Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ground_zero's Fanart


  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#16 sunday

sunday

    Anime Elite

  • Members
  • 1,087 posts

Posted 29 September 2009 - 18:27

Εγκχμ:tensai:αλλά έχεις δει κατά ποσό έχει βελτιωθεί το σχέδιο μου? Όχι έτσι:yellowcard:? Για να κάνω αρνητική κριτική σημαίνει ότι το σχέδιο μου είναι καλύτερο εάν δεν ήταν δεν θα σχολίαζα ούτε θα έδινα συμβουλές. :hiding_something:

Απόδειξε το στο thread σου ή μη μιλάς σχετικά...

#17 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 29 September 2009 - 19:27

Θα με κάνετε να δείξω πάνω στα σχεδία του παιδιού ... δεν λέω κακίες αλλά ότι θέλει προσοχή στις λεπτομέρειες που του ξεφεύγουν κτλ.:hot: 'Η εγώ έχω γυνή υπερβολικά τελειομανίς ή κάτι βλέπω που οι άλλοι όχι δεν εξηγείτε αλλιώς. :emptyonexg1:

Αν εχεις γινει υπερβολικα τελειομανης, ξεκινα απο την ορθογραφια και προχωρα παρακατω. Το οτι εχει βελτιωθει το δικο σου σχεδιο δε σε θετει σε θεση να κανεις τοσο αρνητικη κριτικη στο σχεδιο καποιου αλλου. Γιατι σορρυ κιολας, κι εγω ζωγραφιζω, και εντοπιζω λαθη, παρ'ολα αυτα κραταω μια πισινη πριν θαψω καποιον γιατι πολυ απλα οσο περισσοτερο ζωγραφιζουμε τοσο βελτιωνομαστε. Στο σχεδιο παιζει ρολο απο την ηλικια μεχρι και τι μολυβι κρατας. Γι αυτο πριν θαψεις κατι, μην διατυμπανιζεις ποσο καλος εχεις γινει, γιατι κι εσυ ο ιδιος θα κοιτας τα τωρινα σου σχεδια σε ενα χρονο και θα λες "τι μα...ες ζωγραφιζα". Εγινες ξαφνικα γκουρου, και οι υπολοιποι τυφλωθηκαμε..

εντιτ να μην το ξεχασω
Neuro quote απο το profile μου
Περί ποσό καλός είμαι στο σχέδιο πιστεύω σωστά σχολιάζεις αλλά από τότε έχει μπει πολύ νερό στο ποτήρι (ή όπως εκεί λεγόταν) έχω εξελιχθεί παρά πολύ θα σου δώσω ένα σχέδιο μου από το Απρίλη πολλαπλασίασε χ3 το τωρινό μου επίπεδο . Το ότι δεν ανεβάζω κάτι είναι ότι δεν μου αρέσει κανένα σχέδιο μου (η τελειομανία που λέγαμε) και όλο θέλω κάτι παραπάνω. Πάντως θα ανεβάσω κάτι ποιο πρόσφατο μόλις συνηθίσω την γραφίδα με το αριστερό χέρι (με το οποίο ποια ζωγραφίζω)

Μην δειχνοντας τα δικα σου σχεδια ομως, για να ξερουν απο ποιον ακουνε κριτικη, δεν μπορεις να μπαινεις με υφακι 10 καρδιναλλιων και να θαβεις τα σχεδια του αλλου. Οποτε until you upload something of your own, για μενα δεν εισαι στη θεση να κριτικαρεις την δουλεια των αλλων.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#18 Ground_zero

Ground_zero

    The Monk

  • Members
  • 35 posts

Posted 29 September 2009 - 19:38

Οκ Οκ! πωπω δεν περιμενα τοση ανταποκριση μεσα σε μια μερα και χαιρομαι πολυ που σας αρεσαν.

Για τις παρατηρησεις του Neuro δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε επαγγελματιας σκιτσογραφος ειμαι ουτε εχω σκοπο να το κανω επαγγελμα εξου και το "fanart" :)

Για να φτασει σε σημειο να αναφερει την συγκεκριμενη παρατηρηση, σημενει πως δεν βρηκε κατι χειροτερο να πει και αυτο με καθυσηχαζει.

Να διευκρινισω κιολας πως ολα αυτα τα σχεδια που παρεθεσα εδω, ειναι βαλμενα με σειρα θεματολογιας και οχι χρονικη, πραγμα που σημαινει οτι δυσκολα θα καταλαβετε πως ξεκινησα και που κατεληξα (για την βελτιωση μιλαω) μεσα σε μια περιοδο 8 χρονων που μου πηρε για να τα κανω ολα αυτα.
Παντως ετσι για το info τα ποιο προσφατα σχεδια μου ειναι οι 2 ηρωιδες με τον αμερικανικο σχεδιασμο κομικς που αρχισα να μαθαινω εδω και κανα 2 εβδομαδες :)

Ευχαριστω ξανα για την συμετοχη σας! It keeps me motivated :)

Edited by Ground_zero, 29 September 2009 - 19:49.


#19 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

    I'm just one hell of a butler :)

  • Members
  • 1,306 posts

Posted 30 September 2009 - 02:12

Γενικώς πολύ ωραία είναι και το έχεις ... βεβαία (εδώ αρχίζω να γίνομαι κακός μουαχαχαχα) κανείς κάποια μικρολαθάκια στην ανατομία που σε μένα προσωπικά βγάζουν μάτι (έχω γίνει τελειομανής δυστυχώς) , δηλαδή κάνουν μπαμ αλλά εάν δεν έχεις έμπειρο μάτι και δεν έχεις λιώσει στην ανατομία και στις σωστές αναλογίες δεν θα το προσέξεις καθόλου. Αυτό που θα σε συμβούλευα ειδικά στο γυρισμό του κεφαλιού και στους ώμους που έχεις το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά την δική μου ταπεινή γνώμη είναι να βάλεις κάποιον να σου ποζάρει 2-3 μερες και να κανείς γρήγορα σχέδια και στο κεφάλι να βάλεις κύκλο με ένα Χ ώστε να έχεις μια ιδέα προς τα που γυρνάει . Μπορώ να βρω και άλλα λάθη αλλά αυτά είναι εξαιτίας της ποιο δύσκολες στάσης που τα έχεις βάλη ... μια φιγούρα με τον OSCAR(το ξύλινο κουκλάκι) θα βοηθήσει παρά πολύ (απορώ ποτέ θα σταματήσω να βασανίζω το εαυτό μου και θα πάρω κ εγώ ένα). Αυτά τα λάθη που κάνεις δεν είναι πολύ σοβαρά απλώς λίγο προσοχή θέλουν τίποτα παραπάνω. Ελπίζω να μην ήμουν υπερβολικά κακός στην κριτική μου.




FIXED???


Δεν καταλαβα τι εννοεις με την υπογραμμισμενη φραση.

Τα υπολοιπα τα διορθωσα γιατι δεν μπορουσα να το διαβασω.

Τα λαθη που κανει εγω δεν τα εντωπισα, αλλα ρε Νευρο, αν κανει λαθη στην ανατομια, γινεται να μην ειναι σοβαρα;

Φιλε, μια χαρα εισαι, κανεις υπερβολικα καλα σχεδια αμα ολα αυτα τα κανεις απο το μυαλο σου. Φυσικα τα πρωτα που υπηρχε ηδη το οριτζιναλ ηταν ακομα πιο ιμπα.. Αλλα αφου εχεις τοσο καλη φαντασια που δουλευεις και τα υπολοιπα τοσο καλα.. σε παραδεχομαι!

Το αγαπημενο μου ηταν η αυα,η slut και ο cloud φυσικα!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#20 Ground_zero

Ground_zero

    The Monk

  • Members
  • 35 posts

Posted 30 September 2009 - 09:50

Τα πρωτα που εχω βαλει απλως τα εχω δουλεψει περισσοτερο, πλεον δεν χαλαω πανω απο 3 ωρες σε καθε σχεδιο, ισως αν καποτε εχω τον καιρο να το κανω...

#21 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 October 2009 - 18:59

ουφς είχα γράψει μακροσκελές ποστ αλλά κόλλησε ο μοζίλας και το έχασα
συνοπτικά, φίλε τα σπας! κάνε περισσότερο χρώμα μόνο γιατί τα σχέδιά σου αξίζουν να είναι πολύχρωμα
ωραία η superhero νούμερο 2, μ αρέσει γιατί μου θυμίζει λίγο την σκύλα την emma frost και γουστάρω!

κουράγιο με τους φαντασμένους του φόρουμ που θα σου την πέσουν στο θρεντ

δηλώνω φαν!

Posted Image


#22 Ground_zero

Ground_zero

    The Monk

  • Members
  • 35 posts

Posted 04 October 2009 - 20:02

ωραία η superhero νούμερο 2, μ αρέσει γιατί μου θυμίζει λίγο την σκύλα την emma frost και γουστάρω!


Σε παω διοτι πρωτον ο συγκεκριμενος Αμερικανικος τυπος σχεδιου ειναι ο αγαπημενος μου και δευτερον δηλωνω και εγω φαν της σκυλας της Emma Frost (απο X-men αυτη και η Rogue ειναι οι μονες που αξιζουν), αν και η προσωπικα αγαπημενη μου ειναι η Black Canary της DC που μοιραζει βρωμοξυλο!

Αυτον τον καιρο της βαζω σκιες BTW, θα δημοσιευσω το αποτελεσμα οταν νιωσω ετοιμος, οσο για τα χρωματα δηλωνω ασχετος, εαν ενδιαφερεται καποιος αλλος καλλιτεχνης να κανει οτι και η Vagelio με τον Warrior μου, εχει το ελευθερο αρκει να με ρωτησει πρωτα :Ρ

#23 roriconfan

roriconfan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,786 posts

Posted 04 October 2009 - 20:21

Βάζω εγώ χρώμα αν και το στυλ χρωματισμού μου διαφέρει από του Βαγγέλιου. Φτιάξτο μόνο σε χαρτί χωρίς γραμμές τετραδίου.

#24 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 October 2009 - 20:28

Πολυ ωραια τα σχεδια σου, μπραβο ειδικα ο cloud.Περιμενουμε περισσοτερα εργα σου, keep it up ^^

qzMHWHd.png


#25 Ground_zero

Ground_zero

    The Monk

  • Members
  • 35 posts

Posted 04 October 2009 - 21:56

Βάζω εγώ χρώμα αν και το στυλ χρωματισμού μου διαφέρει από του Βαγγέλιου. Φτιάξτο μόνο σε χαρτί χωρίς γραμμές τετραδίου.

What? μονο 3 σχεδια ειναι σε τετραδιο και δεν ψηνομαι να ξαναφτιαξω κανενα, μονο οτι βλεπετε εδω guys :P

#26 roriconfan

roriconfan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,786 posts

Posted 04 October 2009 - 22:37

Μη με βάζεις να διαλέξω. Υπέδειξε μου ένα από αυτά που έβαλες.

#27 manOfManyNames

manOfManyNames

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 posts

Posted 05 October 2009 - 04:52

Τα σπάνε τα σχέδια, πολύ καλές δουλειές. Θα ήθελα βέβαια να δω περισσότερα μελανωμένα, επειδή το μολύβι, όσο να 'ναι, δείχνει κάπως πρόχειρο

#28 Ground_zero

Ground_zero

    The Monk

  • Members
  • 35 posts

Posted 05 October 2009 - 12:22

Μη με βάζεις να διαλέξω. Υπέδειξε μου ένα από αυτά που έβαλες.

Αν θες με σκιες παρε την Aya Brea, αν σε βολευουν οι γραμμες μονο παρε μια απο τις 2 σουπερ ηρωιδες με το αμερικανικο σχεδιο.

#29 sas

sas

    ++Otaku-chan++

  • Members
  • 398 posts

Posted 05 October 2009 - 22:30

εισαι πολυ καλος!!! μπράβο!! μου αρεσει πολυ αυτο με την γκεισα και τον δρακο!!!! well done!:riiight:

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!




#30 roriconfan

roriconfan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,786 posts

Posted 06 October 2009 - 01:35

http://www.megaupload.com/?d=64KKRESK

Οκ;Posted ImagePosted Image