Παω να σπαμαρω για το μιτινγκ στο φασεβοοκ...
Αν δεν το έκανες δεν θα το έπερνα χαμπάρι εκείνες τις μέρες μιας και δεν είχα χρόνο να μπω στο forum.
i hate yaaaaaaa 
For a moment I thought you didn'.....niaaaaaaah:hahaha:
υγ3 στα bg καταληξαμε 7 ατομα
ελεος δλδ...
Έλεος ναι

.Καλά περάσαμε και εμείς οι λίγοι πάντως εκεί.
αν το κανουμε πολυ συχνα θα χασουμε το νοημα...και εμεινα ταπι μεχρι την τριτη^^
επισης το επομενο παρτυ μου φενετε οτι θα αργησει καθως των σακουρα γινετε καθε 4 μηνες ενω απο τους jap δεν εχουμε πληροφοριες για οργανωση επομενου...
οπωτε εγω λεω σε 3 βδομαδες με ενα μηνα δλδ 28-10 η 5-11
Συμφωνώ με το μη συχνό και το ταπί

.Τον Sakura γίνετε περίπου κάθε 2 μήνες.Απλά πριν ήταν καλοκαίρι.Των JAP θα γίνετε λογικά ενδιάμεσα.
μολις γιρισα απο μια ακρως απογοητευτικη συναντιση παλιον συμαθητων, εμ τη θα ηταν μετα τα χθεσινα!
Ωχ

...Adventurer...νομίζω κάάάάτι ξεχάσαμε και εμείς την προγούμενη μέρα

...
Με λενε Βασιλη καθομουν διπλα απο τον Adventurer (ενα παλικαρι ξανθο με γυαλια)
Από πότε ο Γιάννης έγινε Super Saiyan:oo:;
@ RiDeliA κοντα στον Πανο δλδ μια κοπελα με σγουρα ξανθα μαλια??
Βρε συ Bill τι μανία με αυτό το ξανθό

.Όλους ξανθούς θα τους βγάλεις στο τέλος (και μένα και μένα

; )
@Goggeta SSJ6, είμαι που είμαι άρρωστος 3 μέρες, με αρρώστησες και άλλο με το τρελό post σου με τις εντυποώσεις και το ανελέητο γέλιο που έριξα

.Και έγραψες πάλι με τα άλλα γίγα post σου

Να χαίρεσε και το little bro:gn2:!!!
Σχετικά με το ίδιο το
eating meeting (γιατί σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εγώ δεν κάνω
drinking:wis:) ήταν τελείως έξαλλο. Ακόμα και πριν παραγγείλουμε το κάψαμε το μαγαζί.Τι καραόκε, τι καφρίλες, τι προπώσεις ( όλα στα βίντεο πιο πάνω ) δεν λέγετε. Ήταν υπέροχα, ο κόσμος και το κέφι άπλετο. Νέα άτομα, νεες γνωρημίες επίσης. Απολαύσαμε και πολλοί το 'κινέζικο' (σνίτσελ αλά κρεμ στην περίπτωση μου

) με chopsticks (kudos to
Laiste for that:joyful:).Ευτυχώς δεν συμμετέιχα στο παιχνίδι με τις σφαλιάρες αυτή την φορά γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ήμουν πιο άρρωστος αυτή την στιγμή απ'ότι είμαι

.Πάντως κατά την προσωπική μου άποψη το διαλήσαμε κάπως νωρίς και μετά δεν είχαμε αρκετή προσέλευση στα BG όπως στα γνωστά meeting του παρελθόντος (αλήθεια γιατί;τι διέφερε αυτή την φορά

.Και κάτι τελευταίο. Αν -
κάποιος- αναφέρετε σε μένα με επειλές για -
κάποια- βίντεο που
δεν υπάρχουν πλέον, μην 'ανυσηχείς' (μην εκτεθείς εσύ δηλαδή

).Δεν είμαι
τόσο low level όπως κάποιοι εκεί έξω για να εκθέτω άτομα με τέτοιο τρόπο

(όχι ότι σε διαφορετική περίπτωση θα έπιαναν άτοπες απειλές,γιατί αν θέλω κάτι το κάνω

).Αν αυτός ο
-κάποιος- δεν αναφέρετε σε μένα τότε καλώς.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cassiel: 05 Νοέμβριος 2009 - 19:10