Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy Tribute

• Please log in to reply
47 replies to this topic

#1 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 13:04

Προκειται να κανω ενα αφιερωμα στην αγαπημενη μου σειρα παιχνιδιων, τα Final Fantasy.
Ξεκινω με Final fantasy 1 και ελπιζω να βγαζω απο ενα καθε ευδομαδα.

Please enjoy:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=N_g1H-bIFrg[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ineiOeyYujc[/media]
[media] http://www.youtube.com/watch?v=d62r0p2G0iw[/media]
Περιμενω σχολια και ιδεες ωστε τα επομενα να βγουν και καλυτερα :hi:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ground_zero: 22 Οκτώβριος 2009 - 00:45

#2 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 11:26

Update με το δευτερο μερος της σειρας :)

#3 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 00:09

Update με το δευτερο μερος της σειρας :)

τι να κανουμε ?? απ οτι βλεπεις δεν υπαρχουν πολλοι φφ φανς εδω μεσα ... :emptyonexg1: ... οσο για τα daily ff.. εγω αρχισα αν ασχολουμε μετα το 5.. το οποιο μονο την αρχη επαιξα... καποια κομματια του 7 ... ολο το 9 , 10 , 10-2 , 12 ... crisis core , dirge of cerberus , λιγο το 8... all hail sephiroth....and
Spoiler:
...

#4 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 02:54

Πολύ ωραία βιντεάκια και πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Thnx! :riiight:

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#5 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 12:34

τι να κανουμε ?? απ οτι βλεπεις δεν υπαρχουν πολλοι φφ φανς εδω μεσα ...

Να πω την αληθεια, οντως περιμενα λιγο περισσοτερη κινηση lol

Anyway προσωπικα εχω παιξει ολα τα FF εκτος απο κποιες επανεκδοσεις.

Το τριτο μερος θα το βγαλω την τριτη θεου θελοντος :Ρ

#6 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 14:15

Να πω την αληθεια, οντως περιμενα λιγο περισσοτερη κινηση lol

Anyway προσωπικα εχω παιξει ολα τα FF εκτος απο κποιες επανεκδοσεις.

Το τριτο μερος θα το βγαλω την τριτη θεου θελοντος :Ρ

οχι και θεου .... takeharu ishimoto , nobuo uematsu , tetsuya
nomura , και πολλων αλλων θελοντος ... btw ... κανεις amv ?? ή καποια βιντεο ας πουμε στο youtube?

#7 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 18:36

Τι να πω... Ground_zero εισαι εγκιειση.
Μπραβο και παλι μπραβο.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#8 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 18:55

Τελικα παιδες εχω καποιες τεχνικες δυσκολιες με το FF3 διοτι δεν μπορω να βρω καλης ποιοτητας βιντεο της επανεκδοσης gia to DS, οποτε θα καθυστερισει μια μερα (Τεταρτη θα το βγαλω) και θα εχει πολυ λιγο DS Footage.

btw ... κανεις amv ?? ή καποια βιντεο ας πουμε στο youtube?

Εαν κανεις search στο youtube το Ground_zero θα δεις ολα μου τα βιντεο.
Επισης αυτο: http://www.youtube.com/user/vagiasthanasis ειναι το καναλι μου.
AMV δεν εχω κανει, αλλα καποια στιγμη θα κανω, δεν ειναι πολυ δυσκολο.
Θελω πρωτα να τελειωσω με το αφιερωμα...

Τι να πω... Ground_zero εισαι εγκιειση.
Μπραβο και παλι μπραβο.

Ευχαριστω μαν.

#9 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 00:44

Update me to trito meros.
Den eimai kai poly efxaristhmenos me to apotelesma.
To FF3 den exei katholou character development kai to footage pou eixa htan poly periorismeno, eideika apo thn DS version den yparxei OUTE ENA video pou na mporousa na xrhsimopoihsw...
Krima giati to FF3 exei poly wraio soundtrack kai malista to World map theme tou einai apo ta kalytera pou exw akousei (mazi me afto tou wild arms).

Anyway sorry gia thn kathysterish, enjoy kai tha prospathisw na kanw kalyterh douleia me to tetarto Posted Image

#10 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 13:29

Να σου πω και παλι μπραβο και συγχαρητηρια για τη δουλεια σου, αλλα... απαγορευονται τα greeklish.
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 22 Οκτώβριος 2009 - 15:47

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#11 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 15:31

Καλα, αφου ψαχνετε φανς βαλτε κι εμενα μεσα.

Λιγο πολυ εχω παιξει τα Final Fantasy I μεχρι Χ, τωρα το ποια εχω τερματισει αυτο ειναι αλλο θεμα :emptyonexg1: Χρονια φαν της σειρας, το πρωτο που επαιξα ηταν το ΙΧ στο Playstation αλλα το αγαπημενο μου (οπως και της πλειοψηφειας των φαν) ειναι το VII το οποιο και ξαναπαιζω αυτον τον καιρο γιατι ανακαλυψα κατι ωραια patch και mods για την PC εκδοση :hehehe: κατα τη γνωμη μου το VII ειχε τις περισσοτερες "καινοτομιες" για την σειρα καθως και μια πιο "ενηλικη" πλευρα, αλλα απο την αλλη και τα περισσοτερα σπαστικα mini-games.:bahhh:

#12 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 16:36

Καλα, αφου ψαχνετε φανς βαλτε κι εμενα μεσα.

Λιγο πολυ εχω παιξει τα Final Fantasy I μεχρι Χ, τωρα το ποια εχω τερματισει αυτο ειναι αλλο θεμα :emptyonexg1: Χρονια φαν της σειρας, το πρωτο που επαιξα ηταν το ΙΧ στο Playstation αλλα το αγαπημενο μου (οπως και της πλειοψηφειας των φαν) ειναι το VII το οποιο και ξαναπαιζω αυτον τον καιρο γιατι ανακαλυψα κατι ωραια patch και mods για την PC εκδοση :hehehe: κατα τη γνωμη μου το VII ειχε τις περισσοτερες "καινοτομιες" για την σειρα καθως και μια πιο "ενηλικη" πλευρα, αλλα απο την αλλη και τα περισσοτερα σπαστικα mini-games.:bahhh:

same here ... αλλα δεν σταματησα στο 10.. συνεχιζουμε ακαθεκτοι :hero: ... το 7 ειναι επιτυχια για το πλουσιο story του , ειναι γεγονος ( για αυτο κι ολοκληρο compilation { square enix : να μην βγαλουμε κι αλλα λεφτακια με τα Dirge Of Cerberus , Advent Children κι οτι αλλο λαχει στη πορεια ?? ( το crisis core ηταν επιτυχια ) } ) ...
Υ.Γ. sorry για τις πολλες αγκυλες :sigh2:.. τα χαλια μαθηματικα μου φταινε :beaten: ..
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#13 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 19:26

Να σου πω και παλι μπραβο και συγχαρητηρια για τη δουλεια σου, αλλα... απαγορευονται τα greeklish

Ξερεις οτι θεωρω τον κανονα με τα Greeklish γελοιο το λιγοτερο, (καθε δευτερολεπτο alt + Tab ειναι απιστευτα εκνευριστικο) γιαυτο δεν κανω ουτε πολλα ουτε μεγαλα ποστ, αλλα κανω μια εξαιρεση γιαυτο το φορουμ :Ρ
Παντως εχεις δικιο το ποστ ειναι paste απο πολλα αλλα παρομοια, οχι μονο αυτο που αναφερεις.

κατα τη γνωμη μου το VII ειχε τις περισσοτερες "καινοτομιες" για την σειρα καθως και μια πιο "ενηλικη" πλευρα

Καινοτομιες για την σειρα, αλλα και για το genre ειχαν σχεδον ολα τα Final Fantasy αλλα δεν συμφωνω μαζι σου πως το 7 ηταν αυτο με τισ περισσοτερες, για την ακριβεια δεν ειχε καν σημαντικες καινοτομιες (αν εξαιρεσεις πως μια απο αυτες ειναι το περασμα στα 3D γραφικα).
Το FF7 ειναι σχεδον carbon copy απο το FF6 οσον αφορα τους μηχανισμους του.

To FF με τις περισσοτερες καινοτομιες για μενα ειναι το FF12 το οποιο αλαξε αρκετα και ποιο σημαντικα πραγματα.

{ square enix : να μην βγαλουμε κι αλλα λεφτακια με τα Dirge Of Cerberus , Advent Children κι οτι αλλο λαχει στη πορεια ?? ( το crisis core ηταν επιτυχια ) }

Nothing to blame on Square- Enix there, οσο οι fan συνεχιζουν και αγνοουν τις καινουριες παιχνιδαρες που βγαζει (βλεπε FF12) και συνεχιζουν να ζητουν FF7 remake, τοσο η Square θα τους βoμβαρδιζει με FF7 compilation.

Και για να μην ξεχνιομαστε, καμια εταιρια δεν βγαζει παιχνιδια χωρις να εχει το χρημα υποψην της.

#14 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 20:19

Nothing to blame on Square- Enix there, οσο οι fan συνεχιζουν και αγνοουν τις καινουριες παιχνιδαρες που βγαζει (βλεπε FF12) και συνεχιζουν να ζητουν FF7 remake, τοσο η Square θα τους βoμβαρδιζει με FF7 compilation.

Και για να μην ξεχνιομαστε, καμια εταιρια δεν βγαζει παιχνιδια χωρις να εχει το χρημα υποψην της.

φιλαρακιιι .. 99 lvl ολοι οι χαρακτηρες... ολα τα espers καθως και τα οπλα ( saggitarius , tournesol , zodiac spear , excalibur , wyrmhero blade )... εχω ριξει τερατα οπως ( ultima weapon xii , yiazmat ..και αλλα αναξια αναφορας ) ...τι αλλο να πω??? λιγα rare monsters μου ελειπαν για να γινω order of ambrosia ( ημουν knight of the round ) τι αλλο??? .. ναι ναι ... ειχα πορωθει με το συγκεκριμενο ... πανω απο 700 ωρες gameplay σε 2 saves...
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#15 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 20:28

Εγω δεν εκανα 700 ωρες, αλλα τις εχω και εγω τις εργατοωρες μου εκει "267" :Ρ
Tο μονο που δεν εκανα ειναι να παρω το τελευταιο dagger to "danjuro" απο τον larvae eater, χαλαρα το ποιο δυσκολο Item στο παιχνιδι.
Το αγαπημενο μου FF, μαζι με το Tactics.