Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#376 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 20 December 2010 - 17:21

Oh chill out guyz! Δεν είμαι τόσο ευαίσθητη, απλώς τρομάζω σχετικά εύκολα (είναι και ψηλή κοπέλα η DarkElf ). ^_^"
Άσε που με την DarkElf μπορεί να έχουμε κάποιες ιδεολογικές διαφωνίες, αλλά φυσικά την λατρεύω! Annia-chaaaaaaan! <3

Αστο δεν πιανει το γλειψιμο !!! Η Annia-chan το εχει παρει αποφαση να σου κανει ενα ωραιοτατο φυσικο καραφλο χτενισμα :hahaha::hahaha::hahaha:
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#377 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 20 December 2010 - 17:21

Geu-chan daisuki!!!!:awww::awww::awww:
Zulabar,δεν πρόκειται να διασπάσεις το μέτωπο των female otaku με πολιτικές διαφωνίες.:hahaha:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#378 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 20 December 2010 - 17:24

Γυναίκες ενωμένες, ποτέ νικημένες! Κανένας άντρας δε θα διασπείρει τη διχόνοια ανάμεσά μας! Με έπιασαν τώρα τα φεμινιστικά μου! Girl power!
Εχμ, παραβγήκαμε off-topic, ε; ^_^"
Posted Image

#379 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 20 December 2010 - 17:27

Γυναίκες ενωμένες, ποτέ νικημένες! Κανένας άντρας δε θα διασπείρει τη διχόνοια ανάμεσά μας! Με έπιασαν τώρα τα φεμινιστικά μου! Girl power!
Εχμ, παραβγήκαμε off-topic, ε; ^_^"

We trolls are never off-topic !!!

Και σιγα τα φεμινιστικα :hahaha::hahaha::hahaha:
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image

#380 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 20 December 2010 - 19:40

Ας ελπισουμε αυτη την φορα να μην παιχτει τοσο τρολλαρισμα μπας και συζητησουμε κανα σοβαρο θεμα οπως cosplay γιατι πρεπει να οργανωθουμε !!!

:nod:

Όταν λέω εγώ σε ένα μιτινγκ να έχει κάποιος την προσοχή όλων για 5 λεπτά να γίνει μία τυπική ανακοίνωση/συζήτηση περί του θέματος, προσέχουν 4 άτομα και οι υπόλοιποι στο γράψιμο. Και έχουμε καταλήξει να τραβάμε το cosplay από αρχές καλοκαιριού 2010 στο καρναβάλι του 2011 (γιατί εκεί βλέπω να πηγαίνει). Ακούγονται διάφορες γνώμες περί του θέματος, και μερικοί δεν ξέρουν καν λεπτομέρειες. Λέω να συνεννοηθούμε online, μιας και εδώ σας βρίσκω πιο εύκολα.

Spoiler:

More κατά τις 11, φροντιστήριο τάιμ :frozen:

#381 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 20 December 2010 - 20:14

:nod:

Όταν λέω εγώ σε ένα μιτινγκ να έχει κάποιος την προσοχή όλων για 5 λεπτά να γίνει μία τυπική ανακοίνωση/συζήτηση περί του θέματος, προσέχουν 4 άτομα και οι υπόλοιποι στο γράψιμο. Και έχουμε καταλήξει να τραβάμε το cosplay από αρχές καλοκαιριού 2010 στο καρναβάλι του 2011 (γιατί εκεί βλέπω να πηγαίνει). Ακούγονται διάφορες γνώμες περί του θέματος, και μερικοί δεν ξέρουν καν λεπτομέρειες. Λέω να συνεννοηθούμε online, μιας και εδώ σας βρίσκω πιο εύκολα.

Spoiler:

More κατά τις 11, φροντιστήριο τάιμ :frozen:

:oo::oo::oo:

Μας πιασανε μαγκες......
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#382 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 20 December 2010 - 22:38

:oo::oo::oo:

Μας πιασανε μαγκες......

Μας πιασανε δεν λες τιποτα !!! :oo::oo::oo:

Play it cool just like me now :tensai::tensai::tensai:
Posted Image

#383 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 20 December 2010 - 23:54

Σας έπιασα δεν λέτε τίποτα, you little-- :mador2:

Επειδή κάθε φορά πρέπει να ενημερώνω ένα ένα τα μέλη, ώρα να κάνω κάτι που έπρεπε να έχω κάνει εδώ και καιρό :tensai: Θα στείλω ένα αναλυτικό πρόγραμμα :hahaha: Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις (πόσο ακόμα :deadga6: )

*pro look*

-Bleach

Το cosplay που όλοι περιμένουμε, το cosplay που από το καλοκαίρι λέμε θα κάνουμε, το cosplay για το οποίο αλληλοσκοτωθήκαμε, etc etc

Αν όλα πάνε καλά, θα γίνει το Καρναβάλι 2011 (yay~~~). Έχουμε ήδη ετοιμάσει αρκετά πράγματα, αλλά άκουσα ότι υπάρχουν νέοι ενδιαφερόμενοι, οπότε στέλνω μία λίστα με τους συμμετέχοντες ώστε οι νέοι να επιλέξουν.

Spoiler:

Όποιος ενδιαφέρεται, pm me (άκουσα για διάφορους που θέλουν, αλλά δεν μου είπαν χαρακτήρα)

Σημείωση

Μαζί με το ομαδικό Bleach, ειδικά αφού θα είναι καρναβάλι, μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε, κάνοντας όποιο cosplay θέλει. Βέβαια θα προτιμούσαμε να ήταν Bleach και να είμαστε ομάδα, αλλά θα είναι και άλλοι εκτός, οπότε μην ανησυχείτε.

Δεν θα εμφανιστούμε με group του καρναβαλιού. Το βασικό που θέλουμε είναι να γίνει το photoshoot, το οποίο δεν χρειάζεται να είναι την ημέρα του Καρναβαλιού, αλλά αυτά θα τα βρούμε. Μπορούμε μετά να βγούμε στην παρέλαση (όχι μέσα αλλά lurking around) με τα cosplay. It'll be fun~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-One Piece

Αυτό το έχω άχτι από πέρυσι. Λόγου καιρού και του γενικού κλίματος αυτού του anime, το cosplay θα γίνει το καλοκαίρι (ακριβώς πότε βλέπουμε, ανάλογα με τις συμμετοχές, επειδή οι περισσότεροι φεύγουν διακοπές :uhh: ). Ακούω πολλά και διάφορα, ότι όλοι οι χαρακτήρες τα έχουν πετάξει όλα έξω και δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας, και ενώ ως ένα σημείο είναι αλήθεια, δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ημίγυμνοι. Πολλοί είναι επαρκώς ντυμένοι, μη ντρέπεστε. Pm me για χαρακτήρες. Έχουμε ήδη μερικούς, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, οπότε πετάξτε προτάσεις. That is all for now για αυτό.

-Naruto

Αυτό είναι ένα project το οποίο θα πάρει καιρό, δεν είναι σταθερό και ακόμα το δουλεύουμε. Ελπίζουμε να δουλέψει όπως θέλουμε. Εδώ δεν υπάρχει deadline, αλλά καλό θα ήταν όποιος ενδιαφέρετε, να ετοιμαστεί ώστε να είναι stand-by. Βάζω μία λίστα με τους υπάρχοντες χαρακτήρες.

Spoiler:

Όποιος χρειαστεί βοήθεια σε κάποιο cosplay (ακόμα και στην επιλογή χαρακτήρα) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, ή να πάει στο cosplay sub-board του forum :nod:

PS. Άντε, θα κάνουμε τα 3 endless shonen, μετά θα δούμε τι άλλο μας περιμένει :bike:

PPS. Ας μην ξεχνάμε την φωτογράφο μας, LNEnja-sama, που για άλλη μία φορά θα μας κυνηγάει...

Καλό θα ήταν, επίσης, να μη σπαμάρουμε εδώ, αλλά να πάμε στο cosplay thread μας μας για ότι cosplay συζήτηση από εδώ και πέρα.

Edited by Billy the Butcher, 23 December 2010 - 00:59.

#384 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 22 December 2010 - 16:45

Παιδες ηρεμα με το σπαμ (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου), θα μας κλεισουνε το thread... και αυτο το thread περιεχει σχεδον ολη την ιστορια των πατρινων meetings, ειναι κριμα.

...μικρο-συζητησεις καλο θα ειναι να γινονται σε vm/pm

γι αυτο: λιγοτερο σπαμ, περισσοτερες ανακοινωσεις για συναντησεις κτλ

Posted Image

#385 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 22 December 2010 - 17:15

Gomen, you who I've never seen before.

Btw, θα κανουμε κατι για να κανονισουμε για το κοσπλει πριν εξαφανιστειτε ολοι για διακοπες ?

Περα απο τη πλακα, να το κανονισουμε οπως ειπε και ο Ζούλας απο πανω να μην τρολλαρουμε ωστε να βγαλουμε ακρη...(επιτελους).
Posted Image

Posted Image

#386 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 22 December 2010 - 17:32

Το έχω ξαναπει,τα του cosplay τα κανονίζουμε μεταξύ μας-όσοι έχουμε δείξει ενδιαφέρον για συμμετοχή- γιατί στα meetings γίνεται πανικός.Αυτό δυστυχώς δε διορθώνεται (όπως είπε και η Stefi-chan).Νομίζω ότι έχουν ήδη φύγει κάποιοι,άλλοι φεύγουν αύριο οπότε δε βλέπω να κανονίζεται κάτι τώρα.Αν κάποιος από τα newbia (gomu,mikami-chan,zulabar) έχετε κάποιες απορίες για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα και πώς έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε με το cosplay,επικοινωνείτε με τους συνήθεις υπόπτους(Stefi-chan,LNEnja,εμένα..) και σας λύνουμε τις απορίες.

Posted Image

#387 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 22 December 2010 - 17:35

Gomen, you who I've never seen before.

1ον ελπιζω το υφος σου να μην ειναι ειρωνικο

2ον το οτι δεν με εχεις δει εσυ που εχεις κατι λιγοτερο απο 2 μηνες στο κλαμπ δεν σημαινει τιποτα... ρωτα και θα μαθεις ποιος ειμαι.

3ον φιλικα παντα

Posted Image

#388 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 22 December 2010 - 17:50

2ον το οτι δεν με εχεις δει εσυ που εχεις κατι λιγοτερο απο 2 μηνες στο κλαμπ δεν σημαινει τιποτα... ρωτα και θα μαθεις ποιος ειμαι.

3ον φιλικα παντα

Sorya kitsui ze, taichou. Δεν το εννοούσε ειρωνικά. Νομίζω όλοι έχουμε μια ιδέα για το πώς παρεξειγούνται ευκόλως τα πράγματα μέσω των Ίντερνετζ :P

#389 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 22 December 2010 - 18:16

Sorya kitsui ze, taichou. Δεν το εννοούσε ειρωνικά. Νομίζω όλοι έχουμε μια ιδέα για το πώς παρεξειγούνται ευκόλως τα πράγματα μέσω των Ίντερνετζ :P

Άντε καλέ...:hahaha:
Είμαι σίγουρη πως ο Mikami-chan δεν το'πε ειρωνικά.Δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγήσεις και εντάσεις...more importantly...it's Christmas!!!:yahoo:

Posted Image

#390 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 22 December 2010 - 18:54

3ον φιλικα παντα

Xαχα, ρε συ πειραχτηκες ??? Απλα δεν σε εχω πετυχει ποτε και ηθελα να σε γνωρισω, αφου τα fangirls , o Nikorasu και ο Nikorasu λενε συνεχεια......ειδικα τη πρωτη φορα :3 Επισης αμα με ηξερες θα καταλαβαινες οτι δεν το λεω ειρωνικα....anw...
Posted Image

Posted Image