Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Posted 25 December 2010 - 18:19
Και όσο για την ανακοίνωση, αφού τη θες τόσο πολύ, όλη δικιά σου Στεφι-kun.
Posted 25 December 2010 - 23:06
Συνήθως η διαδικασία είναι γρήγορη. Κάποιος πετάει την πρόταση, λέμε ένα γρήγορο οκ, (τώρα τελευταία έχει προστεθεί και αφίσα για κάθε meeting) και γίνετε ανακοίνωση σε anime.gr και facebook (το πρώτο από όποιον τύχει, το δεύτερο από εμένα, γι' αυτό και μπερδεύτηκε ο Mikami-kun). Αλλά αυτή τη φορά φροντίσαμε να είναι σε ημερομηνία που να βολεύει μερικούς που δεν μπορούσαν άλλη μέρα (θα δούμε και παιδιά που λόγω μαθημάτων δεν έρχονται καθόλου). Γι' αυτό παίρνει περισσότερη συζήτηση. Γι' αυτό το meeting συγκεκριμένα έχω προτάσεις από anime.gr, κινητό (επειδή πολλοί τώρα λείπουν και θα γυρίσουν τις επόμενες μέρες) και facebook. Έτσι, καλό θα ήταν να κλείσουν αυτά και μετά θα γίνει η ανακοίνωση.
Εννοείτε πως όλοι μαζί αποφασίζουμε. Το θέμα είναι ότι κάποιος κάθε φορά μαζεύει όλες τις γνώμες και ανακοινώνει τι αποφάσισε η πλειοψηφία. Επειδή μερικές φορές δεν είχε γίνει σωστός συντονισμός, το αποτέλεσμα δεν ήταν ομόφωνο (οι περισσότεροι είπαν μία ημερομηνία, αλλά κάποιος που δεν ενημερώθηκε ανακοίνωσε άλλη και δεν προλάβαμε να το διορθώσουμε), πιθανότατα αυτός που ο έκανε να μην το ξέρει καν, γι' αυτό είμαι προσεκτική.
Posted 29 December 2010 - 19:32
BTW, θα είναι και ο darkphoenix στο meetingu!
Posted 29 December 2010 - 23:15
Posted 29 December 2010 - 23:18

jk jk.
Anw εγώ θα προτιμούσα Νέον.. Έχει επιτραπέζια και χαρτιά, αρκετό χώρο αν πάμε νωρίς, προσιτές τιμές (

EDIT: oκ τώρα είδα την απάντηση της Stefy.
Posted 03 January 2011 - 02:28

So,any ideas on the subject ?
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!!

Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!!

http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html
Posted 03 January 2011 - 02:31

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 03 January 2011 - 02:39
Βασικα εμεις που ειμαστε μεγαλυτεροι και δεν ανηκουμε στον chibo-στρατο 31 ξεκιναμε εξεταστικες (και νωριτερα αν ειναι κανεις ΤΕΙ) οποτε ειναι δυσκολο την περιοδο 31/01 με 18/02 να κανονισουμε κατι ειτε για meeting ειτε για προβολη.Οποτε ελεγα ενα meeting τωρα και μετα την εξεταστικη καμια ταινιουλα και ετσι
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!!

Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!!

http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html
Posted 03 January 2011 - 02:42
Αν πέφτει ΣΚ εγώ μέσα είμαι as usual... Και πέρα και από τις trollconvs/new year's resolutions etc etc, να μιλήσουμε για εκείνο το περιβόητο cosplay μας Bleach επιτέλους. =P
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...
Καβαΐ Shotaaas~ <3
Posted 03 January 2011 - 11:26

Posted 04 January 2011 - 00:30
PS. CHIBO-ΣΤΡΑΤΟΣ, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!
PPS. Να πούμε και τίποτα anime related, otaku club

PPPS. Τα περί του cosplay να κανονιστούν asap γιατί μετά με εξεταστικές άντε να πετύχουμε τους μεγάλους
Posted 05 January 2011 - 09:36
Σρσλυ. Καθήστε να δείτε όλοι κανένα να πούμε κάτι. Και δεν θέλω δικαιολογίες από τα μικρά!Να πούμε και τίποτα anime related, otaku club

Posted 05 January 2011 - 11:43
Σρσλυ. Καθήστε να δείτε όλοι κανένα να πούμε κάτι. Και δεν θέλω δικαιολογίες από τα μικρά!
Χρόνος υπάρχει να δείτε άνιμε. Το λέω από εμπειρία (λολ).
Σποντα για μενα ηταν αυτο ?

Ες τι εφ γιου ολ, βλεπω Vampire Knight τωρα.

Posted 05 January 2011 - 12:10
Σποντα για μενα ηταν αυτο ?
Ες τι εφ γιου ολ, βλεπω Vampire Knight τωρα.
Όχι ιδιαίτερα, περισσότερο στα κοριτσάκια του Κλαμπ. Γενικά σε όλους. Μη συζητάμε συνέχεια όλοι μαζί μόνο για Ναρούτο/Μπλιτς/Ουάν Πις και μετά να σπάμε σε ομαδούλες. Να έχουμε δει όλοι κάτι (και με αυτό εννοώ όσοι πιο πολλοί γίνεται, για να μην γίνομαι απόλυτος) και να μπορούμε να το συζητήσουμε. Αυτό εννοώ. Εγώ και μερικά μέλη έχουμε μια πρόταση για να το διιορθώσουμε αυτό. Θα τα πούμε και από κοντά σε ένα 10ημεράκι

Π.Σ. Μια ιδέα που μόλις μου ήρθε, να αποφασίζουμε από κοινού ένα άνιμε σε κάθε μίτινγκ, όχι τεράστιο (μαξ 26 επς), και να το έχουμε δει μέχρι το επόμενο ώστε να το συζητήσουμε ας πούμε.
Posted 05 January 2011 - 12:15
Όχι ιδιαίτερα, περισσότερο στα κοριτσάκια του Κλαμπ. Γενικά σε όλους. Μη συζητάμε συνέχεια όλοι μαζί μόνο για Ναρούτο/Μπλιτς/Ουάν Πις και μετά να σπάμε σε ομαδούλες. Να έχουμε δει όλοι κάτι (και με αυτό εννοώ όσοι πιο πολλοί γίνεται, για να μην γίνομαι απόλυτος) και να μπορούμε να το συζητήσουμε. Αυτό εννοώ. Εγώ και μερικά μέλη έχουμε μια πρόταση για να το διιορθώσουμε αυτό. Θα τα πούμε και από κοντά σε ένα 10ημεράκι
Π.Σ. Μια ιδέα που μόλις μου ήρθε, να αποφασίζουμε από κοινού ένα άνιμε σε κάθε μίτινγκ, όχι τεράστιο (μαξ 26 επς), και να το έχουμε δει μέχρι το επόμενο ώστε να το συζητήσουμε ας πούμε.
Πολυ καλη ιδεα......εσεις οι πρεσβυτεροι να προτεινετε τιποτα καλο, οκ ?