Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dhurarara!!/Durarara!!

• Please log in to reply
381 replies to this topic

#61 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 01 March 2010 - 14:56

check your pms

I did! Tyvm !

Posted Image

#62 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 March 2010 - 00:05

Spoiler:

Spoiler:

#63 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 March 2010 - 18:19

Spoiler: 9

#64 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 05 March 2010 - 18:42

Εχει κανεις το τραγουδι που παιζει στο οπενινγ; Αν ναι στειλτε μου ενα private message plox!

Erisadesu, γίνεται να μου στείλεις και μένα pm για να πάρω το κομμάτι; Είναι από τα αγαπημένα μου. :blingeye2:
Posted Image

#65 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 March 2010 - 21:14

LOL, το έχει στο Tokyotosho. Douzo.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#66 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 06 March 2010 - 01:05

9o ep:

Spoiler:

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#67 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 March 2010 - 13:07

9o ep:

Spoiler:

#68 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 06 March 2010 - 15:57

#69 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 06 March 2010 - 15:59

Spoiler:

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#70 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 07 March 2010 - 20:41

Ο Izaya παραμένει το μεγαλύτερο αίνιγμα της σειράς.

Το μυστήριο λύθηκε. Με χαρά σας παρουσιάζω έναν από τους μεγαλύτερους Bakemonogatari και Nadeko fans, Orihara Izaya

[media]http://www.youtube.com/watch?v=KAO4M5_Gf00[/media]
:kakaka::kakaka:

6czp.jpg

#71 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 March 2010 - 00:26

χμμ...καποιος που να με μπορει να δωσει λινκς για HD project μετα το επεισοδειο 6...(μεχρι εκει βγαλαν οι frostii)...
btw το ανιμε μου αρεσε..αυτο που με κραταει ενθουσιασμενο ειναι οι ωραιοι χαρακτηρες... ανυπομωνω να μπουν στην δραση...(ειμαι ακομα στο 3)

2bbd14fc.jpg

#72 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 March 2010 - 17:20

χμμ...καποιος που να με μπορει να δωσει λινκς για HD project μετα το επεισοδειο 6...(μεχρι εκει βγαλαν οι frostii)...
btw το ανιμε μου αρεσε..αυτο που με κραταει ενθουσιασμενο ειναι οι ωραιοι χαρακτηρες... ανυπομωνω να μπουν στην δραση...(ειμαι ακομα στο 3)

και τον [gg] 720p ειναι, αλλα αφου εισαι πισω καλα κανεις και πηγαινεις με [frostii] (archive).

οι frostii πανε πιο αργα ... εχουν βγαλει 7+8.

τωρα για που μπορεις να τα κατεβασεις... tokyotosho κοιταξες? στο site των frostii κοιταξες? ιδιαιτερα το 2ο με ενα google το βρηκες ..... δλδ πιο γρηγορα κανεις google για το fansub παρα να γραψεις ποστ εδω μεσα για να ζητησεις τα λινκ ..

#73 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 March 2010 - 17:31

στο site των frostii κοιταξες? ιδιαιτερα το 2ο με ενα google το βρηκες ..... δλδ πιο γρηγορα κανεις google για το fansub παρα να γραψεις ποστ εδω μεσα για να ζητησεις τα λινκ ..

Ειδες τι εγραψα? :borednn9:
Απο εκει κατεβαζα.αλλα μεχρι το 6 βγαλαν..θα κοιταξω τους [gg]... thnx anyway...:wet2:

2bbd14fc.jpg

#74 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 08 March 2010 - 18:06

Απο εκει κατεβαζα.αλλα μεχρι το 6 βγαλαν..θα κοιταξω τους [gg]... thnx anyway...:wet2:

Νομίζω τα μπέρδεψες λιγάκι καθώς οι frostii έχουνε βγάλει μέχρι το 8. Αυτοί που σταμάτησαν στο 6 είναι οι gg.

6czp.jpg

#75 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 March 2010 - 18:17

προφανως και τα διαβασα ... αλλα δε καταλαβα οτι τα ειχες μπερδεψει λιγο .. αν και σου εγραψα οτι οι [frostii] εχουν βγαλει το 7+8.

Νομίζω τα μπέρδεψες λιγάκι καθώς οι frostii έχουνε βγάλει μέχρι το 8. Αυτοί που σταμάτησαν στο 6 είναι οι gg.

που ουτε και αυτο ειναι εντελως σωστο, γτ αρκετα απο τα μελη των gg που δουλευαν στο durarara καναν "joint" με παιδια απο BSS, η ειναι και στους BSS καποιοι δε θυμαμαι.

aka [Ecliptic-BSS] ειναι οι gg.