Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 03:26
Κοίτα Στεφι, είναι μια πρόταση, δύσκολη μεν στην υλοποίησή της αλλά όχι και εντελώς αδύνατη. Προσωπικά αν και δεν με πολυτραβάει δεν βλέπω τον λόγο, αν θέλουν αρκετά άτομα όμως, να μην δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Θα θέλει όμως αρκετή και σωστή οργάνωση.
Στο πρώτο meeting που θα κάνουμε από Σεπτέμβρη θα πέσει η ιδέα σου για συζήτηση.

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 02:07
Εννοείται ότι δεν έχω και ΟΥΤΕ θα έχω ιδέα από τοποθεσίες στην υπέροχη Πάτρα, ούτε γνωρίζω κάποιον Πατρινό αλλά some good fellow wouldn't mind giving me a helping hand, ελπίζω.
[Να προσθέσω ότι otaku δεν είμαι, αλλά με ενδιαφέρει πολύ το όλο θέμα και ποτέ δεν είναι αργά για να γίνω χαχα, αν μη τι άλλο, ΧΡΟΝΟ θα έχω...]
Καλή συνέχεια!
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 14:57

Όσο για το party που ανέφερα, μπορούμε να το συζητήσουμε σε meeting αλλά κάθε φορά που το επιχειρούμε κάπως αλλάζει το θέμα... Απλά ήθελα μία γενική ιδέα. Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται και τόσο, μιας και τα meetings και τα photoshoots μας αρκούν. Αλλά μπορούμε να τα πούμε και σε meeting.
Για επόμενο meeting, μιας και σύντομα θα αρχίσει η εξεταστική, θα τα βρούμε, εσείς τι λέτε? Είπαμε να κάνουμε και όποιος από τους "μεγάλους" μπορεί να έρθει ας έρθει, αλλιώς θα είναι "chibomeeting" με τα μικρά.
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 20:26
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MikamiTeru: 22 Αύγουστος 2011 - 02:02

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 00:45
Και η συζήτηση μια χαρά θα γίνει στο meeting. Τουλάχιστον στα τελευταία το κρατήσαμε από το να γίνουν μπάχαλο.

Το θέμα όμως είναι, αν λείπουμε οι "μεγάλοι", τότε πως θα γίνει η συζήτηση για το πάρτυ; Γιατί μη μου πεις θα γίνει συζήτηση σε "chibomeeting"!

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 02:03
Οκ, καλό είναι ένα meeting να γίνει πριν αρχίσει η εξεταστική τότε που θα έχουν γυρίσει όλοι αλλά δεν θα έχουμε αρχίσει να γράφουμε. Για την Τρίτη μέσα είμαι αλλά θα ήταν καλύτερα να τσεκάρουμε πότε γυρίζουν και οι υπόλοιποι ώστε τουλάχιστον να μαζευτούνε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.
Και η συζήτηση μια χαρά θα γίνει στο meeting. Τουλάχιστον στα τελευταία το κρατήσαμε από το να γίνουν μπάχαλο.
Το θέμα όμως είναι, αν λείπουμε οι "μεγάλοι", τότε πως θα γίνει η συζήτηση για το πάρτυ; Γιατί μη μου πεις θα γίνει συζήτηση σε "chibomeeting"!
Μπα, δεν το βλεπω.....( παρεπιπτωντος το διορθωσα, Τεταρτη ηθελα να πω )
μη νομιζεις, ετσι πολυ της πλακας θα ειναι αυτο το μιτινγκ....θα κανουμε ενα ομαδικο, βαρβατο να συζητησουμε για το παρτυ.

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 02:48
Και στο προηγούμενο ήμασταν λίγα άτομα γι' αυτό. Αλλά εντάξει τι κακό έχει το chibomeeting και δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις :Ρ Πάντως και να το συζητήσουμε, δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που να ψήνετε για πάρτυ. Θα δείξει.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 02:51
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 22 Αύγουστος 2011 - 03:04
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 14:06

FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!!

Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!!

http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 14:37
Όσον αφορά το meeting, κατά πάσα πιθανότητα δε θα μπορώ.Πολύ διάβασμα,λίγος χρόνος.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DarkElf: 24 Αύγουστος 2011 - 15:03
Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 14:55
Όσον αφορά τις προβολές, κάναμε σχετικά λίγες the past time, όντως καιρός είναι να τις ξαναρχίσουμε, μου λέιψανε. (τα happy endings μόνο though

Annddd about the meeting, γιατί το 'κλείσαμε' Τετάρτη;; Wait a bit more. Δεν γίνεται Παρασκευή/Σάββατο; Pretty please?
ps. Αν δεν κάνω λάθος το Νέον είναι κάθε καλοκαίρι κλειστό μέχρι τέλη Αυγούστου. Ή τουλάχιστον μέχρι τέλη βδομάδας i think; Γι'αυτό καλού-κακού ας γίνει η συνάντηση κάπου αλλού.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 22:11

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 22:27
@zennith666 Party και meetings γίνονται όπου υπάρχει γενικά κόσμος. Εμείς απλά μαζευτήκαμε σιγά σιγά και το καθιερώσαμε. Κάναμε πριν 3 χρόνια περίπου το πρώτο meeting.
Για τα πάρτυ, είναι πιο περίπλοκη η κατάσταση, μέχρι στιγμής κάνουν/έχουν κάνει σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Κέρκυρα/Ρόδο και απ' ότι έχω ακούσει θα γίνει και στην Καλαμάτα σύντομα
EDIT: Για το meeting, αφού το ΝΕΟΝ παίζει να είναι κλειστό, ας πάμε στα παλιά... Στο Θεατράκι