Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#391 darthsirios

darthsirios

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 25 October 2009 - 18:21

ααααα, thanks a lot ice_hime και εγω αυτό έβαλα την πρώτη φορά και μετά έβαλα .aNiMe//GR αλλα τίποτα:canthelp:. Νασαι καλα:chigau: thanks a lot και πάλι!!!

#392 firestone

firestone

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 25 October 2009 - 19:37

ωραία ήταν εχθές δεν μπορώ να πω αν και πήγα μόνο στην προβολή της ταινίας και έχασα όλο το καλό.... Posted Image Posted Image Posted Image εντύπωση μου κάναν αυτές που είχαν ντυθεί Lucy και niu(?)
και ενας χαρακτήρας τον οποίο δεν ξέρω.Posted Image ( είχε βαφτεί μαύρος και φορούσε ένα καπέλο μαύρο κ.α.)

#393 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 25 October 2009 - 19:43

ωραία ήταν εχθές δεν μπορώ να πω αν και πήγα μόνο στην προβολή της ταινίας και έχασα όλο το καλό.... Posted Image Posted Image Posted Image εντύπωση μου κάναν αυτές που είχαν ντυθεί Lucy και niu(?)
και ενας χαρακτήρας τον οποίο δεν ξέρω.Posted Image ( είχε βαφτεί μαύρος και φορούσε ένα καπέλο μαύρο κ.α.)

Ηταν lucy and nana

#394 firestone

firestone

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 25 October 2009 - 20:47

Και τώρα οι φωτογραφίες που τράβηξα και τις τρεις ημέρες. Ο κωδικός είναι η αρχική σελίδα μας.

fnac.part1.exe
fnac.part2.rar
fnac.part3.rar
fnac.part4.rar
fnac.part5.rar
fnac.part6.rar
fnac.part7.rar
fnac.part8.rar

μπορείς μήπως να το αναλύσεις περισσότερο για εμάς ή μάλλον έμενα τον απλό θνητό

#395 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 25 October 2009 - 20:54

firestone απάντησε η ice_hime για αυτό λίγο πιο πάνω. :ureshii:

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#396 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 25 October 2009 - 20:58

Κατέβασε όλα τα αρχεία στον ίδιο φάκελο, τρέξε το fnac.part1.exe και μόλις σου ζητήσει τον κωδικό βάλε το www.anime.gr
Νομίζω ότι αναφέρεσαι στον Tyki Mikk ένας χαρακτήρας από το D.Gray-Man
Posted Image

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image

#397 firestone

firestone

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 25 October 2009 - 21:18

ευχαριστώ....βασικά έβαζα anime.gr "κοιτά" εδώ για ένα www:kakaka:

#398 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 25 October 2009 - 21:34

Gomen Gomen VegetasMate αλλα o L απλα ΕΠΡΕΠΕ να δει κατω απο την φουστα σου :P
(με εκοβε η περιεργεια βλεπεις γιατι παντα πρεπει να εχω ολα τα δεδομενα, γιαυτο ειμαι και ο καλυτερος ντετεκτιβ του κοσμου αλλωστε:P)

#399 kiyiomy

kiyiomy

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 25 October 2009 - 21:56

Ηταν υπεροχα!!!!Παρακαλω οποιος εχει φωτο να τισ δημοσιευσει γιατι τις ΘΕΛΩ!!!!(ειμαι η τυπισσα απο το code geass^^)
Posted Image

#400 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 25 October 2009 - 23:13

Παίδες να πω και γω τις εντυπώσεις μου.

Πήγα και τις 3 μέρες αλλά δεν έκατσα πολύ,έβγαλα μερικές φωτό με κάτι Lucy/Nana,L(στον οποίο δεν κατάφερα καν να πω ότι είμαι Lighto fan,γιατί με είχε τρομάξει κάποια στιγμη με αυτά που μου λεγε "κάπως creepy":emptyonexg1: χεχε) κλπ.
Υπέροχα cosplay,σε μία φάση όπως τριγύρναγα στο κατάστημα κοίταζα ΚΑΘΕ άτομο γύρω μου για να δω αν έκανε cosplay και ποιο ακριβώς(παρεμφερές σύμπτωμα από μανία καταδίωξης άραγες?)
Δυστυχώς ο χώρος ήταν πολύ μικρός,όχι ότι μας ενδιέφερε στην τελική,είχαμε κάνει το fnac δικό μας,αλλά και πάλι...

Και μόνο διαβάζοντας αυτό το thread κατάφερα να καταλάβω(αν τελικά ισχύει δηλαδή) τι είχε ντυθεί μία κοπελιά με μπλε μαλλί :S

Πιο συχνά τέτοια event λέει ο λαός~!!!!!!!!!:wooi2::wooi2::wooi2:

pi esu : αν δεν με τράβαγε ο φίλος μου θα είχα βγάλει μία pic με όποιον έβλεπα να κάνει cosplay,αλλά ήσασταν άτυχοι τυχεροί

#401 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 25 October 2009 - 23:15

@Vegetasmate: το σεντόνι δεν είναι πρόβλημα, το ζήτημα είναι τι θα υπάρχει από κάτω. Kukukukukukuku. *runs wildly on hoofed feet*

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#402 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 posts

Posted 25 October 2009 - 23:49

Δυστηχως ηρθα μονο την μια μερα αλλα ηταν πολυ καλα!Αν δεν υπηρχαν και κατι λιγουρια ξεκαρφωτοι που ερχοντουσαν επειδη ακουγαν δωρεαν μπουφε ( και οχι μονο...ero ero :nbleed: )
εγω τουλαχιστον δεν θα εκνευριζομουν τοσο (Μα ηταν ενας τυπας γυρω στα 45 που ειχε κατσει και διαβαζε εφημεριδα λες και ηταν στο καφενειο!!!!:burningbe3: ).
Πολυ καλη δουλεια παιδια μπραβο και παλι μπραβο.Θα ανεβασω και τις πολυ λιγες φωτο μου αυριο μεθαυριο αν και παλι κανουμε τιν διαφορα με μια...
Spoiler:

Posted Image

#403 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 25 October 2009 - 23:56

Πολυ καλη δουλεια παιδια μπραβο και παλι μπραβο.Θα ανεβασω και τις πολυ λιγες φωτο μου αυριο μεθαυριο αν και παλι κανουμε τιν διαφορα με μια...

Spoiler:

Κάποιος έχει ένα κόλλημα με τον Speedgrapheeeeeer. Λατρεύει να τον τραβάει φωτογραφίες. Και το ομολογώ μ'αρέσει να τις χαζεύω. Είναι απλά Θεός στις φωτογραφίες που βγαίνει!:awww:
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#404 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 posts

Posted 26 October 2009 - 00:00

@Fireroses: Εγω εχω δηλωσει και στον ιδιο πως θα κανω cosplay Speedgrapher!!!!Οποιος θελει το κανουμε και γκρουπακι.No problem i hope.I have good intensions!Speed is the best!
Posted Image

#405 noh

noh

pcofos sth psalida

• Members
  • 22 posts

Posted 26 October 2009 - 00:03

κανεις δεν εχει αναφερει το τρελο της 3ης ημερας!!!!
που ελεγε διαφορα κουλα στο κοσμο και κοντευε να καβαλησει καποιους απο το τοσο επιμονο και κοντινο κοιταγμα!!!!.....
γενικα υπηρχε μπολικος κοσμος που μας κοιταγε φιλοπεριεργα!!!
ηταν και μια μαμα που με ρωτησε τι συμβαινει εδω
αλλα δν νομιζω να καταλαβε οσο αναλυτικα κι αν το εξηγησα:nanana:

*sigh* ηταν πολυ ωραιο ολο το event!!!!
ιδιωσ τις πρωτες μερεσ που ηταν λιγες οι ωρες και ο κοσμος ηταν μαζεμενοοοος!!!
~να του κανω ενα chidori να φυγει?

~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?

~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?

~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση

~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach