Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#271 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 22 October 2009 - 20:54

εγω τελικα επειδη ειμαι γνωστος για την βαρεμαρα μου...ξυπνησα καποια στιγμη στις 7 και λεω ναι τωρα ποιος τρεχει...και αυριο μερα ειναι...αυριο ή μεθαυριο λογικα θα παω....:P

Ηταν ωραία πάντως!!! So friendly!!! Kawaiii neeee!!!:nbleed:
"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Posted Image

#272 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 22 October 2009 - 20:55

Ήθελα να έρθω σήμερα... Καταραμένοι μάστορες:erk: Αλλά αύριο θα ξεσαλώσουμε! Πείτε μας τι έγινε σήμερα; πως ήταν εκεί; ποιοι πήγαν;
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#273 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 22 October 2009 - 21:09

Where are the PHOTOS??!!? :P

#274 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 22 October 2009 - 21:21

Where are the PHOTOS??!!? :P

Εντάξει δεν είμαι εγώ αρμόδιος για τις φωτό...ωστόσο θα μπουν μην ανησυχάτε!!!:tensai:
Γενικά ήταν ωραία...τραπεζάκια με πολλές παρέες...διάφορα Opening και γενικά J-music καθώς και ανίμε να παίζουν στην οθόνη...Και οι φωτό με τους Cosplayers βροχήηηηη!!!:fromabove::burningbe3:
- Aizen.

Posted Image

#275 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 22 October 2009 - 21:27

Έχω μία απορία. Απο ότι κατάλαβα οι θέσεις στο cafe είναι μετρημένες και δεν γίνεται να είσαι όρθιος. οπότε λογικά άν δεν έχει θέση περιμένεις σε κάποια ουρά; Και εάν ισχύει κάτι τέτοιο πώς εξασφαλίζεις ότι τα άτομα που έχουν κάτσει δεν θα κάτσουν όλο το τρίωρο και κατα συνέπεια δέν θα ανακυκλώνονται οι πελάτες; Υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που μπορεί να κάτσει κανείς, όπως σε μερικά ιαπωνικά cafe; I wonder:hmmm:

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#276 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 22 October 2009 - 21:28

Λιγοστα τα after party ποστς ή ειναι ιδεα μου? ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ!! Αντε να με φτιαξετε λιγο ειμαι και τοσες μερες αρρωστος.

@nemesis96669: Και εγω μαλλον το ιδιο θα ειχα κανει XD

#277 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 22 October 2009 - 21:41

Έχω μία απορία. Απο ότι κατάλαβα οι θέσεις στο cafe είναι μετρημένες και δεν γίνεται να είσαι όρθιος. οπότε λογικά άν δεν έχει θέση περιμένεις σε κάποια ουρά; Και εάν ισχύει κάτι τέτοιο πώς εξασφαλίζεις ότι τα άτομα που έχουν κάτσει δεν θα κάτσουν όλο το τρίωρο και κατα συνέπεια δέν θα ανακυκλώνονται οι πελάτες; Υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που μπορεί να κάτσει κανείς, όπως σε μερικά ιαπωνικά cafe; I wonder:hmmm:

Οχι ντάξει δεν βάζουν και μώλ0 κάτω....κάθονται για λίγο στα τραπέζια...πάνε κυρίως και συζητάνε με τα παιδιά! Άρα δεν έχει ουρά!:tensai:

Spoiler:

- Aizen.

Posted Image

#278 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 22 October 2009 - 21:44

Τελικά σήμερα δεν μπόρεσα ούτε εγώ να παρέβρεθώ...:nanana:.Αλλά μιάς και βλέπω ότι η περισσότεροι θα έρθουν τις υπόλοιπες μέρες καλύτερα.Η πέμπτη ήταν λίγο άβολη μέρα αλλά ποιός νοιάζεται όσοι περάσατε καλά,καλά κάνατε και περάσατε:bike:.Την παρασκευή έχω φροντηστίριο proficiency και δεν ξέρω αν περάσω παίζεται...
Αλλά το σάββατο,όπως είπε και η vegetasmate θα βγάλουμε τα αποθημένα μας(όχι τα κακά :hahaha:).Ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί τις άλλες μέρες!
Από ένα κατάσκοπο που πήγε στο μόλ:nosey: μάζεψα τις πληροφορίες ότι κάποια cosplay ήταν.
Erza-Fairy tail
Natsu-Fairy tail
Cloud- Final Fantasy
Jewelery Bonny-One piece.
Τα υπόλοιπα ήταν άγνωστα για τον κατάσκοπό μας ( :hahaha: ) οπότε εγώ δεν μπορώ να ξέρω.
Οι παραπάνω cosplayers μπορούν να επιβαιβεώσουν τα κοστούμια τους για να μάθουμε και εμείς ποιοί ήταν,ή αν κάποιοι άλλοι έχουν το ανάλογο φωτογραφικό υλικό.(Σαν αγγελία ακούγεται:hahaha:).

i was bonney from one piece προφανωωωςς!!!!!!!αλλα ποιοσ ηταν ο κατασκοπος οεοε?
τα αλλα cosplay ηταν
Tsuchi Kin-tomodachi(naruto)
Yuki-vampire knight(memole)
Free-soul eater(namida)
Eruka-Soul Eater(misha yoshiko)
kai 2 apo kenishi o neuro kai h vegetasmate!
αυτα θυμαμαι
γενικα ηταν τελεια
σε καποια φαση πηγαμε εγω η vegetasmate,neuro,demetra de angelis να καννουμε promotion στους αλους οροφους!!μπηκαμε στο comfuzio και η demetra to παιξε κακια μαγισσα (ΧΕΧΕΧΕΧΕ) και μπηκαμε σε ενα μαγαζι με επιπλα οπου εγω καθως χαζευα
την σιλουετραρα μουη demetra ποζαρε σε ενα βικτωριανο καναπε:wooi2::wooi2:!!!!!
μπορει να μην ηταν ουλτρα σουπερ αλλα αναμενεται το σαβατο να γινει πανικος
Posted Image

#279 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 22 October 2009 - 21:49

i was bonney from one piece προφανωωωςς!!!!!!!αλλα ποιοσ ηταν ο κατασκοπος οεοε?
τα αλλα cosplay ηταν
Tsuchi Kin-tomodachi(naruto)
Yuki-vampire knight(memole)
Free-soul eater(namida)
Eruka-Soul Eater(misha yoshiko)
kai 2 apo kenishi o neuro kai h vegetasmate!
αυτα θυμαμαι
γενικα ηταν τελεια
σε καποια φαση πηγαμε εγω η vegetasmate,neuro,demetra de angelis να καννουμε promotion στους αλους οροφους!!μπηκαμε στο comfuzio και η demetra to παιξε κακια μαγισσα (ΧΕΧΕΧΕΧΕ) και μπηκαμε σε ενα μαγαζι με επιπλα οπου εγω καθως χαζευα
την σιλουετραρα μουη demetra ποζαρε σε ενα βικτωριανο καναπε:wooi2::wooi2:!!!!!
μπορει να μην ηταν ουλτρα σουπερ αλλα αναμενεται το σαβατο να γινει πανικος

Α Ναι σας έβλεπα που κόβατε βόλτες γενικά:emptyonexg1:...Ωραία πάντως η demetra!!!
- Aizen.

Posted Image

#280 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 22 October 2009 - 22:28

Ηταν απιστευτααααα !!:wooi2: Τραβι3α κ φωτοοοο:kill4u: κ αυριο εκει 8α ειμαι:tensai: δν μου την γλυτωνουν οι maids:nbleed::hahaha:

Posted Image

Spoiler:

#281 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 22 October 2009 - 22:33

αααααχ ωραια ηταν αλλα κουραστηκα.....
Ειχα προβλεψει οτι το κοσπλει μου θα το ηξεραν 1-2 ατομα...τελικα με καταλαβαν 7!!!! αυτο ειναι ποσοστο επιτυχιας!!:hahaha:
Αντε τωρα που πηραμε το κολαι να φορτσαρουμε τις αλλες 2 μερες.....οσον αφορα τις φοτο...εσθυ Σπιρο ξερεις...αλλα μονο αφου τελειωσει το ιβεντ!!!

ηταν παντως πολυ kawaii...με την Lucy τραγουδαγαμε το οπ του dragonball sta ελληνικα παντα!!! ειχε αρκετη πλακα! οσοι δεν ηρθαν να ερθουν τις αλλες μερες και οσοι δεν μπορουν θα φροντισουμε να ποσταρουμε πολλες φοτο!!!:wooi2:

#282 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 22 October 2009 - 22:45

Α Ναι σας έβλεπα που κόβατε βόλτες :8): ...
Παντος το cosplay cafe εσκισε , περασα πολυ ωραια με τα πεδια :joyful: ...
Εμινα Μέχρι το Τέλος:awww: ...
Ανυπομονώ να παω αυριο ξανα το μονο προβλημα ειναι ο χορος:bahhh:...

#283 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 22 October 2009 - 22:46

Ηταν απιστευτααααα !!:wooi2: Τραβι3α κ φωτοοοο:kill4u: κ αυριο εκει 8α ειμαι:tensai: δν μου την γλυτωνουν οι maids:nbleed::hahaha:

Εννοειταιιιι!:tensai:
- Aizen.

Posted Image

#284 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 22 October 2009 - 22:50

Είχαμε Nerethil σαν Natsu και Marilou σαν Erza, είχαμε Velvet Vortex σαν Ritsu απο K-ON και Raziel σαν ένας τύπος από ένα Gundam (Γιάννη μην με σκοτώσεις, δεν θυμάμαι πως λεγόταν το παλικάρι), είχαμε Camus σαν ένα τύπο απο Prince of Tennis (απο το σχολείο Fudomine. Σκατά, πρέπει να κάτσω να δω Gundam και Prince of Tennis γιατί δεν με βλέπω και πολύ καλά αν συνεχίζω να ξεχνάω ονόματα). Είχαμε... τι άλλο είχαμε... Δεν θυμάμαι παίδες μίλησα σε πολύ κόσμο, και είδα περισσότερο, και δεν φημίζομαι και για την μνήμη μου. Πέρα απο αυτό για να απαντάμε σιγά σιγά σε ερωτήσεις. Υπάρχει κάτι σαν ουρά, η τουλάχιστον υπήρχε όταν έσκασε ο ΠΟΛΥΣ ο κόσμος, και αναγκαζόμασταν να πηγαίνουμε στα τραπεζάκια και να ζητάγαμε, αν μπορούσαν οι παρέες να σηκώνονται για να κάτσουν και τα παιδιά που περιμένανε όρθια (οπότε αν αύριο και μεθαύριο ξαναμαζευτεί τόσος κόσμος, ζητάμε την κατανοήση σας παιδιά, ο χώρος είναι περιορισμένος T_T). Πέρα απο αυτό εγώ πέρασα εκπληκτικά, ελπίζω να σας άρεσε και σε σας και να μας ξαναεπισκεφτείτε!

(Τέλος, θα ζητούσα κι εγώ φωτογραφίες, αλλα καταλαβαίνω πως είμαστε ΟΛΟΙ στο τρέξιμο αυτές τις μέρες, οπότε κάνω υπομονή.) ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! (ΜΙΑΟΥ ΚΑΙ ΛΟΣΤΟΙ)

#285 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 22 October 2009 - 22:52

αααααχ ωραια ηταν αλλα κουραστηκα.....
Ειχα προβλεψει οτι το κοσπλει μου θα το ηξεραν 1-2 ατομα...τελικα με καταλαβαν 7!!!! αυτο ειναι ποσοστο επιτυχιας!!:hahaha:
Αντε τωρα που πηραμε το κολαι να φορτσαρουμε τις αλλες 2 μερες.....οσον αφορα τις φοτο...εσθυ Σπιρο ξερεις...αλλα μονο αφου τελειωσει το ιβεντ!!!

ηταν παντως πολυ kawaii...με την Lucy τραγουδαγαμε το οπ του dragonball sta ελληνικα παντα!!! ειχε αρκετη πλακα! οσοι δεν ηρθαν να ερθουν τις αλλες μερες και οσοι δεν μπορουν θα φροντισουμε να ποσταρουμε πολλες φοτο!!!:wooi2:

Μέτρησε σήμερα...Αλλά το Σάββατπ προβλέπεται χαμόοοοος!!:kill4u:
- Aizen.

Posted Image