Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Final Fantasy Tribute

• Please log in to reply
47 replies to this topic

#31 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 06 January 2010 - 13:59

Α,δεν είμαι ο μόνος καμένος δηλαδή :-D

Σχετικά με το 12,να πω την αλήθεια,ούτε εμένα μου άρεσε...το θεωρώ μια αποτυχημένη προσπάθεια να κάνουν mix action και turn-based...αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τελείως χάλια.

Btw...μιας και έπιασα στο στόμα μου το 9,πάω να φάω μια τον Oz που είχα αφήσει σε ένα save :canthelp:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#32 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 06 January 2010 - 19:20

Δεν συμφωνω, το FF8 εχει χαλαρα το χειροτερο casting για εμενα με την Rinoa να περνει ανετα το βραβειο του ποιο σιχαμενου χαρακτηρα.
Απο το FF12 ο μονος που δεν μου αρεσε, ειναι η Penelo.

Tωρα οσον αφορα τα υπολοιπα, γουστα ειναι οπως λες, αλλα το FF12 ειναι χαλαρα το ποιο αδικημενο FF.
Κανει οτι κανουν και τα υπολοιπα, τοσο καλυτερα που θα επρεπε να τα ντροπιαζει κανονικα IMO.

To Excalibur 2 το εχω παρει, θυσιαζοντας καποια items.
Oμως τελευταια ψηνομαι να παιξω ξανα το παιχνιδι χωρις ομως να χασω τιποτε.

Ενώ το υπόλοιπο cast του 12 ήταν so friggin likeable...ναι ok...Πέρα από Balthier/Ashe που μου άρεσαν κάπως προσωπικά,όλοι ήταν για πέταμα...

Τώρα όσο αφορά το 12 γενικά,η αλήθεια είναι πως την καινοτομία που έκανε από άποψη gameplay πολλοί εμίσησαν...Εμένα αν και με χάλαγε απίστευτα στην αρχή,μετά από μερικές ώρες που συνήθισα ήταν μια χαρά...

#33 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 08 January 2010 - 21:10

Ενώ το υπόλοιπο cast του 12 ήταν so friggin likeable...ναι ok...

Χαλαρα... Balthier και Fran ειναι ανετα οι καλυτεροι χαρακτηρες απο οποιοδηποτε FF, ενω Basch, Vaan και Ashe ηταν μια χαρα επισης.
Μονο η Penelo ηταν για πεταμα.

Το συστημα μαχης του FF12 ειναι η επιτομη του turn based.
Δεν μπορει να γινει καλυτερο turn based συστημα που να δουλευει τοσο καλα, βγαζω το καπελο στον σχεδιαστη του συστηματος μαχης.

Btw...μιας και έπιασα στο στόμα μου το 9,πάω να φάω μια τον Oz που είχα αφήσει σε ένα save

Ozma :P

Edited by Ground_zero, 11 January 2010 - 11:23.

#34 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 10 January 2010 - 15:53

Ozma :P

A lol,τι παθαίνει κανείς αν βλέπει πολλά ανιμε με χαρακτήρες Oz μέσα :frozen::frozen:

#35 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 07 February 2010 - 21:33

excalibur 2?? how do i obtain that?
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#36 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 February 2010 - 21:36

Σε ενα τοιχο στo τελος της memoria, αν εχεις φτασει εκει σε λιγοτερο απο 9 ωρες παιχνιδιου.Το κανει equip νομιζω μονο ο steiner.

Υπαρχει και στο dissidia αλλα εκει ειναι μονο απο drop.

qzMHWHd.png

#37 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 07 February 2010 - 22:41

Σε ενα τοιχο στo τελος της memoria, αν εχεις φτασει εκει σε λιγοτερο απο 9 ωρες παιχνιδιου.Το κανει equip νομιζω μονο ο steiner.

Ασε μερχι να το παρω eφτισα αιμα!!Αν και στο dissidia υπαρχει μεγαλη ποικηλια οπλων για να equip...
Posted Image

#38 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 February 2010 - 22:48

Στο 9 η στο dissidia το πηρες?

qzMHWHd.png

#39 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 07 February 2010 - 22:54

Στο dissidia.
Posted Image

#40 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 08 February 2010 - 15:00

Βασικά νομίζω κάτω από 12 είναι.
Εγώ τα πήρα στις 9 και κάτι,γιαυτό λέω...

Αλλά είναι παλούκι,με το Π κεφαλαίο :colddd:

#41 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 February 2010 - 15:10

σωστος, 12 ωρες ειναι

qzMHWHd.png

#42 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 February 2010 - 13:39

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως φτάνεις 4ο disc μέσα σε 9-12 ώρες...Τόσα cutscenes,τόσες αναγκαστικές μάχες,και λογικά skip τις απλές μάχες...Δεν παίζει να το κάνω ποτέ μου(4 φορές τερματισμένο το FF9 btw)

#43 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 February 2010 - 14:44

Θέλει πάρα πολλά saves / resets, να κάνεις flee από τις μάχες κλπ. Για τα FMVs υπάρχει κόλπο στο PSX (δεν πιάνει στο PSone / PSslim), αν ανοίξεις το καπάκι την ώρα που παίζει ένα, σου κάνει skip όλο το βίντεο, γλιτώνοντας έτσι περίπου συνολικά μία ώρα.

E5VV38U.jpg

#44 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 09 February 2010 - 20:05

Αν δεν κάνω λάθος,πιάνει και στο ps2 το κόλπο με το καπάκι(αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά)

Εγώ εκτός από αυτά,έκανα και λίστα για τι θα αγόραζα,και χρονομετρούσα τα boss fights(αν μου έπερναν πάνω από 15λεπτό,πατούσα reset :P)

#45 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 February 2010 - 04:56

Guys, γιατί έχουμε 2 threads για να κάνουμε γενική συζήτηση για το FF; :nosey:

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=20

*locks this one*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||