Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Alice in Wonderland Cosplay Group

• Please log in to reply
140 replies to this topic

#121 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 24 April 2010 - 09:24

Τι απίστευτη διαδικασία!!! αχ! πολύ μ'αρέσει αυτή η κοπέλα. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν θα μπορούσες να το κάνεις αυτό σε μια ανθρώπινη περούκα γιατί η δύναμη της βαρύτητας είναι εντελώς διαφορετική αφού το μέγεθος είναι διαφορετικό και δεν θα καθόταν τίποτα στη θέση του. Το να κάνεις κάτι τέτοιο σε περούκα επίσης σημαίνει λίγο πολυ πως θα την καταστρέψεις ή πως θα κάνεις πολλά rococo cosplay από εδώ και πέρα. Δεν ξέρω πολλά από περούκες (τώρα έχω παραγγείλει μια με σκοπό αυτό το cosplay) αλλά δεν έχει έρθει στα χέρια μου για να έχω εμπειρία στον χειρισμό τους!

#122 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 April 2010 - 10:23

yep αυτό το styling είναι μόνιμο αλλά και μοναδικό για cosplay
τώρα για το βάρος έχεις δίκιο, ίσως αν γινόταν μικρότερη και αντί για τόσο όγκο μαλλιού απλά έβαζες σφουγγαράκια να ξαλάφρωνε κάπως
ιδέες πετάω βέβαια καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ η ίδια

Posted Image

#123 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 24 April 2010 - 13:00

Αυτό το χτενισμα ελεγα να κανω, μιας και το χρώμα το χω που το χω...

Posted Image

Αλλά αμφιβαλλω εαν το μαλλι μου εχει το κατάλληλο μηκος για να βγει ετσι. Και ειναι και το άλλο. Μια επισκεψη σε κομμωτήριο που οπωσδήποτε θα χρειαστει για να βγει αυτο το χτενισμα, θα παρει καμια 30αρια ευρώ, που καπου τόσο θα μου κόστιζε μια τετοια περουκα αν την εβρισκα στο ιντερνετ με free-shipping. Ομως δεν ειμαι αυτό τον καιρό για τετοια εξοδα...:run:

Θα καταφύγω μαλλον σε πιο απλες λυσεις, ήγουν μπουκλα με σιδερο (σιδερο εχω!) ενα σηκωματακι ψηλα και για διακόσμηση ενα στεμα μικρό σε τετοιο στυλ

Posted Image

που πολυ με πορωσε! Θα το φτιάξω μόνη μου και ευτυχώς τα μαγαζάκια με χομπυ εχουνε τετοια μπιρμπιτζόλια...

Επίσης πολυ ωραια ιδεα πηρα για το τι να κάνω με το Ροζ Φλαμίνγκο...

Posted Image

Dark-Νονά....για δες λιγο αυτό...

Posted Image

:hehehe:

#124 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 24 April 2010 - 16:27

Τέτοιο μαλλί θέλει πράγματι αρκετό μήκος και αρκετό κόπο. Και αν θυμάμαι καλά, έχεις και αφέλειες που θα είναι λίγο δύσκολο να καλυφθούν.

Thank you και για το reference, αλλά το πρόβλημά μου είναι πως έχω υπερβολικά πολλές dark ιδέες και πρέπει να τις μαζέψω λίγο.

Θέλω να καταγγείλω πως αυτή η υπέροχη βασίλισσα μου έκλεψε την ιδέα του φτερού στο τέλος. Εγώ βέβαια δεν το είχα σκεφτεί ως σκήπτρο και ήθελα μαύρα φτερά, θέλω να μπορώ να παίζω croquet! Χαχα!

Με το φλαμίνγκο επίσης μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα.
Spoiler:

Αλλά ποιος έχει τώρα και για άλλα έξοδα; Ουφ...

Εδιτ
Και ένα τραγουδάκι για το group!:kakaka:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nGEEgF8Hwj8[/youtube]

Edited by QueenofHearts, 24 April 2010 - 22:04.

#125 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 24 April 2010 - 22:20

Posted Image

Χα! Η κοπέλα παραπάνω είναι γνωστή μου & επαγγελματίας cosplayer. Μικρός ο κόσμος.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#126 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 April 2010 - 15:11

offtopic αλλά σοβαρά, τι εννοείς επαγγελματίας; πληρώνεται να εμφανίζεται σε event?

Posted Image

#127 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 25 April 2010 - 15:20

offtopic αλλά σοβαρά, τι εννοείς επαγγελματίας; πληρώνεται να εμφανίζεται σε event?

Στην ιαπωνια υπάρχουν cosplayers που ειναι αποκλειστικά επαγγελματιες και πληρωνονται γι αυτό. Κανουν cosplay για λογους promotion και φωτογραφίζονται απο αποκλειστικους φωτογραφους, ενώ οι φωτογραφιες τους απαγορευεται να διαρευσουν σε μεσα που δεν υπάρχουν στο επαγγελματικό συμφωνητικό τους. Ειναι οσο true-professionals μπορει να φανταστει καποιος.

Επαγγελματιες υπάρχουν και σε Ευρώπη και Αμερική. Συμμετεχουν σε όλα τα διεθνή conventions, πληρώνονται ως promoters και φωτογραφίζονται επαγγελματικά. Οι κορυφαίοι από αυτους εχουν μαλιστα και τεράστιο διεθνές fan-club.

#128 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 25 April 2010 - 16:15

Wow, μαζεύτηκε τόσο πολύ υλικό από την τελευταία φορά που κοίταξα το thread! :ureshii:
Anyway, εάν καταφέρω να συμμετάσχω στο group θα κάνω lolita version της Alice έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο κοριτσίστικο και αθώο γίνεται!

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#129 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 25 April 2010 - 19:23

Αυτό το βιντεάκι με make-up tuttorial for "Queen of Hearts"-cosplay το βαζω για 2 λογους...

1) Ειναι παρα πολυ αποτελεσματική η τεχνική της με την οποια κυριολεκτικά εξαφανίζονται τα φρυδια. Αλλα δεν την καταλαβαίνω καθόλου γι αυτο Νονά σπευσε να μου την αναλύσεις γρηγορα στο θρεντ "συμβουλες για μεηκ-απ"

2) Ειναι φοβερά διασκεδαστική τυπισσα... :hihi2:

Youtube Video

Νονά, κοιτα τελειο make-up for Dark QoH που βρήκα...:blingeye2:

Youtube Video

Και ησουν και εντελως μες το μυαλό μου με το "Alice in Wonderland Underground" (Buck-Tick) ως μουσική επενδυση του γκρούπ...

#130 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 25 April 2010 - 20:34

Αυτά που είπε η Tomodachi, βασικά. Ήταν, π.χ. στην ομάδα της ΗΠΑ στο τελευταίο παγκόσμιο διαγωνισμό.

Όχι πως βγάζει καθόλου τρομερά λεφτά από το θέμα ή τίποτα - για να φτιάχνει τα κουστούμια της πάνω κάτω. Her day job, όπως πάει η έκφραση, είναι fashion journalist.

Edited by Yo! Master, 25 April 2010 - 20:39.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#131 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 25 April 2010 - 20:59

Αυτό το βιντεάκι με make-up tuttorial for "Queen of Hearts"-cosplay το βαζω για 2 λογους...

1) Ειναι παρα πολυ αποτελεσματική η τεχνική της με την οποια κυριολεκτικά εξαφανίζονται τα φρυδια. Αλλα δεν την καταλαβαίνω καθόλου γι αυτο Νονά σπευσε να μου την αναλύσεις γρηγορα στο θρεντ "συμβουλες για μεηκ-απ"

2) Ειναι φοβερά διασκεδαστική τυπισσα... :hihi2:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nTl3ePEmhi4[/youtube]

Νονά, κοιτα τελειο make-up for Dark QoH που βρήκα...:blingeye2:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eB4VCNbovWk[/youtube]

Και ησουν και εντελως μες το μυαλό μου με το "Alice in Wonderland Underground" (Buck-Tick) ως μουσική επενδυση του γκρούπ...

Αυτός είναι ένας απ'τους 2 τρόπους απ'τους τρόπους που θα γράψω αλλά αυτές τις μέρες τρέχω και δεν προλαβαίνω να φτιάξω τα tutorials που θέλετε. Είναι και οι 2 πολύ απλοί, ο ένας περιλαμβάνει κόλα uhu (όπως μας δείχνει η kandee εδώ) και ο άλλος σαπουνάκι! Θα τα κάνω την επόμενη βδομάδα που θα είμαι λίγο πιο χαλαρά και θα προλάβω να βγάλω και ενδεικτικές φωτογραφίες! Είναι αυτό, είναι το ασιατικό μάτι (αν και θα το κάνω ασιατικό πρόσωπο για πιο σωστά) και το παιδικό! Συν κάποια βασικά που θέλω να γράψω!! Θα πάρει το keyboard φωτιά και πούδρα!!:kakaka:

Αν σου πω πως δεν μ'αρέσει της κοπέλας... Σαν ιδέα φέρνει λίγο σε αυτό που έχω μισοκάνει και έχω βάλει στο facebook αλλά η τεχνική της είναι λίγο ...meh! Δεν μ'αρέσει! Της δεύτερης εννοώ, η Kandee είναι αστέρι!

Edit..

μάλλον αυτά που λέω για το τι δεν μ'αρέσει είναι λίγο details οπότε αν δεν με καταλαβαίνετε, never mind me.. Μάλλον περνάω πολύ καιρό παρέα με τα πινέλα μου!χαχαχα!

#132 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 25 April 2010 - 21:16

Eξαιρετική τεχνική αυτή του πρώτου βίντεο. Τα φρύδια εξαφανίστηκαν πραγματικά. Και έμοιαζε τόσο στην QoH!

Posted Image

#133 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 25 April 2010 - 21:22

Ας βάλουμε και τον Mad Hatter, δεν είμαστε μόνο βασίλισσες εδώ!!

Youtube Video

Επίσης η kandee έχει κάνει και άλλα μασκαρέματα. Αν θέλετε μετάφραση/απόδοση σε οτιδήποτε, απλά πείτε το μου!

Και τώρα που το θυμήθηκα υπάρχει και αυτή για λευκή βασίλισσα!
Youtube Video

Edited by QueenofHearts, 26 April 2010 - 02:24.

#134 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 07 June 2010 - 21:11

Λοιπόν τελικά υποθέτω ότι θα τα καταφέρω εάν γίνει μετά το τέλος του Iουνίου. Σκοπεύω όμως να κάνω ασπρόμαυρη εκδοχή αυτήν την φορά. Για να μην μπερδευόμαστε δεν εννοώ Dark Alice, θα είναι αρκετά sweet and innocent version απλά το φόρεμα είναι μαύρο (με μικρά άσπρα τραπουλόχαρτα. Την άσπρη ποδιά θα την ράψω σε βικτοριανό στυλ

Posted Image

ή σε τέτοιο σχήμα

Posted Image

Posted Image

#135 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 07 June 2010 - 21:17

Λοιπόν τελικά υποθέτω ότι θα τα καταφέρω εάν γίνει μετά το τέλος του Iουνίου. Σκοπεύω όμως να κάνω ασπρόμαυρη εκδοχή αυτήν την φορά. Για να μην μπερδευόμαστε δεν εννοώ Dark Alice, θα είναι αρκετά sweet and innocent version απλά το φόρεμα είναι μαύρο (με μικρά άσπρα τραπουλόχαρτα. Την άσπρη ποδιά θα την ράψω σε βικτοριανό στυλ

Posted Image

ή σε τέτοιο σχήμα

Posted Image

Oooo η δεύτερη με την καρδιά είναι απλά απίστευτη!!:awww:
Αυτή να κάνεις!!
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...