα/Ρόδο και απ' ότι έχω ακούσει θα γίνει και στην Καλαμάτα σύντομα

EDIT: Για το meeting, αφού το ΝΕΟΝ παίζει να είναι κλειστό, ας πάμε στα παλιά... Στο Θεατράκι :hero:

Δημοσιευμένη  εικόνα