Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Eating Meeting στη Θεσσαλονικη 31/10/09
Posted 30 October 2009 - 21:58
Posted 30 October 2009 - 22:24
Ου μονον κακο πολυ κακο κι ολας!!!7 η ωρα θα ειναι η συναντηση η τοτε θα μαζευομαστε
??Μαλλον απο οτι καταλαβαινω θα ειμαι το μονο νεο προσωπο....(βασικα δεν ξερω αμα ειναι καλο η κακο)
Ξερεις ποση εχουν ερθει και δεν γηρισαν πησω!!!
Θα στο πω απλα ειναι σαν ανεκδοτο με ζουλου πιανουμε τους καινουργιους περνανε μια δωκιμασια και εαν την περασουν ολα καλα και ορεα αλλιος.... Μμμμιαμ μιαμ μιαμ!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 30 October 2009 - 22:29
Posted 30 October 2009 - 22:30
Ου μονον κακο πολυ κακο κι ολας!!!
Ξερεις ποση εχουν ερθει και δεν γηρισαν πησω!!!
Θα στο πω απλα ειναι σαν ανεκδοτο με ζουλου πιανουμε τους καινουργιους περνανε μια δωκιμασια και εαν την περασουν ολα καλα και ορεα αλλιος.... Μμμμιαμ μιαμ μιαμ!!!:try:
:try:
I Lol'd οκιε δεν θα με καταβαλει το ανχος xD:wooi2:.
Posted 30 October 2009 - 22:41
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:
Posted 30 October 2009 - 22:55
Κανονικες φυσιολογικες τιμες θα ελεγα και πολυ καλο κρεας και ημιγλυκο (για μπρουσκο δεν ξερω γιατι μια φορα δωκιμασα και δεν θυμαμε....) εχει και ζωντανη μουσικουλα ειναι πολυ ομορφα ομολογουμενος!!
Θελετε εκει???

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 30 October 2009 - 23:04
Κανονικες φυσιολογικες τιμες θα ελεγαζωντανη μουσικουλα ειναι πολυ
Ποσο περιπου το μαλλι δηλαδη???
Posted 30 October 2009 - 23:05
Κατα που πεφτει το μαγαζι αν επιτρεπεται??Εγω ειπα μια πολυ καλη κατα την γνωμη μου λεγετε "Καραβι" ή "Καραβοσπιτο" (παντα το μπερδεβα)!!
Κανονικες φυσιολογικες τιμες θα ελεγα και πολυ καλο κρεας και ημιγλυκο (για μπρουσκο δεν ξερω γιατι μια φορα δωκιμασα και δεν θυμαμε....) εχει και ζωντανη μουσικουλα ειναι πολυ ομορφα ομολογουμενος!!
Θελετε εκει???
Posted 30 October 2009 - 23:19
Posted 30 October 2009 - 23:43
Οχι ο Theo είμαι! Σας μαγείρεψα εχθές κιόλας, σαν δε ντρέπεσαι!
Αδερφουλη μου εκανες account στο φορουμ!!?
Ναισσσσσ!!!
Οσο για τα τσοπστικς.....
Ελεος βρε παιδια!!
Φτανει με το που θα βρω και αν θα φερω....
το να φας με τσοπστικ δε σε κανει Ιαπωνα αλλα ποζερα εκει που θα παμε....
Συνελθετε λιγο...καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σας να φατε 1η φορα....
κουλ λιγο!!
(Sorry για το πως μιλαω,αλλα τα 20 τελευταια ποστ που λεει ο λογος για αυτο το θεμα μιλατε)
Ον τοπικ....ατσααα μασα αυριο!!!
Posted 31 October 2009 - 00:21
Και όσο για τις ταβέρνες αν είναι αποφασίζουμε εκεί για το σε ποιά θα πάμε, αν και αυτό μπορεί να μας φάει χρονο!
Posted 31 October 2009 - 00:38

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon
Posted 31 October 2009 - 00:43
ναι μην το παρατραβήξετε ομως γτ εγω φευγω νωρις. να προλαβω να φαω αμα ερθω!
Και εγω θα πρεπει να φυγω γιαυτο μην φαμε ολη την ωρα μας στο debate για το που θα κατσουμε να φαμε...
Posted 31 October 2009 - 00:52

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 31 October 2009 - 01:10
Πάντως οπου και να πάμε εμενα δεν με νοιάζει, αρκεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

This topic is locked