Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 01:42
Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 19:13

Ήταν προπόνηση για τις αξίες του αρχηγού.
Να σημειωθεί ότι Mikami Teru/LNEnja/PyreFly/Black Kaiser είχαν φτάσει νωρίτερα αλλά περίμεναν στο αυτοκίνητο. Και εγώ με τη Σοφία χοροπηδάγαμε μέσα στο κρύο και περιμέναμε
Du-hudee, η Pyre fly δεν ήταν σε κανένα αμάξι. Περπατούσε ολομόναχη μες το κρύο και το αγιάζι!
I am the terror that flaps in the night, I am the termite that devours your floorboards. I am the surprise in your cereal box. I am the wrong number that wakes you at 3am. I am the fingernail that scrapes the blackboard of your soul. I am the bubble gum that sticks in your hair. I am the jailer who throws away the key.I am Darkw..uhm Pyre Fly.Ok now, who is PyreFly ?!?!??!

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 19:29

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 20:03

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 12:30
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!!

Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!!

http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 14:13
Ας ελπισουμε αυτη την φορα να μην παιχτει τοσο τρολλαρισμα μπας και συζητησουμε κανα σοβαρο θεμα οπως cosplay γιατι πρεπει να οργανωθουμε !!!
Woah woah woah, δεν καταλαβα καλα. Θες μιτινγκ χωρις τρολλαρισμα ???

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 15:03
Ας ελπισουμε αυτη την φορα να μην παιχτει τοσο τρολλαρισμα μπας και συζητησουμε κανα σοβαρο θεμα οπως cosplay γιατι πρεπει να οργανωθουμε !!!
Για θέματα που αφορούν το cosplay κανονίζουμε όσοι συμμετέχουμε.
Για άλλα σοβαρά θέματα (πχ προβολές) γίνεται πάντα προσπάθεια να τα συζητάμε όλοι μαζί στο meeting αλλά όταν είμαστε τόσα πολλά άτομα είναι δύσκολο.
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 16:19
Για θέματα που αφορούν το cosplay κανονίζουμε όσοι συμμετέχουμε.
Για άλλα σοβαρά θέματα (πχ προβολές) γίνεται πάντα προσπάθεια να τα συζητάμε όλοι μαζί στο meeting αλλά όταν είμαστε τόσα πολλά άτομα είναι δύσκολο.
Καλα δεν ειπα για τις προβολες αυτες τις κανονιζουμε παντα
Μιλαω για κανενα πιο φιλοσοφικο θεμα οπως που παμε σαν κρατος η τι θα γινει με την οικονομια η αν οντως το 2012 θα πεθανουμε ολοι οποτε να μην κανουμε τιποτα απολυτως (και ειδικα να αφησουμε τα πτυχια οπως ειναι μισοτελειωμενα χαχαχαχαχ )
Και ναι MikamiTeru γουσταρω meeting χωρις τρολλαρισμα (σαν να ζητας καφε χωρις ζαχαρη....πινεται αλλα οχι ευχαριστα

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 16:26
Καλα δεν ειπα για τις προβολες αυτες τις κανονιζουμε παντα
Μιλαω για κανενα πιο φιλοσοφικο θεμα οπως που παμε σαν κρατος η τι θα γινει με την οικονομια η αν οντως το 2012 θα πεθανουμε ολοι οποτε να μην κανουμε τιποτα απολυτως (και ειδικα να αφησουμε τα πτυχια οπως ειναι μισοτελειωμενα χαχαχαχαχ )
Και ναι MikamiTeru γουσταρω meeting χωρις τρολλαρισμα (σαν να ζητας καφε χωρις ζαχαρη....πινεται αλλα οχι ευχαριστα)

Δεν το'χουμε το σοβαρό σαν club.Κλίκες όταν υπάρχουν τόσα άτομα γίνονται,οπότε με 3-4 άτομα παίζει να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις(Εγώ προσωπικά απέχω γιατί την τελευταία φορά παραλίγο να κάνω τη geutella να κλάψει).Κύριο θέμα συζήτησης είναι anime και manga,και πιο συγκεκριμένα τι θα γίνει στο bleach.

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 16:36
:hahaha:
Δεν το'χουμε το σοβαρό σαν club.Κλίκες όταν υπάρχουν τόσα άτομα γίνονται,οπότε με 3-4 άτομα παίζει να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις(Εγώ προσωπικά απέχω γιατί την τελευταία φορά παραλίγο να κάνω τη geutella να κλάψει).Κύριο θέμα συζήτησης είναι anime και manga,και πιο συγκεκριμένα τι θα γίνει στο bleach.
Don't you ever ever ever make Geutella cry because we will all suffer the consequences (ξερεις τσιριδες κλαμματα και τα σχετικα

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 16:45
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 16:55
Γι'αυτό ακριβώς το λόγο λέω ότι τα πολιτικά δεν είναι καλό θέμα συζήτησης στο club.
But why Anna-hime ??
Γουσταρω να αρπαχτουμε μια μερα για τα κομματα και η Geutella στην ακρη να καθεται να κλαιει

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 17:03
But why Annia-hime ??
Γουσταρω να αρπαχτουμε μια μερα για τα κομματα και η Geutella στην ακρη να καθεται να κλαιει:hahaha:
fixed.
Μη στεναχωριέσαι,υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία μπορούμε ν'αρπαχτούμε(

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 17:10
fixed.
Μη στεναχωριέσαι,υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία μπορούμε ν'αρπαχτούμε(),αλλά θα προτιμούσα να μην καταλήξει η geu-chan κλαμμένη.
Ξεμαλιασμενη ισως ? (