Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Final Fantasy Tribute
Posted 22 October 2009 - 21:53
The .aNiMe//GR Team
Posted 23 October 2009 - 18:41
Posted 23 October 2009 - 19:33
Κανενα απο τα drops που θελει το tournesol δεν εχει ποσσοστο 5% καθε μιση με 3 ωρες στην καλυτερη και 1% καθε 3 ωρες στην χειροτερη.το πιο δυσκολο εγω πιστευα πως ειναι να παρεις το tournesol
Το Danjuro ειναι για μενα χαλαρα το ποιο δυσκολο drop στο παιχνιδι.
Μιας και το ειδα :Ρ Omega weapon MK XII (mark xii).εχω ριξει τερατα οπως ( ultima weapon xii)
...και ο Κολιος τον Αυγουστο λενε :ΡΞες Ground_zero, εεε??....Το Final Fantasy X περιμενω....
Προσπαθω να πετυχω την ημερομηνια για την ιαπωνικη κυκλοφορια του FF13, γιαυτο τα αργω λιγο.
Posted 23 October 2009 - 21:10
The .aNiMe//GR Team
Posted 23 October 2009 - 22:42
Tο μοναδικο πραγμα που δεν εχω στο game ειναι το Danjuro.
Posted 26 October 2009 - 16:51
Το FF7 ειναι σχεδον carbon copy απο το FF6 οσον αφορα τους μηχανισμους του.
Yes it is.
Και κατά τη γνώμη μου το 6 έχει πιο ενήλικη πλευρά από το 7 άπλα λόγο διαφοράς γραφικών ίσως δεν ξεχωρίζει (screw FF7 remake made FF6 already)
Posted 26 October 2009 - 20:35
Posted 27 October 2009 - 00:21
Screw remakes, make more original games!!!!
Η τελευταία φορά που είδα original Final Fantasy game ήταν το FFX, μετά το ******* το θέμα.
Προτιμώ να δω remake του 6 που είναι μια χαρά original πάρα ατέλειωτα spin off, sequels, prequels και τα λοιπά
Posted 27 October 2009 - 00:43
The .aNiMe//GR Team
Posted 27 October 2009 - 01:03
Δεν ειμαι hater του 7, ισα-ισα το βρηκα φοβερο παιχνιδι, και το ευχαριστηθηκα οσο πολυ λιγα, αλλα βρισκω πως ειναι καπως Overated και επισκιαζει τα αλλα πιο παλλια παιχνιδια της σειρας.
Φυσικα και ειναι ωραιο να βλεπουμε νεα πραγματα, αλλα δεν ειναι και κριμα να μενουν παιχνιδαρες με τετοια ξεπερασμενα γραφικα?
Φιλε ground_zero η δουλεια σου ειναι πολυ καλη, μονο του 2 κοιταξα βεβαια, καθως ειναι το μονο απο το 3 που εχω παιξει, περιμενουμε και τα επομενα tributes για πιο προσφατα παιχνιδια (ειδικα με το 6
Posted 27 October 2009 - 04:48
Δεν σε καταλαβαινω, μετα το 10 βγηκαν το 11 και το 12, που ειναι και τα 2 καταπληκτικα παιχνιδια.Η τελευταία φορά που είδα original Final Fantasy game ήταν το FFX, μετά το ******* το θέμα.
Με ποιο τροπο τα επομενα 2 παιχνιδια ειναι "unoriginal"?
Final Fantasy δεν ειναι μονο "random turn based" μαχες...
Και εγω ειμαι αυτης της αποψης, καλα και αριστα τα παλια παιχνιδια, αλλα εκεινα ειναι για το παρελθον και τα καινουρια ειναι για το μελλον, το FF12 μας εδειξε εναν παρα πολυ καλο τροπο του πως μπορει να πανε μπροστα οι μηχανισμοι τετοιου ειδους παιχνιδιων και ελπιζω να συνεχισει ετσι η σειρα γιατι απο παντα αυτο εκανε.διαφωνω με τον prince... καλυτερα να δω κατι καινουριο στο χωρο των rpg ( dirge of cerberus , crisis core, ff12 ) παρα να βλεπω συνεχεια random turned based μαχες all the time...τωρα να κρινω το 6... δεν το 7 εχει ενα απ τα καλυτερα story ....οποτε ας δουμε και την συνεχεια ... btw, το x-2 ηταν τραγικη αποτυχια
Το FF7 απο μονο του δεν κανει τιποτε.Και το 6 ειχε απιστευτο story, το μονο που ειχε παραπανω το 7 απο το 6 ηταν 3d γραφικα
Δεν ειμαι hater του 7, ισα-ισα το βρηκα φοβερο παιχνιδι, και το ευχαριστηθηκα οσο πολυ λιγα, αλλα βρισκω πως ειναι καπως Overated και επισκιαζει τα αλλα πιο παλλια παιχνιδια της σειρας.
Ολα τα Final Fantasy ηταν εξαρχης τα Top παιχνιδια του ειδους τους (για την εποχη τους ) και το καθενα εχει το δικο του πολυ ωραιο στορυ το οποιο ειναι τελειως υποκειμενικο για το "αν" και σε "ποιον" θα αρεσει.
Η πλοιοψηφια τω Fans πολυ απλα εχουν διαλεξει το 7 ως το ποιο αρεστο παιχνιδι της σειρας.
Το κακο με την ολη υποθεση ειναι οτι θεοποιοντας το συγκεκριμενο, χανουν το ποσο καλα ειναι τα υπολοιπα, ενω παραλληλα ωθουν την εταιρια στο να ριχνει βαρος σε ενα παιχνιδι ενω θα μπορουσε να βγαλει κατι καινουριο χρησιμοποιοντας το ιδιο badget.
Η πλακα ειναι πως ακομη κι ετσι πολλοι χαλιουνται με το "milking" του FF7 χωρις να συνιδητοποιουν πως οι ιδιοι το προκαλουν, η Square-Enix ειναι εταιρια που δουλευουν ανθρωποι και ειναι απολυτα φυσιολογικο στο να στοχευουν στην τσεπη μας...
Η συνεχεια θα αργησει λιγο γιατι αντιμετωπιζω προβληματα με την συνδεση μου και δεν μπορω οχι μονο να κατεβασω το Footage που χρειαζομαι, αλλα ουτε και να κανω upload τιποτε.
Edited by Ground_zero, 27 October 2009 - 10:58.
Posted 27 October 2009 - 07:55
The .aNiMe//GR Team
Posted 26 December 2009 - 22:57
Εγω δεν εκανα 700 ωρες, αλλα τις εχω και εγω τις εργατοωρες
μου εκει "267" :Ρ
Tο μονο που δεν εκανα ειναι να παρω το τελευταιο dagger to "danjuro" απο τον larvae eater, χαλαρα το ποιο δυσκολο Item στο παιχνιδι.
Το αγαπημενο μου FF, μαζι με το Tactics.
Κατσε ρε Θανάση χοντρά μας τα λές. Με εξαίρεση Balthier και λίιγο Fran και Bash οι υπόλοιποι χαρακτήρες ήταν οι πιό forgettable σε ff από 4 κ μετά.. Ο δε Vaan κερδίζει άξια το βραβείο του πιό σιχαμένου χαρακτήρα ff για εμένα.
Ειλικρινά, στα rpg γενικά ο πρωταγωνιστής παίζει τεράστιο ρόλο, αφού τείνω να τον θεωρώ ως η μετενσάρκωση μου ingame πανω κάτω. Ε το πόσο ξενέρωνα με τον βλάκα δε λέγετε. Τελικά το FF12 το παράτησα στη μεση παρ ότι είχε πολύ ενδιαφέροντα mechanics και γενικά ηταν ενδιαφέρον game γιατι απλα δεν με τραβούσαν οι χαρακτήρες και το στόρυ.. Ακριβώς αυτά δλδ που θεωρώ βασικότερο στοιχείο στα FF.
Γούστα.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 30 December 2009 - 16:14
Btw,το excalibur II στο 9,πόσοι από εδώ το έχουν πάρει?(πολύ ζώρι να το φτάσεις ως εκείνο το σημείο σε λιγότερο από 12 ώρες...)
Posted 06 January 2010 - 12:10
Δεν συμφωνω, το FF8 εχει χαλαρα το χειροτερο casting για εμενα με την Rinoa να περνει ανετα το βραβειο του ποιο σιχαμενου χαρακτηρα.Κατσε ρε Θανάση χοντρά μας τα λές. Με εξαίρεση Balthier και λίιγο Fran και Bash οι υπόλοιποι χαρακτήρες ήταν οι πιό forgettable σε ff από 4 κ μετά.. Ο δε Vaan κερδίζει άξια το βραβείο του πιό σιχαμένου χαρακτήρα ff για εμένα.
Απο το FF12 ο μονος που δεν μου αρεσε, ειναι η Penelo.
Tωρα οσον αφορα τα υπολοιπα, γουστα ειναι οπως λες, αλλα το FF12 ειναι χαλαρα το ποιο αδικημενο FF.
Κανει οτι κανουν και τα υπολοιπα, τοσο καλυτερα που θα επρεπε να τα ντροπιαζει κανονικα IMO.
To Excalibur 2 το εχω παρει, θυσιαζοντας καποια items.
Oμως τελευταια ψηνομαι να παιξω ξανα το παιχνιδι χωρις ομως να χασω τιποτε.