Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

One Piece big team cosplay

• Please log in to reply
87 replies to this topic

#31 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 15 October 2009 - 11:09

lol!!! λες να ντυθω και εγω Τσοππερ??? ή να πηγαινω στον Κασιελ που απ οτι καταλαβα θα ντυθει Τσοππερ και ν ατου κανω "χρρρρρ" οπως το πετ στο fb??? :hahaha:

τελεια τελεια τελεια!!!! αν και τωρα ποθ το σκεφτομαι ο χαρακτηρας μου ειναι καπως......αδιαφορος...:uhh:

#32 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 15 October 2009 - 11:11

αμ και μενα?? γενικα εμεις τα κοριτσι αειμαστε σε μειονεκτικη θεση οσον αφορα το κρυο!!!!

Μπα και πως με αυτό:drink:.Εφόσον πιο πολλά από μένα θα φοράτε:frozen:.Έλα Choppy μην μας αφήσεις να γίνουμε χιονάνθρωποι:if:.Κάνε ντου:bike:.

lol!!! λες να ντυθω και εγω Τσοππερ??? ή να πηγαινω στον Κασιελ που απ οτι καταλαβα θα ντυθει Τσοππερ και ν ατου κανω "χρρρρρ" οπως το πετ στο fb??? :hahaha:

τελεια τελεια τελεια!!!! αν και τωρα ποθ το σκεφτομαι ο χαρακτηρας μου ειναι καπως......αδιαφορος...:uhh:

Μάλλον Xa0s έθελες να γράψεις:)

παντως να πω πως πανω κατω μαζι με τα ατομα που δν ειναι ακομη 100% σιγουρα πως θα συμμετασχουν ειμαστε 24

Τι;-Μόνο- 24:oo:; Ε δεν λέει. Θέλουμε άλλους τόσους τουλάχιστον:lovulovu:.Πάντως πέρα απο την πλάκα εγώ θα ήθελα να είναι κάμποσες δεκάδες και ας εξαντλήσουμε όλους τους ελεύθερους και διαθέσιμους προς το παρρόν cosplayers στην πορία. Άντε κόσμε έλα:8):!!!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#33 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 October 2009 - 11:24

ωραια θα ντυθω σημαια εγω:hahaha:

#34 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 15 October 2009 - 11:33

ετσι θα εισαι ντυμενη?
Posted Image
Posted Image

#35 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 15 October 2009 - 11:39

Τι;-Μόνο- 24:oo:; Ε δεν λέει.!!!

Ναι δέν λέει πρεπει να κατεβουμε τουλαχιστον καμια 100αρια ...ελεος ρε δεν παμε να παιξουμε κανα ποδοσφαιρο λεο εγω φτιαχνουμε και ομαδες και αναπληροματικους :hahaha:
Posted Image

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you

#36 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 October 2009 - 11:44

αμαν εκει το μυαλο σου εσενα. οχι δε θα ντυθω ετσι. θα ντυθω ετσι:
Spoiler:

#37 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 15 October 2009 - 12:27

αμαν εκει το μυαλο σου εσενα. οχι δε θα ντυθω ετσι. θα ντυθω ετσι:

Spoiler:

cosplay aprooved :riiight:.
πρεπει να βρεις και μια ξανθια περουκα ομως.:hahaha:

#38 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 15 October 2009 - 19:01

cosplay aprooved :riiight:.
πρεπει να βρεις και μια ξανθια περουκα ομως.:hahaha:

Μα μπορεί να το βάψη :tensai:... πάντως θα γυνή χαμός. Εγώ τον Xa0s των κόβω να κάνει τον Laboon :hahaha::hahaha::hahaha: αλλά μου είπε όχι :frozen: (βεβαία μπορεί να λέει και ψέματα:orly:) αδε να έρχεται ο Δεκέμβριος!!!! Άμα σκάση μύτη και ομαδικό cosplay από Naruto και Bleach θα γυνή μάχη μετάξι mega one piece cosplay και bleach&naruto cosplay.:hahaha:

#39 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 15 October 2009 - 19:31

Μ!!!! Άμα σκάση μύτη και ομαδικό cosplay από Naruto και Bleach θα γυνή μάχη μετάξι mega one piece cosplay και bleach&naruto cosplay.:hahaha:

ναι και θα αρχισουν οι κραβγες " kage bunshin no jutsu" kai gomou gomou no (bleach δεν βλεπω ειναι για τον .......) και θα πλακοθουμε για το ποιος εινια πιο δυνατος :hahaha:
Posted Image

A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you

#40 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 16 October 2009 - 14:12

ναι φανταζομαι λοιπον τον ιτσιγκο να κανει γκετσουγκα τενσου και θα μπει στη μεση ο ζορο που ειναι ποζερας και θα πει αν δεν ον νικησω εγω αυτον δεν ειμαι αξιος να λεγομαι ξιφομαχος και θα κανει σαντοριου ονιγκρι και θα πλακονονται για καμια ωρα.μετα θα ρθει ο καπτεν με το κεφαλι αλεπους και θα παει ο τσοππερ(χαοσ) και θα μεινει καγκελο και θα πει Μπακεμονο????και θα του πει ο καπτεν αχ τι γλυκουλης που εισαι και ο χαος (τσοππερ) θα πει μην μου λες καλα λογια μα##*** νομιζεις πως μαρεσει να με κολακευεις?περνοντας την κλασσικη ποζα ,και ο καπταιν θα προσβλη8ει και θα κανει σικαι και ο τσοππερ 8α κανει το 1ο ραμπλ,και θα αρχισουν να πλακονονται κι επηδη ο τσοππερ θα φοβηθει μηπως χασει θα φαει και 3ο ραμπλ και τοτε θα δουμε το κοστουμι του χαος να ανοιγει σαν τα τρανσφορμερς και να περνει μονστερ ποιντ(γιατι ο μηχανικος μας ειναι και πολυ ιδιοφυια και τα κανει ολα) και θα συνεχισουν να πλακονονται.
και εγω με την διπλη μου προσωπικοτητα θα εχω την μια προσωπικοτηα ντυμενη νικο ρομπιν και την αλλη νελ και θα πλακονομαι με τον ευατο μου,θα κανω εκει απο chibi form tranform σε γυναικα και μετα ριλιζ θα κοτσαρω και καμποσα κλατσ και θα μαι ταμαμ.
θα χουμε και καμποσους μαρινς εκει να κοιτανε τη μαχη και να περιμενουν τα αποτελεσματα και ξαφνικα θα ρθει ο μπαρμπας των σισιγκαμι και θα γδυθει και θα βγαλει εξω τις φετες και θαπαει ο γκαρπ θα τα βγαλει κι αυτος ολα εξω και θα γινει της τρελης!! α ταυτοχρονα ο ουσοπ θα χει χεστει απτην τρομαρα του και θα κανει παρεα στης ινουε που θα κλαιγεται και θα λεει πως δεν της αρεσει να πολεμαει και θα φωναζει συνεχεια κουροσακι κουυυν (ενοειτε πως ο ιτσιγκο χανει απο τον ζορο).ταυτοχρονα ο κον ο μπρουκ και ο φρανκυ προσπαθουν να δουν το βρακι της ματσουμοτο...α και ο λουφυ τοση ωρα θα κανει καμποσα gear και θα ξεπαστρεψει τον αιζεν που τοσα επεισοδια τυραναει τους μπλιτσικους.
και κλασσικα ο μιστερ 2 θα χορευει μπαλετο....
Posted Image

#41 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 16 October 2009 - 14:56

ναι φανταζομαι λοιπον τον ιτσιγκο να κανει γκετσουγκα τενσου και θα μπει στη μεση ο ζορο που ειναι ποζερας και θα πει αν δεν ον νικησω εγω αυτον δεν ειμαι αξιος να λεγομαι ξιφομαχος και θα κανει σαντοριου ονιγκρι και θα πλακονονται για καμια ωρα.μετα θα ρθει ο καπτεν με το κεφαλι αλεπους και θα παει ο τσοππερ(χαοσ) και θα μεινει καγκελο και θα πει Μπακεμονο????και θα του πει ο καπτεν αχ τι γλυκουλης που εισαι και ο χαος (τσοππερ) θα πει μην μου λες καλα λογια μα##*** νομιζεις πως μαρεσει να με κολακευεις?περνοντας την κλασσικη ποζα ,και ο καπταιν θα προσβλη8ει και θα κανει σικαι και ο τσοππερ 8α κανει το 1ο ραμπλ,και θα αρχισουν να πλακονονται κι επηδη ο τσοππερ θα φοβηθει μηπως χασει θα φαει και 3ο ραμπλ και τοτε θα δουμε το κοστουμι του χαος να ανοιγει σαν τα τρανσφορμερς και να περνει μονστερ ποιντ(γιατι ο μηχανικος μας ειναι και πολυ ιδιοφυια και τα κανει ολα) και θα συνεχισουν να πλακονονται.
και εγω με την διπλη μου προσωπικοτητα θα εχω την μια προσωπικοτηα ντυμενη νικο ρομπιν και την αλλη νελ και θα πλακονομαι με τον ευατο μου,θα κανω εκει απο chibi form tranform σε γυναικα και μετα ριλιζ θα κοτσαρω και καμποσα κλατσ και θα μαι ταμαμ.
θα χουμε και καμποσους μαρινς εκει να κοιτανε τη μαχη και να περιμενουν τα αποτελεσματα και ξαφνικα θα ρθει ο μπαρμπας των σισιγκαμι και θα γδυθει και θα βγαλει εξω τις φετες και θαπαει ο γκαρπ θα τα βγαλει κι αυτος ολα εξω και θα γινει της τρελης!! α ταυτοχρονα ο ουσοπ θα χει χεστει απτην τρομαρα του και θα κανει παρεα στης ινουε που θα κλαιγεται και θα λεει πως δεν της αρεσει να πολεμαει και θα φωναζει συνεχεια κουροσακι κουυυν (ενοειτε πως ο ιτσιγκο χανει απο τον ζορο).ταυτοχρονα ο κον ο μπρουκ και ο φρανκυ προσπαθουν να δουν το βρακι της ματσουμοτο...α και ο λουφυ τοση ωρα θα κανει καμποσα gear και θα ξεπαστρεψει τον αιζεν που τοσα επεισοδια τυραναει τους μπλιτσικους.
και κλασσικα ο μιστερ 2 θα χορευει μπαλετο....

ποπο τι αγκουρι ειανι αυτο ...ουτε σειρες προτασεις παραγραφοι...μονοκομματο πονεσαν τα ματια μου απο την δευτερη γραμμη μονο που το ειδα παταμε και κανα enter :P
Posted Image

#42 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 18 October 2009 - 17:25

εχω να ακοινωσω πως ο Χα0ς επιτελους αποφάσισε< και ειναι μεταξι των
Posted ImagePosted ImagePosted Image
Spoiler:
Posted ImagePosted Image
ας ψυφισει ο λαος!!!

Edited by Lucy-Nyu, 18 October 2009 - 17:33.

Posted Image

#43 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 18 October 2009 - 17:29

γκαμήλα! Τη γκαμήλα! :hahaha::nanana: Αλλά με το ίδο ύφος όμως! :cry5::fromabove::if:

#44 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 18 October 2009 - 17:51

γκαμήλα! Τη γκαμήλα! :hahaha::nanana: Αλλά με το ίδο ύφος όμως! :cry5::fromabove::if:

+10000000000 xaxaxaxa ολες οι ιδεες τα σπανε!!!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#45 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 18 October 2009 - 18:23

αν κανει την καμιλα να ξερει οτι θα ειναι πρωτο ποστ σε ολα τα site του κοσμου που σισχετιζονται με cosplay με τιτλο αρθρου cosplays to evade χαχαχαχα η epic fails klp χαχαχα ή θα βγει ο καλυτερος cosplayer του πλανητη ενα απο τα δυο δεν υπαρχιε μεση λυση
Posted Image