Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#376 bulmasmate

bulmasmate

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 25 October 2009 - 10:51

παιδια ηταν πολυ ωραια...ελπιζω να ξαναγινει κατι τετοιο και συντομα..γυρισα σπιτι εχθες και με πονουσαν τρομερα τα ποδια μου..φανταζομαι τι περασαν τα παιδια που ηταν και τις 3 ημερες εκει :terror2:..η διοργανωση ηταν πολυ καλη..μπραβισιμοοοοοοο!!!!!!

speed ειχες μοναδικα....αυτια :wooi2:

asaph ησουν τρομερη και ευχαριστω που μου δανεισες τις χειροπαιδες σου για την τελευταια φωτογραφηση αν και στο καραμελ δε μπορουσα να κουνηθω απο το βαρος :hahaha:

μικρη μου takara ησουν τοοοοοοοοοσο γλυκιααααα :kawaii::kawaii:..αν μπορουσα θα σε ειχα αγκαλια ολη την ωρα...τοκεμπι απο ποκεμον επρεπε να ντυθεις!!!!

tomodachi ησουν τελεια και θελω να μαθω πως εφτιαξες την κουμπουρα..δε σε ειδα πολυ ομως:emptyonexg1:..

vegetasmate...ουδεν σχολιο..θα σου πω απο κοντα ολες τις ανατριχιαστικες κολακειες :wooi2:

η γλυκια μας miko (ησουν hunyu?) ηταν οντος γλυκια και πολυ ευγενικη..ευχαριστωωωω:drink:

ο ασ και η ομαδα πυραυλος ηταν σταθμος:canthelp:

ωραιο one piece cosplay..good job guys and girl!

τα παιδια του bleach ηταν θεικα αλλα τα 2 τελευταια μελη ηρθαν την ωρα που επρεπε να φυγω damn it!!:cry5: ελπιζω να σας ξαναδω παντως :D
tochiroooo θελω να δω τις φωτο..ξερεις εσυυυ:wis:..και thanks για την εξυπηρετηση..ειχα οντος πιαστει..ησουν τελειος!!

και τελος...captain harlock...χμμμ..τι να πω?? εεεε?καλα η στολη ηταν απαιχτη..καθως και τα αξερουαρ XD..I vote for harlock!
εριξα πολυ γελιο οταν ειμασταν εξω και πλησιαζες κανα παιδακι και εφευγε τρεχοντας λογω του πουλιου σου..:hahaha::hahaha:

ξεχασα αρκετα ατομα αλλα ενα μυαλο εχω χειμωνα καλοκαιρι!!!καταλαβετε μεεεε!!
ολοι ηταν τρομεροιιιιιιιιιι παντως..χαρηκα που ειδα τοσο κοσμο!!ειχα καιρο να ερθω σε καποια διοργανωση:emptyonexg1:..

φωτο μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει να ανοιξω(τελικα ειμαι πολυ αχρηστη ωρες ωρες:frozen:) απο καπου θα τις βρω ομως..αναμενω με αγωνιιιιιια και λαχταρα!

XD..αυχαριστω για την ωραια εμπειρια!!
:byejg9:

Edited by bulmasmate, 25 October 2009 - 12:52.

#377 Nimo-chi

Nimo-chi

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 25 October 2009 - 12:19

Κατ' αρχάς γειά σας και πάλι... Κανείς δεν θα με θυμάται γιατί είμαι χρόνιος lurker αλλά ποσώς με ενδιαφέρει αυτή η λεπτομέρεια :P

Παιδιά, το event ήταν... απλά... τέλειο! Δυστυχώς παραβρέθηκα μόνο την Παρασκευή (καλά, τότε ήταν best of... χοροπηδούσα από την χαρά μου!) αλλά πραγματικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ
:Blissfull:

Ήταν το πρώτο τέτοιο event που ήρθα αλλά πραγματικά δεν το μετανιώνω... Ειδικά εκεί που ξεψάρωσα και μετά, ου!!! :P

Το μόνο που μου μένει τώρα είναι να σας βρω λίγους λίγους στο forum εδώ, γιατί ως γνωστός absent-minded χαζούλιακας ξέχασα να σας ζητήσω τα usernames... Ά ρε παιδιά... :P

Για όσους αναρωτιούνται και ίσως θυμηθούν ήμουν το παιδί με τιν μουσταρδί μπλούζα, αχώριστη τσάντα και μπουφάν, και goatee & moustache. :tensai:

Drop me a line όποιος με θυμάται, θέλς δικτύωση με το είδος! :P

Posted Image

#378 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 25 October 2009 - 12:25

Λοιπον,τωρα που ξεκουραστηκα και ξυπνησα σαν ανθρωπος να πω πως η εμπειρια ηταν μοναδικη,ενα συνεχομενο τριημερο με j music και cosplay σκετη απολαυση.Tα παιδια βαλανε πραγματικα τον καλυτερο τους εαυτο.Μιλησα με πολυ κοσμο και φυσικα εμαθα πολλα cospay tricks που ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν μπορουσα να φανταστω!!!!!βρηκα πολλα παιδια με τα οποια ειχαμε κοινους γνωστους,οπως επισης και μια κοπελια που με ειχε δει στην σχολη με την περουκα !!!!λολ!!!και αλλη μια asoitisa cosplayer!!!!εφαγα βεβαια παρααα πολυ (να δω πως θα χωρεσω στα ρουχα μου μετα απο ολο αυτο το φαι.
Να δηλωσω επισης πως την επομενη φορα που ο adventurer θα με κηνυγαει περα δοθε προσπαθωντας να με γαργαλησει θα κανω φονο(το οτι δεν σε εβρισα δεν σημαινει πως μαρεσει να με κηνυγανε λες και ειμαι 5χρονο,σημαινει πως δνε μαρεσει να τσακονομαι)
Επισης συν 10:riiight: στον Αβις με το Bling bling!!!
και μια ακομη δηλωση το υποσχομαι πως την επομενη φορα δεν θα ντραπω να χω ρεψω στη σκηνη το Lucky star(χθες το χωρευα απο κατω καθως η demetra με εσπρωχνε στη σκηνη:blush2:)
+bonus mini disgusting story
Spoiler:

Posted Image

#379 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 25 October 2009 - 12:43

Lucy-chan η ιστορία σαου ήταν επαρκώς... εμετική (*σπανκ*), αλλά μιλάω εγώ με το χέρι καμμένο στην αντίσταση του φούρνου... Το φαΐιιιιιιι χθεεεεεεες...!

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#380 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 25 October 2009 - 13:10

Εγώ δυστυχώς μόνο για πέντε λεπτά την τρίτη μέρα βρήκα χρόνο να περάσω. :emptyonexg1: Παρόλα αυτά πρόλαβα και είδα μερικές ωραίες στολές. Μακάρι να ξαναγίνει κάτι τέτοιο για να έρθω να σας απολαύσω με την ησυχία μου.

Επίσης, μήπως ξέρει κανείς αν το παιδί που έκανε τον Tykki Mikk (D.Gray-man) ήταν από το forum? Πολύ ωραία στολή. :riiight:

15fkk04.jpg

#381 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 25 October 2009 - 13:35

O Tykki ήταν ο Adam Blade.

Posted Image

#382 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 25 October 2009 - 13:50

Πιστεύω ότι ήταν καλύτερο και το πρώτο event σχετικό με anime που έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα. Αρχίζουμε σιγά σιγά να απλώνουμε τα πλοκάμια μας :hahaha:. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το φοβερό event αλλά και σε στους cosplayers και φυσικά στα παιδιά που κατέβηκαν από Θεσσαλονίκη. Οι maids ήταν τέλειες :nbleed:, πήραμε μια γεύση από Ιαπωνία.

Και τώρα οι φωτογραφίες που τράβηξα και τις τρεις ημέρες. Ο κωδικός είναι η αρχική σελίδα μας.

fnac.part1.exe
fnac.part2.rar
fnac.part3.rar
fnac.part4.rar
fnac.part5.rar
fnac.part6.rar
fnac.part7.rar
fnac.part8.rar

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image

#383 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 25 October 2009 - 14:04

ααα τωρα διαβασα τα posts και ειδα τοις foto και καταλα ποσο ωρεα περασατε το σαββατο που τελικα λογο φιλικον υποχρεωσεον δεν μπορεσα να ερθω:nanana::uhh::nanteee:
περιμενω αναλογο event με ανηπομονησια.......

ααα και +1 μπραβο και απο εμενα στα παιδια που το διοργανοσαν και σε σε ολες τοις maids:riiight:

#384 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 25 October 2009 - 14:35

αααχ παιδια, ειμαι πτωμα ακομη και μια μερα μετα το καφε!!!! Περασα απιστευτα και μακαρι να μην τελειωνε ποτε!!!....Τρομερα τα κοσ απο ολα τα παιδια!! Η πλακα ηταν που λιγοι με καταλαβαιναν τι ειχα ντυθει..οι πιο πολλοι λεγαν οτι ημουν η Κονατα (χμμμ, μηπως λογο της ελιτσας που εχω?? ¨P)και αλοι οτι ημουν η Καναμε απο fullmetal panic!!! ΛΑΘΟΣ και τα 2..Ημουν ντυμενη Rika Furude apo Higurashi no naku koro ni ομαδικο με την Λια!!!!Αν και ακουσα διαφορα σχολια απο γκουχγκουχ διαφορους γνωστους, ονοματα δεν λεμε, ειχαμε φορερη πλακα!!

bulmasmate, ησουν τελεια!! lucy-nyuu, tomodachi,asaphy, Cassiel..(no comments for u darling!!), aventurer, namida, memole, netheril, misa yoshiko, speedy (aaaawww, that neko hat of yours!!!), takara(sooo cute even if you were crossdressing!!) και πολλοι αλλοι που τωρα δεν μπορω να θυμηθω γιατι εχω ενα κεφαλι σαν κουνουπιδι!!!!

Ημουν χθες απο τις 12 παρα εκει και δεν ειχε πολυ κοσμο οποτεκαναμε οτι καφριλα μπορειτε να φανταστειτε!!!! Για να μην μιλησω γαι το sexual harassment που αναγκαστηκα να υποστω!!!!:hahaha: Ο L, να μου σηκωνει την φουστα και να κοιταζει απο κατω, ο Captain Harlok να με κυνηγαει με το........πουλι του, ο Aventurer να θελει να μου φωτογραφησει τα ποδια και βαλε....!!!!!!!! Με βρηκαν καλη και με εκμεταλευτηκαν!!!!
η κορυφαια ατακα που ακουσα χθες ηταν απο την bulmasmate..οταν ειχαμε παει εμεις οι 2 μαζι με την takara, cassiel and aventurer, να ακανουμε προμοσιον και ολα τα παιδακια ερχονταμνν σε μενα γιατι φοβοντουσαν "τον κακο πειρατη με το πουλι!!"..και μου πεταει η bulmasmate: "Αμαν, μωρη, τι παιδομαζοχτρα εισαι!!!??!!!" εσκασα στα γελια!!!!!

#385 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 posts

Posted 25 October 2009 - 14:37

うらやましい!!!:sleepy:
Μπράβο σε όλους σας!!! Ελπίζω στο επόμενο να παρουσιαστώ κι εγώ!:sigh2:
Tomodachi έμαθα ότι έσκισες!!!:kawaii: xixixi!

#386 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 25 October 2009 - 15:08

@Vegetasmate: εγώ η πιο κορυφαία ατάκα που άκουσα για σέν, ήταν "τα χρυσά μπούτια" και ΔΕΝ την είπα εγώ. It's amazing. Όσο για το sexual harrassment, εγώ δεν φταίω - ας μην είχες ντυθεί Rika H-Doujinshi...!

Posted Image

#387 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 25 October 2009 - 15:50

τι? φταιω κ απο πανω??!!!?? επειδη ειμαι ψηλη και ** χρονων?? η Ρικα ειναι 10 χρονων κοριτσακι..οτι μπορουσα εκανα για να την ενσαρκωσω οσο καλυτερα μπορω....αντεεεεεε..:sadist::hahaha:.....παλι γαι χρυσα μπουτια μιλαγανε???? αμαν! εχει γινει μπαναλ!!! αυτο το ακουω συνεχεια απο το κοσ του οκτοβρη (10-10), ας το αλλαξουν επιτελους!!!

ον τοπικ...εχω τραβηξει κ εγω κατι βιντεακια..μολις καταφερω θα τα ανεβασω youtube....!!!!!

@speedy: ωραια...στο χαλογουιν παρτυ θα κουκουλωθω με ενα σεντονι και θα ερθω!!! Να δουμε τι θα βρεις να μου πεις τοτε!!!!:orly:

#388 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 25 October 2009 - 16:01

χαχα...Παρόλα τα sexual harassments που λάμβαναν χώρα στο event ήταν όλες και όλοι επιτυχημένοι...(επαναλαμβάνομαι:nosey:)....

Spoiler:

"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Posted Image

#389 darthsirios

darthsirios

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 25 October 2009 - 18:03

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στην παρέα και σας έμαθα συγεκριμένα χτες απο το cosplay του mall που 'εψαχνα να βρω εικόνες και βρίκα το forum σας...kleidokrator mate να σαι ρωτήσω μιας και δεν το έπιασα αυτό που λεσ οτι το password είναι η αρχική μας σελίδα...τι εννοείς?:wis: Αμα βρείς χρόνο κάνε ενα reply να μου εξιγήσεις γιατί δεν το κατάλαβα! :hahaha:

Επίσης θα ήθελα να πω πως το χτεσινό cosplay ήταν το πρωτο μου και θέλω να πω ενα τεράστιο bravo :chigau: σε όλους τους cosplayers για τα φανταστικά τους κοστούμια ειδικά στο κύριο Urahara που ήταν τέλειος στην Lulu απο το FF και στην Neliel και τον Itachi που ήταν οι αγαπημένοι μου!:wooi2:Ελπ'ιζω όταν γίνει το επόμενο να το ξέρω in time και να παρουσιαστώ και εγώ μαζί με όλη την suuuupaaah παρέα!!!

#390 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 25 October 2009 - 18:14

wellcome darthsirios...απλα οταν σου ζητησει το password βαλε www.anime.gr και εγω στην αρχη δεν το πετυχα εβαζα συνεχως σκετο anime.gr:emptyonexg1::blush2: