Καλούλι και το 1ο επ της καινούριας σαιζόν. Φάνηκε να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με το ξεκίνημα της πρώτης, μέχρι σχεδόν ίδια op και ending, που ταίριαζε με το "πέρασε καιρός αλλά είμαστε οι ίδιοι τρελοί που ξέρατε" νόημά του. Ελπίζω σε περισσότερα καινούρια πράγματα σύντομα. :3
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Dhurarara!!/Durarara!!
Posted 12 January 2015 - 19:19
Posted 19 January 2015 - 20:00
Τελος το Durarara!!, οπως ειπα, 3η και φαρμακερη
Τις προηγουμενες 2 φορες το ειχα δει οπως ειπα μεχρι καποιο επεισοδειο, δεν με τραβηξε, το αφησα...Μεγα λαθος
Φανταστικο πραγματικα.Αν και χωριζοταν σε 2 "μισα" το ενα που αφορουσε την Celty και το χαμενο κεφαλι της κυριως και το 2ο που αφορουσε κυριως τα gangs του Ikebukuru και συγκεκριμενα Yellow Scarves και Dollars δεν μπορω να πω οτι ειχε καποιον συγκεκριμενο πρωταγωνιστη και αυτο ειναι καλο.Το Durarara εχει ως πρωταγωνιστη ολοκληρο το Ikebukuru.
Αγαπημενοι χαρακτηρες Shizuo και Celty!!!Λιγο πιο κατω εχουμε Masaomi και Izaya!
Οχι μονο μαρεσε αλλα μπηκε και στην λιστα με τα αγαπημενα μου anime!
Οι χαρακτηρες ηταν στην πλειοψηφια τους ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΙ btw, με εξαιρεσεις τον Ryugamine και την Sonohara που τους παραβρικα κλισε (οχι πως και αλλοι δεν ητανε αλλα...Meh, αυτοι δεν μου καθοντουσαν καλα).Παντα υπηρχε κατι ενδιαφερον με τον καθενα τους και εχω λιωσει στο γελιο με τις περισσοτερες σκηνες του Shizuo χαχαχα!!!
Το animetion μαρεσε παρα πολυ αισθητικα, πιστευω οτι ηταν οπως ακριβως θα επρεπε, το ιδιο και το ηχητικο κομματι του Durarara, τοσο κατα την διαρκεια του anime, με την φοβερη επιλογη των OST και του voice-acting οσο και τα openings-endings (Αν και πρεπει να ομολογησω οτι το 1ο opening ηταν τοσο γαμματο που εκανε το 2ο να μην μαρεσει και τοσο
).
Τεσπα, you undestood my point, τουμπανο το Durarara, βουρ για x2 Shou τωρα!!!
Edited by Itachi Akatsuki, 19 January 2015 - 20:02.
Posted 02 February 2015 - 16:40
Περισσότερο εισαγωγικά τα πρώτα τέσσερα επισόδεια, μιας και η νέα season περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό παλιών και νέω προσώπων. Για αυτό και η μάζωξη/πάρτι στο τέλος. Λογικά εκείνοι που έμειναν στην απέξω θα είναι αυτοί που θα κινούν τα νήματα ως ανταγωνιστές στην συνέχεια.
Για τους χαρακτήρες, θέλω να μάθω πιο πολλά για τα νέα φρούτα ώστε να τους κρίνω πλήρως. Μια σημείωση στην Celty που μοιάζει στο ένα χρόνο κενό μεταξύ των δύο season να έχει αναπτύξη αισθήματα αγάπης για τον ιατρό, με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο εγκρατής, έως και φοβισμένη, σε ακραίες καταστάσεις.
Δεν το θεωρώ κακό αλλά δεν μου άρεσε που αυτή η μετάλλαξη έγινε στο ''ενδιάμεσο'' και όχι μέσα στα επεισόδια.
Το σχέδιο και η ποιότητα των γραφικών έχει βελτιωθεί, αν και το τελευταίο ήταν κάπως clumsy σε μερικά σημεία. Τελικά το opening δεν είναι τόσο κακό και μέχρι στιγμής το αφήνω να παίζει κάθε φορά.
Edited by TheGunsmasha, 02 February 2015 - 16:41.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 02 February 2015 - 18:47
Περισσότερο εισαγωγικά τα πρώτα τέσσερα επισόδεια, μιας και η νέα season περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό παλιών και νέω προσώπων. Για αυτό και η μάζωξη/πάρτι στο τέλος. Λογικά εκείνοι που έμειναν στην απέξω θα είναι αυτοί που θα κινούν τα νήματα ως ανταγωνιστές στην συνέχεια.
Για τους χαρακτήρες, θέλω να μάθω πιο πολλά για τα νέα φρούτα ώστε να τους κρίνω πλήρως. Μια σημείωση στην Celty που μοιάζει στο ένα χρόνο κενό μεταξύ των δύο season να έχει αναπτύξη αισθήματα αγάπης για τον ιατρό, με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο εγκρατής, έως και φοβισμένη, σε ακραίες καταστάσεις.
Δεν το θεωρώ κακό αλλά δεν μου άρεσε που αυτή η μετάλλαξη έγινε στο ''ενδιάμεσο'' και όχι μέσα στα επεισόδια.
Το σχέδιο και η ποιότητα των γραφικών έχει βελτιωθεί, αν και το τελευταίο ήταν κάπως clumsy σε μερικά σημεία. Τελικά το opening δεν είναι τόσο κακό και μέχρι στιγμής το αφήνω να παίζει κάθε φορά.
Εμενα γιατι το ανιμετιον μου φαινεται ολοιδιο με του Durarara?Το λεω αλλωστε γιατι το Durarara το ειδα στα καπακια με το Durarara x2 Shou.
Η δεν ξερω να εκτιμω καθολου το ανιμετιον η οι διαφορες ηταν ελαχιστες!!!
Posted 02 February 2015 - 19:01
Το σχέδιο έχει γινεί πιο απέριττο και λιτό ενώ οι χαρακτήρες ''έχουν λεπτύνει'' και τα χαρακτηριστικά τους έχουν γίνει πιο απαλά.
Πχ ο Izaya στην season 1
Ο Izaya στην season 2
Δεν είμαι άψογος με τις ορολογίες οπότε το ''απαλά'' ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος στην χρήση της λέξης. Καταλαβαίνεται τι εννοώ όμως.
Edited by TheGunsmasha, 02 February 2015 - 19:04.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 02 February 2015 - 19:17
Ah, that!
Τον Izaya τον ειδα και εγω διαφορετικο!!!
Posted 02 February 2015 - 19:34
Για το σχέδιο και τους καινούργιους χαρακτήρες συμφωνώ με Guns απολύτως.
Για την Celty όμως έχω να πω ότι από τα μέσα της 1ης σεζόν κιόλας αρχίζει να εμφανίζει συναισθήματα που αντιστοιχούν σε άνθρωπο και όχι ένα Dullahan,παρουσιάζει σκέψεις και προβληματισμούς για τους γύρω της και σιγά-σιγά παραδέχεται ότι έχει αισθήματα για τον Shinra που στο τελευταίο επεισόδιο προσπαθεί να τον αποπλανήσει με το μπικινάκι της στο μπαλκόνι.
Εξάλλου να υπενθυμίσω ότι ότι η δεύτερη σεζόν είναι ένα η δυο χρόνια αργότερα(διορθώσετε αν κάνω λάθος), άρα λογικό να έχουν υπάρχουν κάποιες διαφορές σε όλους τους χαρακτήρες.
Ακόμη πιστεύω ότι μόλις μαζευτούν τα επ. θα πρέπει να το ξανά δω μια από την αρχή για να είμαι σίγουρη ότι δεν έχω μπερδέψει τα μπούτια μου με τις αναδρομές και τις συγχρονισμένες(όλως τυχαίως) συναντήσεις.
Αλσο, αναλαμπή, ο Kasuka είναι απαίσιο αφεντικό τι όνομα ήταν αυτό που έδωσε στην γάτα του;Σκουλικότρυπα να τον έλεγε πιο σύντομο θα ήταν θεωρώ. ΧD
Posted 02 February 2015 - 23:22
^^Το Shou συνεχιζει 6 μηνες μετα τα περιστατικα του πρωτου Drrr αν δεν κανω λαθος ![]()
Posted 03 February 2015 - 00:28
Μια σημείωση στην Celty που μοιάζει στο ένα χρόνο κενό μεταξύ των δύο season να έχει αναπτύξη αισθήματα αγάπης για τον ιατρό, με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο εγκρατής, έως και φοβισμένη, σε ακραίες καταστάσεις.Δεν το θεωρώ κακό αλλά δεν μου άρεσε που αυτή η μετάλλαξη έγινε στο ''ενδιάμεσο'' και όχι μέσα στα επεισόδια.
Χωρίς να είμαι αρκετά σίγουρος θα διαφωνήσω εδώ πέρα.Είμαι αρκετά σίγουρος και θυμάμαι να δείχνει αρκετό ενδιαφέρον η Celty με τον Shinra και μάλιστα ότι τα έχουν φτιάξει κανονικά στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης season.Πρέπει όμως να τα ξαναδώ για να είμαι 100% σίγουρος.
Εκτός αν o Itachi μπορεί να βοηθήσει που τα είδε πρόσφατα.

Posted 03 February 2015 - 00:39
Ναι παιδες, ηθελα να το πω και το ξεχασα.
Η Celty εδειξε ενδιαφερον για τον Shinra πολλες φορες μεσα στην 1η season!!!
Χαρακτηριστικα θυμαμε ας πουμε την σκηνη που ειχε ερθει ο πατερας του Shinra και η Celty του ειπε οτι βλεπει την σχεση τους να προχωραει κανονικα, η κατι τετοιο.(Εκει που της λεει "From now on call me Father!").
Επισης ηταν αρκετες φορες φοβισμενη και στην πρωτη season κυριως την 1η φορα που την ειχε κυνηγησει η αστυνομια!Χεχεχε, κατι το οπιο βρηκα και αρκετα χιουμοριστικο εννοειται!
Edited by Itachi Akatsuki, 03 February 2015 - 00:40.
Posted 03 February 2015 - 01:30
Nαι, ενδιαφέρον έδειχνε από την πρώτη season σίγουρα, απλώς τώρα φαίνεται να επηρρεάζεται σε βάθμο τέτοιο που φοβάται να ρισκάρει, ώστε να μην τον χάσει από δίπλα της. Θυμόμουν την σκηνή στο τέλος, όπου νόμιζα πως μόλις ξεκινάει η σχέση τους, όχι ότι εδραιώθηκε εκεί, αλλά όχι εκείνη με τον πατέρα που αναφέρει ο Itachi.
Οπότε, όντως η μνήμη μου με απατάει! Τώρα φαντάζει πολύ καλύτερο από την στιγμή που το ανέπτυξαν από την πρώτη season και συνεχίζει να εξελίζεται. Είναι λογικό όταν έχεις βρει επιτέλους μια οικογένεια και κάποιον που σε λατρεύει να ηρεμήσεις και να θες να κατασταλάξεις.
Για τον αστυνομικό είναι περισσότερο θέμα φοβίας, την τρομάζει σαν άνθρωπος, και όχι επειδή έχει γίνει πιο εγκρατής η ίδια. Βρίσκει τρομαχτική την εμμονή του να την πιάσει.
Edited by TheGunsmasha, 03 February 2015 - 01:31.

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 03 February 2015 - 18:15
Σημερα ειδα το 4ο!!!Νομιζω οτι απο εδω και περα μπαινουμε για τα καλα στην season...Γιατι οπως ειπε και ο Izaya
Edited by Itachi Akatsuki, 03 February 2015 - 18:15.
Posted 18 February 2015 - 18:43
Πως σας φανηκαν τα τελευταια επεισοδεια?Νομιζω οτι το παει μια χαρα!Επισης το opening μαρεσει ολο και περισσοτερο!Δεν ειναι και σαν το Opening 1 του πρωτου αλλα καλο και αυτο!!!!
Posted 18 February 2015 - 19:18
Το τελευταίο μου άρεσε.

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 29 March 2015 - 11:30
Τελος και το Durararax2 Shou!!!!Κατα την γνωμη μου ηταν πολυ καλο!Τελειωσε και ωραια
Anw!Περιμενω με ανυπομονησια το Durararax2 Ten, τον Ιουλιο!