Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#406 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 25 December 2010 - 18:19

Τέλος πάντων. Καλύτερα αυτό το θέμα να σταματήσει εδώ. Όσο για το meeting, συμφωνώ με την ημέρα Πέμπτη 30/12. Για ώρα λέω 5:30 (συνηθισμένη ώρα των meeting μας) για να έχουμε αρκετό χρόνο στην διάθεσή μας και για να κάνουμε κάτι μετά (όποιοι ενδιαφέρονται να συνεχίσουν). Για καφετέρια δεν έχω πρόβλημα. Όπου θέλουν οι περισσότεροι και όπου βολεύονται (αρκεί να μην είναι σε καφετέρια που δεν ενδείκνυται για meeting).

Και όσο για την ανακοίνωση, αφού τη θες τόσο πολύ, όλη δικιά σου Στεφι-kun.

#407 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 25 December 2010 - 23:06

Συγγνώμη, δεν ήθελα να περαστεί η ιδέα ότι αποφασίζω μόνη μου. Απλά το είπα αυτό επειδή ένα meeting κανονίζεται μέσω facebook, msn ΚΑΙ anime.gr (μερικές φορές μέσω κινητού, ακόμα και dA). Κάποιος αναλαμβάνει να ενημερώσει όλα τα μέλη, και ανακοινώνει τι βολεύει τους περισσότερους. Αυτή τη φορά ανέλαβα εγώ, και μερικοί είπαν ότι καλύτερα θα ήταν στο Θεατράκι, αλλά δεν είχε οριστικοποιηθεί, οπότε το συζητούσαμε.

Συνήθως η διαδικασία είναι γρήγορη. Κάποιος πετάει την πρόταση, λέμε ένα γρήγορο οκ, (τώρα τελευταία έχει προστεθεί και αφίσα για κάθε meeting) και γίνετε ανακοίνωση σε anime.gr και facebook (το πρώτο από όποιον τύχει, το δεύτερο από εμένα, γι' αυτό και μπερδεύτηκε ο Mikami-kun). Αλλά αυτή τη φορά φροντίσαμε να είναι σε ημερομηνία που να βολεύει μερικούς που δεν μπορούσαν άλλη μέρα (θα δούμε και παιδιά που λόγω μαθημάτων δεν έρχονται καθόλου). Γι' αυτό παίρνει περισσότερη συζήτηση. Γι' αυτό το meeting συγκεκριμένα έχω προτάσεις από anime.gr, κινητό (επειδή πολλοί τώρα λείπουν και θα γυρίσουν τις επόμενες μέρες) και facebook. Έτσι, καλό θα ήταν να κλείσουν αυτά και μετά θα γίνει η ανακοίνωση.

Εννοείτε πως όλοι μαζί αποφασίζουμε. Το θέμα είναι ότι κάποιος κάθε φορά μαζεύει όλες τις γνώμες και ανακοινώνει τι αποφάσισε η πλειοψηφία. Επειδή μερικές φορές δεν είχε γίνει σωστός συντονισμός, το αποτέλεσμα δεν ήταν ομόφωνο (οι περισσότεροι είπαν μία ημερομηνία, αλλά κάποιος που δεν ενημερώθηκε ανακοίνωσε άλλη και δεν προλάβαμε να το διορθώσουμε), πιθανότατα αυτός που ο έκανε να μην το ξέρει καν, γι' αυτό είμαι προσεκτική.

#408 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 29 December 2010 - 19:32

Hi there! Όπως είχα πει, είμαι μέσα για τις 30/12 στις 5μισι. Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι το μέρος. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα είτε το κανονίσουμε στο Θεατράκι είτε στο Νέον. Βέβαια το Θεατράκι μου πέφτει πολύ κοντά οπότε με βολεύει καλύτερα. (^.^)

BTW, θα είναι και ο darkphoenix στο meetingu!
Posted Image

#409 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 29 December 2010 - 23:15

Αφού έγινε η ανακοίνωση και οι περισσότεροι δεν είχαν πρόβλημα, είπα και στα άλλα παιδιά για Νέον και συμφωνήσαμε, οπότε μένει η ανακοίνωση

#410 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 29 December 2010 - 23:18

Όχι ρε δεν τον θέλουμε τον dark :madtodeath:
jk jk.
Spoiler:

Anw εγώ θα προτιμούσα Νέον.. Έχει επιτραπέζια και χαρτιά, αρκετό χώρο αν πάμε νωρίς, προσιτές τιμές (:wis:) και ζέστη. Και είναι και σχετικά κέντρο, δηλ βολεύεται η πλειοψηφία, imo. Αλλά ας αποφασίσουμε officially γιατί το meeting ειναι αύριο.

EDIT: oκ τώρα είδα την απάντηση της Stefy.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#411 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 03 January 2011 - 02:28

Βασικα να πουμε καλησπερα (τι καλησπερα δλδ 2 και 20 το ξημερωμα αλλα τεσπα λεπτομερειες.) Ελεγα μιας και απο την αλλη βδομαδα επιστρεφουμε τα μη-πατρινα μελη του club να κανονισουμε ενα meeting για τις 15/01/2011 ημερα Σαββατο , στο Νεον (just a suggestion about the location we can choose wherever suits everyone) και να βρεθουμε πατρινοι και μη να μιλησουμε για τα holiday vacation , τα new year's resolution (Ναι Στεφι σε σενα παει αυτο :P) και να ριξουμε καμια ιδεα για καμια προβολη κατα Πανεπιστημιο μερια.

So,any ideas on the subject ?
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#412 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 03 January 2011 - 02:31

You sure οτι 15 ειναι Σαββατο ? Τεσπα, εγω συμφωνω και η ιδεα θα μεταφερθει στο council. Ειχα ακουσει οτι θα γινοταν κατι προς το τελος του Γεναρη , αλλα καλυτερα να γινει και πιο πριν...
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#413 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 03 January 2011 - 02:39

Ναι δεκαπεντε ειναι Σαββατο dont underestimate the power of my calendar !!!

Βασικα εμεις που ειμαστε μεγαλυτεροι και δεν ανηκουμε στον chibo-στρατο 31 ξεκιναμε εξεταστικες (και νωριτερα αν ειναι κανεις ΤΕΙ) οποτε ειναι δυσκολο την περιοδο 31/01 με 18/02 να κανονισουμε κατι ειτε για meeting ειτε για προβολη.Οποτε ελεγα ενα meeting τωρα και μετα την εξεταστικη καμια ταινιουλα και ετσι
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#414 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 posts

Posted 03 January 2011 - 02:42

Αντε ας πω κι εγώ τις καλημέρες μου στο thread μας.
Αν πέφτει ΣΚ εγώ μέσα είμαι as usual... Και πέρα και από τις trollconvs/new year's resolutions etc etc, να μιλήσουμε για εκείνο το περιβόητο cosplay μας Bleach επιτέλους. =P

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Posted Image

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3

#415 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 03 January 2011 - 11:26

Καλή χρονιά σε όλους!Μέσα κι εγώ για το μητινγκ.Γιατί αμα αρχίσουν οι εξεταστικές κλάφτα.:hot:
Oi,Oi,Oi baka.

#416 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 04 January 2011 - 00:30

Point taken. Μέσα σε ΣΚ είμαι οκ, να πούμε και για το cosplay (αν και πάλι με χαρτιά μας βλέπω *Sanji kicks the σπόντα*) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ NEW YEAR'S RESOLUTIONS! >:3

PS. CHIBO-ΣΤΡΑΤΟΣ, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!
PPS. Να πούμε και τίποτα anime related, otaku club :P
PPPS. Τα περί του cosplay να κανονιστούν asap γιατί μετά με εξεταστικές άντε να πετύχουμε τους μεγάλους

#417 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 05 January 2011 - 09:36

Να πούμε και τίποτα anime related, otaku club :P

Σρσλυ. Καθήστε να δείτε όλοι κανένα να πούμε κάτι. Και δεν θέλω δικαιολογίες από τα μικρά!:mador2: Χρόνος υπάρχει να δείτε άνιμε. Το λέω από εμπειρία (λολ).

#418 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 05 January 2011 - 11:43

Σρσλυ. Καθήστε να δείτε όλοι κανένα να πούμε κάτι. Και δεν θέλω δικαιολογίες από τα μικρά!:mador2: Χρόνος υπάρχει να δείτε άνιμε. Το λέω από εμπειρία (λολ).

Σποντα για μενα ηταν αυτο ? :oo:
Ες τι εφ γιου ολ, βλεπω Vampire Knight τωρα.
Posted Image

Posted Image

#419 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 05 January 2011 - 12:10

Σποντα για μενα ηταν αυτο ? :oo:
Ες τι εφ γιου ολ, βλεπω Vampire Knight τωρα.

Όχι ιδιαίτερα, περισσότερο στα κοριτσάκια του Κλαμπ. Γενικά σε όλους. Μη συζητάμε συνέχεια όλοι μαζί μόνο για Ναρούτο/Μπλιτς/Ουάν Πις και μετά να σπάμε σε ομαδούλες. Να έχουμε δει όλοι κάτι (και με αυτό εννοώ όσοι πιο πολλοί γίνεται, για να μην γίνομαι απόλυτος) και να μπορούμε να το συζητήσουμε. Αυτό εννοώ. Εγώ και μερικά μέλη έχουμε μια πρόταση για να το διιορθώσουμε αυτό. Θα τα πούμε και από κοντά σε ένα 10ημεράκι :wooi2:

Π.Σ. Μια ιδέα που μόλις μου ήρθε, να αποφασίζουμε από κοινού ένα άνιμε σε κάθε μίτινγκ, όχι τεράστιο (μαξ 26 επς), και να το έχουμε δει μέχρι το επόμενο ώστε να το συζητήσουμε ας πούμε.

#420 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 05 January 2011 - 12:15

Όχι ιδιαίτερα, περισσότερο στα κοριτσάκια του Κλαμπ. Γενικά σε όλους. Μη συζητάμε συνέχεια όλοι μαζί μόνο για Ναρούτο/Μπλιτς/Ουάν Πις και μετά να σπάμε σε ομαδούλες. Να έχουμε δει όλοι κάτι (και με αυτό εννοώ όσοι πιο πολλοί γίνεται, για να μην γίνομαι απόλυτος) και να μπορούμε να το συζητήσουμε. Αυτό εννοώ. Εγώ και μερικά μέλη έχουμε μια πρόταση για να το διιορθώσουμε αυτό. Θα τα πούμε και από κοντά σε ένα 10ημεράκι :wooi2:

Π.Σ. Μια ιδέα που μόλις μου ήρθε, να αποφασίζουμε από κοινού ένα άνιμε σε κάθε μίτινγκ, όχι τεράστιο (μαξ 26 επς), και να το έχουμε δει μέχρι το επόμενο ώστε να το συζητήσουμε ας πούμε.

Πολυ καλη ιδεα......εσεις οι πρεσβυτεροι να προτεινετε τιποτα καλο, οκ ?
Posted Image

Posted Image